Гангнам стайл

Да се произнася с леко запушен нос
Peturn Petrakiev @jabog.blog.bg 17 ное 2012 19:25
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
2166
PSY-леко бузест кореец с черни очила. Без сладкопоен глас. Облечен в лошо съчетани сако и панталон.Като цяло- кичозен сладур.

Но всъщност това е целта. Превзема света и възвръща интереса към стандартното диско от 80те. Нищо чудно. Парчето прави кръвта да „става“.

Всички го лайкват. След икономическия бум в Азия, сега следва и културната инвазия. Никой не може да отрече, че корейките в клипа са готини. Попадат в категорията „sexy lady“.

Всеки европеец би се замислил за екскурзия в източна посока (не че много не го правят). Но не е само това. 5 годишната дъщеричка на приятелска двойка си пуска клипа нонсстоп и го гледа като хипнотизирана. Както коментирахме с приятеля ми над бутилките с бира „Явно тук има някакъв скрит 25ти кадър, който играе на подсъзнателно ниво.“ Все пак Изтока е известен с ученията за властта на духа над тялото.

Интересно е, че ако не се поровиш в интеренет, текста остава скрит за 99% от земното население (за справка и моят корейски е слаб към несъществуващ). Това обаче не пречи на никого.

„Гангнам стайл“ е нещо като символ на начина на живот на богатите. Може би по-добре е да не се знае какво се пее, за да се запази (м)истерията. Това обединява пак 99% от земното население, което не е БОГАТО. Важното е, че се чува „sexy lady“ и кореецът прави показателни чупки в кръста. Познанията ни за живота на богатите също се изчерпват с това.

Оттам нататък всички продължаваме да сме в крак с модата и чартовете и да се опитваме да правим подобни чупки в кръста. Все пак човек никога не знае.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари