Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!

Иван Дунчев @bezistena.blog.bg 14 юни 2014 02:15
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
6
3010
Старата любов-футболът,ръжда не хваща,и затова и ние от екипа на БЕЗИСТЕНА изоставихме планирания си график по "сериозните"исторически теми и се наредихме пред екраните на  телевизорите,но с компютрите и декодиращата машинка в ръце-
и приятното,и полезното едновременно!
В паузата след разгромната победа на Траките от Ниската земя над Траките от западния край на Европа,и късния мач между Чили и Австралия,ще прокоментираме в телеграфен стил и ще разшифроваме основните послания от скандалния мач Бразилия-Харватска,в който нашите Ръководители Отгоре не могат да пропуснат да не вложат в него зашифрованите послания по нашата основна тема за задължителното и категорично приложение и вседействие на Българската Божия кръстническа именна система и технология връз всички човешки племена по света,както и присъствието на Българският цивилизационен ген и разсад навсякъде по света,и както и ние,разбира се,не можем да пропуснем да разшифроваме за вас тия кодирани послания!

СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА=
Любов на/към Жар Исуш Друида и Бохиня Диана=
Любов на/към Цар Исус Друида и Богиня Диана




Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
 

Waka Waka=Бок и Бокиня=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
This Time for Africa=Богиня Диана Матера и Иса Барка 


А този футболен химн ни е любим на всички,затова си го пускаме пак!


Копираме коментарна статия за мача в син шрифт и веднага върху нея провеждаме декодирането на основната информация,която е вложена в нея с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
,

за да видите ясно и категорично статистически,че няма мърдане от наложените Отгоре правила от Сътворенческо време още за кръстническата технология на човешките имена и съставянето на абсолютно всички думи от човешките езици, започвайки от Свещеният Сътворенчески Български език,със задължителното участие и присъствие на Българските Богове в тях,или
САКРАЛНАТА СЕМАНТИКА И ЕТИМОЛОГИЯ НА ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЕЗИЦ
И!


 ШЕФЪТ НА СЪДИИТЕ ОПРАВДА СКАНДАЛНИЯ ЯПОНСКИ СЪДИЯ НАШИМУРА 

Шефът на съдиите на световното първенство Масимо Бусака похвали японеца Юничи Нишимура за представянето му в мача на откриването Бразилия - Хърватия. Реферът отсъди много спорна дузпа за Селесао, с която резултата стана 2:1 за петкратния световен шампион.

МАСИМО БУСАКА=МА.МА. и БУК ИСАС=Мария Магдалена и Бок Исус
НАШИМУРА=Ешуа и Мария
ЮНИЧИ НАШИМУРА=ЮНИТШИ НАШИМУРА=Ешуш и Диана Мария
САЛЕСАО=Исус Ел=Исус Змея
БРАЗИЛИЯ=Зар Бог Ел=Царя Бог Змей–Исус
ХЪРВАТСКА=Бох Иса Трака
СЪДИЯ=Иса и Диана

Хърватите оплюха Нишимура и го обвиниха за поражението. Някои от играчите дори поискаха японеца да бъде наказан и да не води повече мачове.

"Според мен Нишимура бе добре позициониран в ситуацията с Ловрен и Фред. Затова той се е концентрирал върху това, което вижда в момента. Той направи своята оценка гледайки ръцете на Ловрен върху Фред", обясни Масимо Бусака, който е бивш международен рефер.


Нишимура и преди е имал проблеми в ръководенето на мачове. През 2008 г. националите на Ангола едва не го линчуваха по време на мач от Купата на африканските нации. Той обаче не изгони нито един от футболистите, които го бутаха и дърпаха, а след това не ръководи повече мачове.

