Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути

Двете страни се обвиняват взаимно
18 окт 2020 09:52, Ния Христова
124
Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути
Снимка: БГНЕС
Прессекретарят на арменското министерство на отбраната Шушан Степанян обяви, че Азербайджан е нарушил договореното прекратяване на огъня, съобщава РИА Новости.
 
"Врагът е изстрелял артилерийски огън в северна посока от 0:04 до 2:45 ч., както и ракетен огън в южна посока от 2:20 до 2:45 ч.", е написал Степанян в своя Телеграм канал.
Още по темата
 
Министерството на отбраната на Азербайджан от своя страна заяви, че арменските въоръжени сили грубо са нарушили новото прекратяване на огъня. Те са открили артилерийски огън по азербайджански позиции на контактната линия в Карабах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наричате арменците ...? Разни племена??? Най -старият народ и държава в Европа. Виж, азерите и турците наистина им направиха държави преди 80-90 години, те са си племена и до днес.
78
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анекдот:-Слышали, армяне даже в Москве ходят только поодиночке?- Почему?- Стоит встретиться хотя бы двум армянам, как тут же над ними появляется азербайджанский беспилотник.
77
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не пишете че Армания е атакувал с ракети през нощта и са убили цивилни хора сред които има и деца.Не могат да водят войната в бойното поле и взеха да убиват цивилни.Поне пишете по верни новини. Стига сте писали глупост.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 98Автентично и истина. Ползват едно и сьщо прикритие вьпреки разкритието.Самите оператори сьчустват на войниците които слушат заповеди още какви ги има.
75
0
 
2
 
! Отговори
watch?v=hfd5EGLn9G4 преди 3 години
Някой който разбира от дела може ли да ми обясни какво точно става на това видео? Това реално ли е или е компютърна анимация?
74
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 94Ти подиграваш ли се с нас и нашата велика армия?! Часове за да ги разгромим турците?? Минути мой човек, минути! Ти не гледай турците се ежат на слаби народи като арменци, сирийци, либийци, гърци ала бала. Да се надървят на нас и виж какво става за броени минути!
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турция е най-слабата държава на земята, арменците ще ги смачкат за часове. Сега е време и българите да ги нападнем и да окупираме Истанбул . Благодарение на господин Каракачанов вече имаме модерна армия и ще ги разгромим за броени часове.
72
6
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 3 години
Арменците предприеха контранастъпление и се твърди, че са преминали турската граница и са превзели много турски градове. За няколко часа са успяли да достигнат Анкара , а скоро и Истанбул. Ето вижте колко е слаба турция!
71
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фелт маршал БаграмянПоплачи си рожбо, поплачи да ти олекне! И кажа на мама да ти избърше сополлките!
70
8
 
8
 
! Отговори
Фелт маршал Баграмян преди 3 години
Турците са чакали,винаги в историята са нападали малочислените нации,мачкали са малцинствата,убивали,изнасилвали, разграбвали е това са били селджуците!Не са си мерили силите с големите империи,само когато са били милиони,не са достойни за уважение това племе!
69
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ...... 88Ако зад Армения не стоеше Русия, нямаше да я бъде дори до пладне! Какво ще кажеш за това нещо?Мужикът на пияна глава реши разни племена, които не могат дори катун да управляват да си имат и собствени държави. Като резултат от това безумие на пияния мужик се пръкнаха катуни със статус на държава като гърчолякистан, булгейристан, аренчовистан, македонистан и пр. недоразумения.
68
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фелт маршал БаграмянМърешалче, поплачи си малко за арменчовците, да ти олекне на душата! Ама какво да правим, такъв е животът - така прави че лакомият арменски гъззс кръв да серрее! Не го взимай на много сериозно и не гледай новини идните дни, щото на отворения арменчо има още много да му се разширява ... аспуха!
67
2
 
4
 
! Отговори
...... преди 3 години
Ако зад гърба на азерите не стои Турция тя отдавна щеше да в хвърлила бялата кърпа. В цялата им 100 ходишна история нямат нито един пилот.
66
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До .....Ти да не си унук на баба Ванга и дядо Ванго, че само по един коментар ми дори ми постави диагноза?
65
8
 
9
 
! Отговори
Фелт маршал Баграмян преди 3 години
Тука *** турски *** спамят яко!Арменците са смел народ!700-800души са загиналите Арменци,а Амуджите вече приближават 7000 мъртви войници.Почти половината им техника е унищожена,селджуците нямат топки да се бият като достойни мъже и войни,ами ползват байрактарите и джихадистите срещу Армения,позор за *** бъзливи!!
64
0
 
1
 
! Отговори
..... преди 3 години
До анонимен 83Ти явно много се интересуваш от тази война, ама филтъра в главата ти е препълнен и не може да работи. Ти си от онези, където гледат тъжните клипове как се трепят и се кефят от това. Имаш нужда от паихиатър ( не паихолог ). Ако изобщо можеш на направиш разликата.
63
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По тубата има множество актуални клипове от бойното поле и от превзетите от азербейджанците места. Много съм разочарован от некадърността и страхливостта на арменците!! Всичко друго мога да разбера, но едно нещо не мога да разбера - как е възможно една армия да изостави въоръжение, танкове, оръдия, сладове с муниции и пр. непокътнати да преминат в ръцете на противника им??? Какъв е този страх и ужас от азербейджанците, та просто се изпаряват пред тях и бягат презглава изоставяйки всичко?!
62
1
 
2
 
! Отговори
....... преди 3 години
ХахахахахаххахахахаххахахахаххаНяма как да тръгна да споря с човек, който не е прочел и една страница. Трябва да ти забранят със закон да влизаш в интернет.
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ....... 78Ако Азербейджан е държава от 100 години, отколко години е държава Армения? Чети малко историята на Русия в подробности. Армения е изкуствено създадена буферна държава между Турция и турските републики в средна Азия, защото Русия знае, че обединяването на турските държави ще е смъртна заплаха за нея. В момента Русия се бори отчаяно да запази монопола си върху енергийния пазар на Европа търси начини да елиминира тръбопроводите от Каспийския регион към Турция.
60
4
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
НЯМА НИКАКВИ ВЕРСКИ ГЛУПОТЕВИНИ И НАЦИОНАЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ....!МЮСУЛМАНСКИЯ СВЯТ В АЗИЯ, ИСКА САМОСТОЯТЕЛЕН ДОСТЪП ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ, ЕНЕРГИЙНИ ПАЗАРИ!!!ТУРЦИЯ, ЩЕ ИМ ГО ДАДЕ..... А, РУСИЯ НЕ---ЗА ДА СИ ОСИГУРИ МОНОПОЛА В ГАЗТА И НЕФТА!!!ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ..... ХАХАХААА!