Шубето е голям страх !

Огнян Върбев @dedenze.blog.bg 14 апр 2013 09:09
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
24
6226


     
       Вече няма нормален българин, който да не е наясно, какво стана, става и какво предстои в ограбена България. За 24 години партийната класа я приватизира и превърна в частна държава, собственост на наши и чужди хитреци и наглеци. Няколко милиона бедняци и старци, пречат за пълното доволство и радост на еничарите. Всяка нощ, неприлично и престъпно забогателите, сънуват и блянуват за някакво елегантно и разрешено от ЕС, средство за масово унищожение на бедните и пенсионирани хора, но уви!? Чудят се как, обикновените хора могат да платят сметки, да оцелеят  с 200- 300 лева месечно, когато те харчат по 2 -3 хиляди и до никъде не им стигат!? В алчността и продажността, биха всички известни, световни примери, но това им изигра най- лошата, възможна шега. Най- опасното и страшно нещо е да забравиш откъде идваш, произхода си !
           Та к`ва стана тя! Уж пак построихме „капитализъмът”, „демокрацията” победи окончателно и необратимо, а хората мечтаят и си искат „комунизъмът” !? Посинявахме, подскачахме, пеехме, приватизирахме времето, а то се оказа чиста далавера за политкомисарите и пълна трагедия за масовите наивници !? Първи запищя, баш стратега на прехода лицето Иван Костов, после запригласяха и другите сити и охранени грабители: Помощ, някой иска реставрация на комунизма, трябваше да ги избием навремето! Само дето не е ясно, кого и кога е трябва да убием и очистим, особено когато сме укрили и умишлено забравили произхода си !?
 
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540

          Та въпроса мили сънародници, не опира в това кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! Ако беше жив Алеко, образа на националния герой Бай Ганьо, щеше успешно да премине през тоталитарния соц.( наричан комунизъм ) и през прехода към псевдодемокрация до днес ! Народа точно е измислил, отчитайки националните особености, поговорката „ Лякомо дупе, кръв сере!” Та вече се стигна и до този момент, хората изгубили всичко, включително и Родината си, излязоха на улицата. Някои се самоубиха, други запалиха, трети набират стихийна инерция! Заговориха за национализация, връщане на ограбеното, линч (защото съдебна система нямаме), изгонване на чуждите псевдоинвеститори ! Тайните операции, приватизации, корупционните системи блеснаха в пълната си „красота и изящество”!  Много, чак сега разбраха защо и какво означава 9.09.1944 г., кои са били движещите сили тогава, какви са били мотивите на хората? Такава ясна и нагледна агитация в полза на комунистическата идеология, не правена никога до сега по света и у нас! Разбраха кой и защо провали социализма и реставрира капитализма в най - дивата му форма – партийна демокрация. Ами сега !? ЕС и НАТО няма да помогнат, подчинена на партия армия и полиция нямаме, не би и стреляла по сънародници!?
           Политическата лумпетика и слабоумие, пак реагира по най- глупавия начин, като генерира 71 партии, мераклии отново да оправят измършавелия и обезверен народ !? Същевременно, тези които натвориха ужаса и геноцида, яко ги хвана шубето ! Лицето Костов, с група подгласници и длъжници, сам се писа за гений по извеждане от кризи (вместо да лежи за геноцид) с пълна увереност и нахалство си предлага услугите, кандидатствува за депутат и властник !? Не остават по назад и другите кандидатзатворници от всички политически сили ! Шубето ги гони и насън, бягството в други държави не е спасение, света се глобализира в отношението към престъпленията и терора ! Завземането на властта, над разбунен кошер е повече от опасно, явно възрастовите изменения и деменция ви прави наивни, властолюбиви и недалновидни !
          Все пак да ви успокоя ! Реставрация на комунизма няма да има, защото идейните, жертвоготовни комунисти ги избиха и измряха, не сме дорасли умствено за подобен, обществен строй и за сега е една утопия ! Това не означава, че всеки боклук, безнаказано може да вилнее над народа си ! Рано или късно ще лежите и ще върнете ограбеното, за геноцид, давност няма ! Истината е в пряката, безпартийна демокрация и мажоритарен избор с ДА и НЕ за всеки кандидат !  Ако не днес, утре това ще се случи и в изстрадала България !Тези избори, заради хитри партийни ходове, ще ви бъдат последни дами и господа партийци ! Повече не може да грабите, изядохте всичко създадено преди вас, 24 години стигат !

 

 


24
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Напиши коментар Коментари
22
2
 
12
 
! Отговори
до 22 от комунист преди 3 години
А според тебе, какво заслужават тези които след 1989-та управляваха,приватизираха,и строиха общество,което да използуват за личните си амбиции? Хайде,отговори!Гербераст смотан!Дете в майка продадохте! Ама...то се пише...

