Въпреки примирието: Продължават ударите в ивицата Газа

Израел съобщи за най-малко 30 нови изстрела на ракети
26 мар 2019 07:28,
10
Въпреки примирието: Продължават ударите в ивицата Газа
Снимка: БТА

Цяла нощ продължиха израелските удари в ивицата Газа и ракетният обстрел от палестинските територии, въпреки обявеното спиране на огъня, съобщи Франс прес.

Израелската армия съобщи рано тази сутрин, че от ивицата Газа след 22 часа е имало най-малко 30 нови изстрела на ракети и минометни снаряди, с което общият им брой от вчера вечерта е около 60.

Още по темата


Тя каза, че е ударила около 15 нови мишени, включително военен комплекс на групировката "Ислямски джихад", освен десетките цели, поразени от израелската армия вчера вечерта.

Снощи Израел и палестинската групировка "Хамас" се споразумяха за примирие с посредничеството на Египет, съобщи палестински представител, пожелал анонимност. Телевизията на "Хамас" потвърди, че има сключено примирие сред разменените ракетни атаки и въздушни удари днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 5 години
До театър всичко се вкарва през египет това трябва да ти е ясно по простата причина че египет граничи с газа... елементарна география
5
0
 
4
 
! Отговори
раша наша преди 5 години
оон се крие зад гърба на сащ правят се на глухи и слепи
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 2 вечери 60 ракети и гранометни снаряди като общо,по 30 на вечер,но 15 места индефицирани като нови,ако са само те то по 4 ракети и снаряда от точка,но понеже имало и предишни точки то броя пуснати ракети и снаряди по точки намалява на 2-3 общо от точка,що се мъчат с големи мъки,а не заредят изведнъж един комплекс щом са все таквиз сериозни и има такива установки дето да поемат ракети,що снаряди.
3
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До театърЗа да направиш неуправляема ракета ти трябва НАЙ-ВАЖНОТО ТРЪБА издържаща определено налягане и температура(не са особено големи и двете стойности за домашно направените ракети). Бойната част трябва да има взривател(става обикновен бикфордов шнур) и корпус който може да е и от керамика буквално и да има готови поразяващи елементи като нарязани винтове и пирони.Подобна ракета струва стотина долара. А Ракетата Железен Купол само американските инвестиции са почти милиард$ колко са наист
2
0
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
по-прав не може и да бъдеш!!
1
0
 
10
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
къде е ООН?!