Шубето е голям страх !

Огнян Върбев @dedenze.blog.bg 14 апр 2013 09:09
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
24
7662


     
       Вече няма нормален българин, който да не е наясно, какво стана, става и какво предстои в ограбена България. За 24 години партийната класа я приватизира и превърна в частна държава, собственост на наши и чужди хитреци и наглеци. Няколко милиона бедняци и старци, пречат за пълното доволство и радост на еничарите. Всяка нощ, неприлично и престъпно забогателите, сънуват и блянуват за някакво елегантно и разрешено от ЕС, средство за масово унищожение на бедните и пенсионирани хора, но уви!? Чудят се как, обикновените хора могат да платят сметки, да оцелеят  с 200- 300 лева месечно, когато те харчат по 2 -3 хиляди и до никъде не им стигат!? В алчността и продажността, биха всички известни, световни примери, но това им изигра най- лошата, възможна шега. Най- опасното и страшно нещо е да забравиш откъде идваш, произхода си !
           Та к`ва стана тя! Уж пак построихме „капитализъмът”, „демокрацията” победи окончателно и необратимо, а хората мечтаят и си искат „комунизъмът” !? Посинявахме, подскачахме, пеехме, приватизирахме времето, а то се оказа чиста далавера за политкомисарите и пълна трагедия за масовите наивници !? Първи запищя, баш стратега на прехода лицето Иван Костов, после запригласяха и другите сити и охранени грабители: Помощ, някой иска реставрация на комунизма, трябваше да ги избием навремето! Само дето не е ясно, кого и кога е трябва да убием и очистим, особено когато сме укрили и умишлено забравили произхода си !?
 
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540

          Та въпроса мили сънародници, не опира в това кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! Ако беше жив Алеко, образа на националния герой Бай Ганьо, щеше успешно да премине през тоталитарния соц.( наричан комунизъм ) и през прехода към псевдодемокрация до днес ! Народа точно е измислил, отчитайки националните особености, поговорката „ Лякомо дупе, кръв сере!” Та вече се стигна и до този момент, хората изгубили всичко, включително и Родината си, излязоха на улицата. Някои се самоубиха, други запалиха, трети набират стихийна инерция! Заговориха за национализация, връщане на ограбеното, линч (защото съдебна система нямаме), изгонване на чуждите псевдоинвеститори ! Тайните операции, приватизации, корупционните системи блеснаха в пълната си „красота и изящество”!  Много, чак сега разбраха защо и какво означава 9.09.1944 г., кои са били движещите сили тогава, какви са били мотивите на хората? Такава ясна и нагледна агитация в полза на комунистическата идеология, не правена никога до сега по света и у нас! Разбраха кой и защо провали социализма и реставрира капитализма в най - дивата му форма – партийна демокрация. Ами сега !? ЕС и НАТО няма да помогнат, подчинена на партия армия и полиция нямаме, не би и стреляла по сънародници!?
           Политическата лумпетика и слабоумие, пак реагира по най- глупавия начин, като генерира 71 партии, мераклии отново да оправят измършавелия и обезверен народ !? Същевременно, тези които натвориха ужаса и геноцида, яко ги хвана шубето ! Лицето Костов, с група подгласници и длъжници, сам се писа за гений по извеждане от кризи (вместо да лежи за геноцид) с пълна увереност и нахалство си предлага услугите, кандидатствува за депутат и властник !? Не остават по назад и другите кандидатзатворници от всички политически сили ! Шубето ги гони и насън, бягството в други държави не е спасение, света се глобализира в отношението към престъпленията и терора ! Завземането на властта, над разбунен кошер е повече от опасно, явно възрастовите изменения и деменция ви прави наивни, властолюбиви и недалновидни !
          Все пак да ви успокоя ! Реставрация на комунизма няма да има, защото идейните, жертвоготовни комунисти ги избиха и измряха, не сме дорасли умствено за подобен, обществен строй и за сега е една утопия ! Това не означава, че всеки боклук, безнаказано може да вилнее над народа си ! Рано или късно ще лежите и ще върнете ограбеното, за геноцид, давност няма ! Истината е в пряката, безпартийна демокрация и мажоритарен избор с ДА и НЕ за всеки кандидат !  Ако не днес, утре това ще се случи и в изстрадала България !Тези избори, заради хитри партийни ходове, ще ви бъдат последни дами и господа партийци ! Повече не може да грабите, изядохте всичко създадено преди вас, 24 години стигат !

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
14
 
! Отговори
до 22 от комунист преди 11 години
А според тебе, какво заслужават тези които след 1989-та управляваха,приватизираха,и строиха общество,което да използуват за личните си амбиции? Хайде,отговори!Гербераст смотан!Дете в майка продадохте! Ама...то се пише...-И нали се сещаш,това не е закана...Такава е логиката на режимите като нашия!
20
9
 
7
 
! Отговори
до комунист преди 11 години
КОМУНИСТ = ФАШИСТ, само че по-добър в изтрепването....
19
5
 