-И нали се сещаш,това не е закана...Такава е логиката на режимите като нашия!
21
9
 
5
 
! Отговори
до комунист преди 3 години
КОМУНИСТ = ФАШИСТ, само че по-добър в изтрепването....
20
5
 
15
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Амиии...Лакомо дупе кръв ***! На всичко му идва времето!Нали знаете какво стана на 09.09.1944-та? Както върви,пак ще се случи! Ама тогава....До девето коляно...За да няма след още 45 години реститутки и реститути! Па тогава,и "партийци" няма да има! Щото сегащните не са комунисти,разберете го...Партийци бяха и такива си останаха!
Комунистите-бяхме малко!Да, и сега ни има,и ще ни има...Ние сме солта на земята!И към нас ще идват тези,които имат сърца!
Комунизма не е утопия...Недозрели сме още...
19
2
 
2
 
! Отговори
евала мусли преди 3 години
действай както си решил само да не объркаш обектите. евреите се разпознават трудно понякога.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Комуните" амриканецо от 16, ако са истински, не са мазни, а по скоро гладни, слаби и изпустелели, наричаха ги пролетарии, по простата причина, че не гонят материалното, а идеята ! Явно ги бъркаш с буржоата, които се правят на комуни и които изядоха всичко !?
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не шубе (отдел, филиал), а шупе (съмнение).
16
3
 
7
 
! Отговори
Ние преди 3 години
Шефе,прогнозата ти е нереалистична.Ще станат две неща-ограбилите създаденото преди 10 ноември ще се впишат в т.наречената демокрация/капитализъм/ чрез неговото социализиране и хуманизиране по капиталистически,а останалити ще си останат наемни работници с полугладно съществуване-почти нахранени,почти образовани елементарно и т.н.Запомнете това!Друго нямя да има!Лапналите кокала няма да го изпуснат никога!Другото са лъжи и демагогия!
15
20
 
7
 
! Отговори
американецо преди 3 години
Автора е мазен КОМУН.
14
7
 
19
 
! Отговори
Методи преди 3 години
Мога да кажа само две думи - Браво - евала !?!
13
4
 
18
 
! Отговори
Marin преди 3 години
„Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват“!!!
До костовица Иван!

Костов продаде активите на България. Половината на приятели, познати и роднини и то за жълти стотинки. Познай, късопаметнико, къде отиде другата половина. Коментарите са излишни!
12
4
 
17
 
! Отговори
имигрант преди 3 години
P.S.: А да, и още нещо! Тези, жертвоготовните комунисти, както пише в горната статия, измряха още преди 09.09.1944 г. Да не си прави някой илюзии, че след 1944 г. са останали истински комунисти? Не, същите са били, каквито ги виждаме и днес, и каквито ни управляват и до днес.
Тодор Живков е бил доносник на Гешев - издал си е всичките другарчета.
Всички са били доносници. Или както сега е модерно да се казва - нещатни сътрудници, агенти. А баламите са ги хващали и убивали.
11
6
 
9
 
! Отговори
имигрант преди 3 години
"Та въпроса мили сънародници, не опира в това кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! "

Е да де, ама въпроса пак опира до това кой е бил комунист. Защото тези, които сега участват в далаверите с милионите са предимно бивши комунисти. Е, предимно, сигурно има и такива които не са били, но дето се казва - в комунистите беше и ножа и хляба! Е, как сега да очакваш да го дадат на други? И аз да бях комунист и аз щях да се възползвам! Ама не съм!
10
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БАЧКАТОР
Да де ... над 100 хил ще почиват на Великден извън България.
Кръчмите са пълни, щото хората са без пари
Улиците задръстени от трафик щото хората нямат пари за бензин.
въобще, лоша работа!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да бре голямо шубе ги гони , така както е тръгнало още 24 години ще и сърбаме попарата
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се муспи, кога ли ще те излекуват.
7
1
 
17
 
! Отговори
otto преди 3 години
Няма 4адър по време на управлението на ГЕРБ....Е и Красимир Стефанов.....Шеф на НАП през този период на второ място в листата на ГЕРБ....Досещам се....става въпрос за ДДС.....Ако някой е контактувал с въпросното лице и е останал с по разли4но от моето мнение ...4е не става въпрос за първите седем години ...а за един живот ....пълен дъмпил....нека ме обори....
6
19
 
13
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Аз практикувам убийства на еврейски деца. Не чакайте информация от медиите, точно липсата им свидетелства за успешната ми работа. Защо точно деца? Прието е от гоите да се смята че те точно са невинни. Дълбока заблуда върху която паразитсват ***. Децата се раждат завършено зло, и само с успешен живот се пречистват. А що се отнася до евреи - те не са хора, а паразити. Унищожаването на гнездата им е ефикасна борба с тях, а не избиването им един по един. Убивай евреи за да правиш добро!
5
5
 
18
 
! Отговори
Петкан преди 3 години
Иванчо, той адаша ти, че не е фактор си прав, що не се оттегли, а става за смях !? А за шубето от него също е вярно, ако пак дойде чедодейно на власт ще приватизира въздуха и тротоарите, ще ги направи частни! Ако се утрепеш или самозапалиш, рода ти ще плаща обезщетение на държавата, че са те изтървали като безропотен потребител ! Пазарна икономика ....но със соц подготовка във ВИИ "Карл Маркс"....
Автора не бръсне и другите красавци, но Ваньо е идеолог и има най- високи претенции явно !
4
6
 
16
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Прав си автороре,шубето е голям страх.Само едно се чудя? Защо пак Костов ?Еинственно него нападаш лично. След него имахме 3 мин.председатели , по всички социологически проучвания той няма да влезе в парламента,отдавна не е фактор в политиката ,а всички с него се саобразяват.Явно някои хора чувстват кой е заплаха за тях.Та за това си мисля колко си прав ,че шубето е голям страх.
3
0
 
18
 
! Отговори
Justiceforall преди 3 години
До банкер: Конфуций (на китайски: 孔夫子, Кун Фудзъ) е китайски мислител и философ. И се пише с Н, "умнико"!