Силна експлозия е чута в Дамаск, има загинали!

Конфликтът в Сирия от 2011 г. е отнел живота на над 360 000 души
Обновена: 20 яну 2019 11:23 | 20 яну 2019 10:40,
22
Силна експлозия е чута в Дамаск, има загинали!
Снимка: pixabay

Експлозия е била чута в южната част на сирийската столица Дамаск, съобщи тази сутрин сирийската държавна телевизия, цитирана от световните агенции. Има загинали и ранени, а експлозията е била близо до бюро на военното разузнаване, съобщава Сирийският център за наблюдение на човешките права, цитиран от Франс прес.

"Чута е експлозия близо до автомагистралата в южния сектор на Дамаск и според първите информации вероятно става дума за терористичен акт", съобщи телевизията.

Според директора на неправителствената организация Рами Абдел Рахман става дума за силна експлозия. Все още не е изяснено дали тя е причинена от взривено устройство или самоубийствен атентат, допълни Рахман. "Има убити и ранени, но не успяхме да уточним броя им, каза още директорът на Сирийския център за наблюдение на човешките права.

Конфликтът в Сирия, който бушува от 2011 година, е отнел живота на над 360 000 души и е прокудил от домовете им милиони хора, които са потърсили покрив на друго място в страната или са станали бежанци в чужбина, посочва АФП. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
firebg преди 5 години
Терористичен акт!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"80% от въздушното пространство на Израел се контролира от С 300."Освен смирисания *** на Путин нищо друго не може да контролира С-300.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80% от въздушното пространство на Израел се контролира от С 300. При желания могат да им свалят самолетите по време на излитане или кацане. И имат морално право, понеже израел непрекъснато атакува сирийска територия. Освен това и държи Голандските възвишения, които са си чисто сирийска територия.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За взрива в Дамаск се казва, че няма убити, а само ранени. Обаче за взрива в териториите, подконтролни на Турция се казва, че от взрива има 3 или 4 убити.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак руснаци са се изпотрепали. Като се напият и не зная кое копче за какво служи и става белята.Нали така си свалиха самолета и после израелците им били виновни.
10
7
 
8
 
! Отговори
Русия = Психиатрия преди 5 години
ТАСС е упълномощен да заяви: без малко да прихванем израелските самолети със легендарните С-300, но в последния момент ни попречи извивката на Земята.
9
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е експлозия. Фойерверки са. Хората така празнуват победата на великите Асад и Путин.
8
15
 
10
 
! Отговори
Нема нищо, бее.. преди 5 години
У Сирия, войната свърши вече.Путин победи!, Така ви се е счуло.... Хахахаааааа
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейййй,не я оставиха на мира тази Сирия!Оставете хората на мира да си построят домовете и се върнат,бе!
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Трябваше както ги бяха натъпкали в автобусите да ги направят на кайма! Тъкмо им бяха на тепсия!"---------------От първо приближение, заключенията ти са логични, но...Путин и Русия така не постъпват. Государят държи на мъжката си дума.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В елитния френски планински курорт Куршавел възникна огромен пожар.В този момент се говори за 2 загинали и 14 ранени. Това е потвърден факт, а не като уж чутото от тн лондонски директор на неправителствена организация Рами Абдел Рахман.
4
4
 
5
 
! Отговори
Да, бе.... преди 5 години
... Чу се чак у Люлин, даже....!!!!
3
4
 
14
 
! Отговори
tv entertainment преди 5 години
Трябваше както ги бяха натъпкали в автобусите да ги направят на кайма! Тъкмо им бяха на тепсия! ....
2
7
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Чак в Дружба се чу експлоатацията , смятайте колко е била силна.
1
20
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Путин е виновен!!!