АНГОЛА=Гала–едно от дванайсетте имена на Змейския Исусов животински календарен династичен символ на рода Му Дуло.
ГАЛА=ХАЛА=КАЛА=ЗМЕЙ...
ЛУАНДА=Дуло
-столицата на Ангола
Ангола има свой стар исторически анклав,извън границите на сегашната държава,и името е прекрасна комбинация на Богородичния конспиративен титул:
КАБИНДА=Бокиня Диана
Основният език на местното население е БАНТУ
БАНТУ=Богиня Диана
Периодът на Кралството на Кабинда от 16 век е известен като Ера до Менос Гранде.

ЕРА ДО МЕНОС ГРАНДЕ=Иса Драга и Мадара=Иса Трака и Мадара

През 2010 г.ядосани от съдийството на Нишимура фенове на Конго направиха грешна преценка-объркаха японеца с китайците,и изтърбушиха китайски ресторант в родината си. 

Нишимура не е първия рефер, който прави гаф на световно първенство.
През 1998 г. понеца Масайоши Окада бе изпратен у дома след първия си мач на Мондиал 98,след като английските играчи реагираха бурно на лошите му решения при победата с 2:0 над Тунис.

МАСАЙОШИ ОКАДА=Исуш и Майка Диана
ТУНИС=Диана и Иса
 

Иначе за победата на Бразилия основен принос има НЕЙМАР,когото Ръководителите Отгоре избраха за герой на мача и техен рекламен агент-приносител на имена,съставени христоматийно показно по формулите на Свещения шифър на Българския език,които разсекретяваме с голямо удоволствие и нетърпение,защото вече започна и другия мач!

НЕЙМАР ДА СИЛВА САНТОС ЖУНИОР=Син на Жар Бог Исус Дуло и Диана Мария=
Син(потомък) на Цар Бог Исус Дуло и Мадара(Майка Мария Магдалена
)

Иначе основното му име е на Мария:

НАЙМАР=Мария

А бразилците по правилата на Небесния феърплей не трябва да станат световни шампиони,въпреки че всички бразилци и футболистите ѝм са дълбоко и пламенно искрени религиозни християни-католици и протестанти,което не пропускат да продемонстрират при всеки удобен случай.И точно заради тази тяхна дълбока религиозност и ревностно търсене и упование на официално познатите Бог Исус и Богородица,те трябва да спазват най-стриктно Божиите правила и норми,и най-вече в случая с мача срещу Хърватска, основния Божи закон НЕ ЛЪЖИ

И когато колективно фанатично се молят на Бог преди мача да ѝм помогне,а по време на мача нарушат най-демонстративно тази Негова заповед пред очите на милиарди ТВ зрители и омаскарят вярата си,
то непознатите за тях Български Богове ще ѝм дадат временна победа,но ще ѝм отнемат крайната голяма победа-за тяхно назидание и поука и за пример на милиардите просвещавани чрез този нагледен материал за вярност към Божиите закони и Бог,Когото си потърсил за помощ с обещанието да Го следваш и спазваш правилата му,а при първа възможност ги нарушаваш!

ЗНАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИ ПРАВООТНОШЕНИЯ С 
БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И БОГОРОДИЦ
А:

ВЛЕЗНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТЕХНИЯ ХРАМ,ЗАПАЛИШ ЛИ И ЕДНА СВЕЩИЧКА, ВДИГНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ РЪЦЕ КЪМ ТЯХ ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН И ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ–ТИ ВЕЧЕ СИ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР,ЗАВЕТ С ТЯХ,ЧЕ ЍМ СЕ ОТДАВАШ ИЗЦЯЛО ОСЪЗНАТО И ДОБРОВОЛНО,И ЩЕ СПАЗВАШ ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ ЍМ!
АКО ЩЕ И НЕОСЪЗНАТО ДА СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ АКТ,ДОГОВОРЪТ ВЕЧЕ Е СКЛЮЧЕН И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА-ИМА САМО НАПРЕД И С ТЯХ ВСЕ ПО-БЛИЗКО КЪМ ТЯХ!

КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРА МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ТЕБ СА НЕВЕРОЯТНО И УДИВИТЕЛНО ПРЕКРАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ТЕБ ПРИ СПАЗВАНЕТО ЍМ,ОБАЧЕ КОФТИ ЛОШИ ЗА ТЕБ ПРИ СЪЗНАТЕЛНОТО ЍМ НАРУШАВАНЕ
!

ЗАЩОТО:

1.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТНО ДОБРО ОТГОРЕ!

2.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА СТОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО ДОБРО ОТГОРЕ!

3.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

4.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА ХИЛЯДОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

И ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И НАРУШИЛ ГО СЪЗНАТЕЛНО!

НАЗИДАНИЕ=Иза и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ И ПОУКА=Изуз и Бокиня Диана


Както постъпи тръшналият се за несъществуващата дузпа централен нападател на Бразилия ФРЕД-Федерико Чавес Гуедеш,на долната снимка!

Както постъпи тръшналият се на тревата за несъществуващата дузпа централен нападател на Бразилия ФРЕД-Федерико Чавес Гведеш 

ФЕДЕРИКО ЧАВЕС ГВЕДЕШ=син на Бог Тати Ишуш Барк и Богиня Диана=
син(потомък) на Бог Отец Исус Българина и Богиня Диана


А иначе браво! на братята Тракийци-Българи от Хърватско,потомци на прогонените от България Богомили=Катари=Патарани и нарекли се по името на Българския крал на Франките ДАКОБЕР=КОБРАТ,от рода на Богиня Мария,кодирана като МЕРОВИНГИ,за добрата ѝм игра и достойното ѝм мъжко поведение през целия мач!

ДАКОБЕР=КОБРАД=КУБРАТ=КОБРАТ=ХОВРАТ=ХОРВАТИ=ХЪРВАТИ=ХЪРВАТИЯ 

**************************************************************************************************************

А ФИЕСТАТА,КАРНАВАЛЪТ И ПРАЗНИКЪТ В БРАЗИЛИЯ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАТ!
ГОЛЯМО ШОВУ СЕ ЗАДАВА!

–Защо ви въвеждаме последните прорицания ли?
–Разбирасе,за да ви продемонстрираме пак сакралната етимология и на това семантично гнездо,съставено от Българските цивилизатори и дарено на народите за ритуална празнична весела обрядност!

ФИЕСТА=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса
ФИЕСТА в чест на=
в чест на Бог Иса и Диана=в чест на Богиня Диана и Иса-че може ли да съществува някакъв друг по-важен и висш повод за фиеста и празници,от срещата с Българските Богове?!!!
КАРНАВАЛ в чест на=в чест на БАЛКАРИА
ПРАЗНИК в чест на=в чест на Иза Барка
SHOW=Ешуа Бог-
да знаете и да не сдъвквате важното "W" накрая,което си е "В"!

Те точно и за това са всички тия весели празнични обряди-ФИЕСТИ,КАРНАВАЛИ,ПРАЗНИЦИ И ШОВУТА,
защото вече се задават субектите и обектите ѝм!

ЗАДАВА СЕ=Исуз и Богиня Диана!!!
СУБЕКТ=Иса и Бокиня Диана
ОБЕКТ=Бокиня Диана




А

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Враца преди 9 години
Хапче? Две? Защо дебилу нйеден не си си пил лекарствата?
4
1
 
4
 
! Отговори
ей,авторче преди 9 години
Много си умен,ама много!И си един такъв весел,ама много,много весел!Нямаш си на представа колко ти се радвам!И ако някога разбереш,че имаш проблем,обади се на д-р Колев от 4-та градска!За пари не мисли,ще менеш през Касата!Да си жив и здрав!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лудите на стадиона"...някога имаше такъв филм...
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я се обесете бе ,психари .Бсички сте за Освиенцим или евтаназия.
1
1
 
10
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 9 години
Лудите от излязоха от лудниците и директно окупираха блоговете. Пълни простотии и психарщини. Йоло Денев ряпа да яде.