Ердоган: Комисия от евреи, мюсюлмани и християни да управлява Ерусалим

Турският президент обвини Израел, че е терористична държава
18 май 2021 15:27, Елка Василева
111
Ердоган: Комисия от евреи, мюсюлмани и християни да управлява Ерусалим
Снимка: архив, БГНЕС

Турският президент Реджеп Ердоган предложи да бъде съставена комисия, в състава на която влизат евреи, мюсюлмани и християни, която да управлява Ерусалим, предадоха турски медии.

За да бъде постигнат траен мир и спокойствие в Ерусалим, всеки трябва да пожертва нещо, каза Ердоган след заседание на правителството.

Още по темата
Турция ще предостави политическа и военна подкрепа за международните усилия за защита на палестинския народ, добави президентът.

Ердоган обвини Израел, че е "терористична държава" и вреди на Ерусалим, който се смята за свещен град от представителите на трите религии.

Президентът на Турция също така обвини американския си колега Джо Байдън, че ръцете му са изцапани с кръв заради подкрепата му за Израел в момента, в който еврейската държава извършва удари в Ивицата Газа. Ердоган упрекна американската администрация, че е одобрила нови продажби на оръжия за Израел.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
71
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
70
4
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
това е единственото с което съм съгласен с ердо...израел е "галенето"дете на световните сили...убиват деца и жени,въоражават ги,ядрена сила са ама САЩ мълчат удобно...неудобно създават конфликти застрашаващи световният мир...арабите и мюсюлманите няма да позволят това несправедливо кръвопролитие......аз не искав 3 световна война за децата ми...а вие...само нетаняхувци да си грабят еврейте!!!Русия,Китай и Турция силна военна база в Палестина...и адекватен отговор на убийствата на невинни
69
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как евреите ще съборят Ал Акса, за да си построят Соломоновия храмЕ Тогава половината свят ще ги издуха в Сибир вероятно.
68
14
 
2
 
! Отговори
БенГурион преди 2 години
Глупави гои,не си навирайте носовете в ционистките работи,защото ще ви вкараме милиони африкански и арабски човекоядци,които ще ви претопят за броени години!Не ядосвайте босовете,защото ще ви го върнат.Ние,ционистите,сме на този свят за да убием всички бели и да поробим всички черни.
67
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУСКИ ПИЯНДУРИ И *** И ТУРСКИ НАРКОМАНИ - ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
66
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се промени името на плевенското село, наречено на тоя пиян руски "командир" тотлебен!
65
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БиблияВ Библията няма думата палестина, ***! Само за Израел се пише! Израел е много древен народ, Римската "империя" е нищо пред евреите!
64
11
 
4
 
! Отговори
Библия преди 2 години
В началото на 12 век пр.хр. евреите влизат в Ханаанската земя, днешен Израел. Палестина е име на провинция в Римската империя.
63
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Валентин ВацевТОЯ ПЪК! ПИЙ СИ ХАПЧЕТА! ЕВРЕИТЕ СА БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД! НИЩО ОБЩО НЯМАТ С ГЪРЦИТЕ МАЛЯКИ!
62
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ..." Българите тук живеят по-заможно и по-щастливо, отколкото нашите руски селяни."ФАКТ! ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА РЕАЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ! РУСКИТЕ И ТРУРСКИТЕ *** ЗАВИЖДАТ НА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ! РУСНАЦИТЕ ЗАВИЖДАТ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАЮОТО НИЕ, НЕ СМЕ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ И НЕ СМЕ ПОЗВОЛИЛИ ЧУЖДИ НАМ ДА НИ ПРВЕЪРНАТ В БЕЗРОПИТНИ И БЕЗВОЛНИ РОБИ! ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КУРРРВАТА екатерина вторая РУСНАЦИТЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА НЯКАКВИ СИ ШВАБИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ И ИЗМЪЧВАТ СКОТСКИ!
61
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** STATIQTA E ZA ERDOGAN UBITAK
60
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путинчо споделя вижданията на Ердо.И затова продава оръжие на Иран и арабите.
59
8
 
13
 
! Отговори
... преди 2 години
Да, те турците за ***. Ще цитирам ген. Тотлебен командващ руската армия по време на войната 1877-1878г.''Освобождението на християните изпод игото на исляма е химера. Българите тук живеят по-заможно и по-щастливо, отколкото нашите руски селяни. Тяхното задушевно желание е техните освободители по възможност по-скоро да напуснат страната.Те плащат на турското правителство незначителен данък, несъразмерен с техните доходи и са напълно освободени от военна повинност.'' Точка по въпроса.
58
6
 
6
 
! Отговори
Марк Аврелий преди 2 години
през 330 година еллените са пасли козите в Египет
57
8
 
5
 
! Отговори
Валентин Вацев преди 2 години
Града ЙероШалом има Гръцка Етимология + ЕВРЕЙСКА .ЙЕРОС гр. - ЗНАЧИ ''СВЕЩЕН'' + ШАЛОМ евр. - ''МИР'' = СВЕЩЕН МИР !ГЪРЦИТЕ СА ПОСТРОИЛИ УНИКАЛНО КРАСИВА ЦЪРКВА НА МЯСТОТО КЪДЕТО Е РАЗПЪНАТ И ПОСЕЧЕН ХРИСТОС = ХЪЛМА ГОЛГОТА !!ВЕЛИК ХРАМ НА ЕЛЛИНИЗМА И ХРИСТОС ! ПОСТРОЕН В 330 ГОДИНА ...И ДО ДНЕС Е НЕНАДМИНАТ КРАСАВЕЦ В ЦЕЛИЯ ЙЕРОШАЛОМ !А ВЪТРЕШНИЯ ИНТЕРИОР НА ''БОЖИ ГРОБ'' Е ОЩЕ ПО ВЕЛИКО ДЕЛО НА ГРЪЦКИЯ УМ И ИНЖЕНЕРНА ТЕХНИКА !ВЕЧЕ ПОЧТИ 1700 ГОДИНИ !
56
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човечеството ще види мир, когато абрахимовите религии (юдаизъм, християнство, ислям) бъдат заличени завинаги от лицето на земята. Това са религиите, причинили най много зло в историята и почти всички днешни световни проблеми се свеждат до тях.
55
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък евреите много обичате Иисус Христос. Не само че го предавате срещу 30 сребърника, ами винаги сте се присмивали на християнството и сте се опитвали да го дискредитирате. Поне в исляма и според корана се изисква уважение към другите две семитски религии, докато при вас всички неевреи са гои, които заслужават да бъдат лъгани, мамени и тъпкaни (по талмуда).
54
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жив диктатор и тиранин , неговите турци ги е страх от него и бягат ,който може !с Кърваво клане унижтожи всички опити за демокрация на на турския народ - затвори,мъчения,безследно изчезнали хиляди турци - мракобесие !
53
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За последно като гледах 14 милиона турци живеят в Константинопол. Гърците и евреите си живеете в измислени светове. И да се повторя, Византия е Римска Империя. Римската империя не е гръцка. Римската империя завладява древните елини. Само нагъл грък може да си присвоява историята на Римската империя. Точно както макетaта си присвояват българската.