17
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Амиии...Лакомо дупе кръв ***! На всичко му идва времето!Нали знаете какво стана на 09.09.1944-та? Както върви,пак ще се случи! Ама тогава....До девето коляно...За да няма след още 45 години реститутки и реститути! Па тогава,и "партийци" няма да има! Щото сегащните не са комунисти,разберете го...Партийци бяха и такива си останаха! Комунистите-бяхме малко!Да, и сега ни има,и ще ни има...Ние сме солта на земята!И към нас ще идват тези,които имат сърца!Комунизма не е утопия...Недозрели сме още...
18
2
 
4
 
! Отговори
евала мусли преди 11 години
действай както си решил само да не объркаш обектите. евреите се разпознават трудно понякога.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Комуните" амриканецо от 16, ако са истински, не са мазни, а по скоро гладни, слаби и изпустелели, наричаха ги пролетарии, по простата причина, че не гонят материалното, а идеята ! Явно ги бъркаш с буржоата, които се правят на комуни и които изядоха всичко !?
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не шубе (отдел, филиал), а шупе (съмнение).
15
3
 
9
 
! Отговори
Ние преди 11 години
Шефе,прогнозата ти е нереалистична.Ще станат две неща-ограбилите създаденото преди 10 ноември ще се впишат в т.наречената демокрация/капитализъм/ чрез неговото социализиране и хуманизиране по капиталистически,а останалити ще си останат наемни работници с полугладно съществуване-почти нахранени,почти образовани елементарно и т.н.Запомнете това!Друго нямя да има!Лапналите кокала няма да го изпуснат никога!Другото са лъжи и демагогия!
14
20
 
9
 
! Отговори
американецо преди 11 години
Автора е мазен КОМУН.
13
7
 
21
 
! Отговори
Методи преди 11 години
Мога да кажа само две думи - Браво - евала !?!
12
4
 
20
 
! Отговори
Marin преди 11 години
Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват!!!До костовица Иван!Костов продаде активите на България. Половината на приятели, познати и роднини и то за жълти стотинки. Познай, късопаметнико, къде отиде другата половина. Коментарите са излишни!
11
4
 
19
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
P.S.: А да, и още нещо! Тези, жертвоготовните комунисти, както пише в горната статия, измряха още преди 09.09.1944 г. Да не си прави някой илюзии, че след 1944 г. са останали истински комунисти? Не, същите са били, каквито ги виждаме и днес, и каквито ни управляват и до днес.Тодор Живков е бил доносник на Гешев - издал си е всичките другарчета.Всички са били доносници. Или както сега е модерно да се казва - нещатни сътрудници, агенти. А баламите са ги хващали и убивали.
10
6
 
11
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
"Та въпроса мили сънародници, не опира в това кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! "Е да де, ама въпроса пак опира до това кой е бил комунист. Защото тези, които сега участват в далаверите с милионите са предимно бивши комунисти. Е, предимно, сигурно има и такива които не са били, но дето се казва - в комунистите беше и ножа и хляба! Е, как сега да очакваш да го дадат на други? И аз да бях комунист и аз щях да се възползвам! Ама не съм!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да бре голямо шубе ги гони , така както е тръгнало още 24 години ще и сърбаме попарата
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се муспи, кога ли ще те излекуват.
7
1
 
19
 
! Отговори
otto преди 11 години
Няма 4адър по време на управлението на ГЕРБ....Е и Красимир Стефанов.....Шеф на НАП през този период на второ място в листата на ГЕРБ....Досещам се....става въпрос за ДДС.....Ако някой е контактувал с въпросното лице и е останал с по разли4но от моето мнение ...4е не става въпрос за първите седем години ...а за един живот ....пълен дъмпил....нека ме обори....
6
19
 
15
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Аз практикувам убийства на еврейски деца. Не чакайте информация от медиите, точно липсата им свидетелства за успешната ми работа. Защо точно деца? Прието е от гоите да се смята че те точно са невинни. Дълбока заблуда върху която паразитсват ***. Децата се раждат завършено зло, и само с успешен живот се пречистват. А що се отнася до евреи - те не са хора, а ***. Унищожаването на гнездата им е ефикасна борба с тях, а не избиването им един по един. Убивай евреи за да правиш добро!
5
5
 
20
 
! Отговори
Петкан преди 11 години
Иванчо, той адаша ти, че не е фактор си прав, що не се оттегли, а става за смях !? А за шубето от него също е вярно, ако пак дойде чедодейно на власт ще приватизира въздуха и тротоарите, ще ги направи частни! Ако се утрепеш или самозапалиш, рода ти ще плаща обезщетение на държавата, че са те изтървали като безропотен потребител ! Пазарна икономика ....но със соц подготовка във ВИИ "Карл Маркс"....Автора не бръсне и другите красавци, но Ваньо е идеолог и има най- високи претенции явно !
4
6
 
18
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват.Явно някои хора чувстват кой е заплаха за тях.Та за това си мисля колко си прав ,че шубето е голям страх.
3
0
 
20
 
! Отговори
Justiceforall преди 11 години
До банкер: Конфуций (на китайски: 孔夫子, Кун Фудзъ) е китайски мислител и философ. И се пише с Н, "умнико"!
2
2
 
42
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
До банкерАко съседа има четири нови мерцедеса, а аз нямам , това не означава че средно аритметично всеки има по два нали? Така че примера Ви с тези 36 милиарда на депозити е абсолютно неудачен. Това са парите на политици, мафиоти и бизнесмени -една твърде малка част от българския народ.