Разсмей се

Iliq Petrov @iliikatapp.blog.bg 21 авг 2014 20:45
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
2513

 

Две дами играели голф. Едната ударила топката и с ужас видяла как тя уцелила един мъж в бара наблизо. Мъжът паднал на земята и започнал да се превива. Дамата се затичала към него и казала: - Моля, извинете ме, стана случайно! - Не се притеснявайте, о-о-о, сега ще ми мине! - Позволете да ви помогна! - Не се притеснявайте, всичко е наред, о-о-о-о! - Аз съм лекар, мога да ви помогна! Дамата сложила едната си ръка на гърба на мъжа, а с другата разкопчала ципа на панталоните и започнала да го масажира. - Е, така по-добре ли е? - О-о-о, така наистина е много хубаво, но палецът продължава да ме боли ужасно!


Съдебна зала. Бракоразводно дело. Съдията пита: - Защо искате да се разведете със съпруга си? - Той не задоволя нуждите ми в леглото! Женски гласове от публиката: - Нас всички ни задоволява, само тя не е доволна! Мъжки гласове от публиката: - Да, нея никой не може да я задоволи!


След операцията, пациентът пита лекаря: - Кога ще мога да възобновя нормалния си се*суален живот? - Трудно е да се каже... - промълвил лекарят. - Досега никой не ми е задавал такъв въпрос след отстраняване на сливици.

Открит е нов вид импотентност наречена "Синдрома на охлюва" - ти го галиш, той се крие.

Жена се прибира у дома и вижда мъжа си да гледа п*рно канал. Сопва му се: - Ама ти защо гледаш такъв канал? - За да следя тенденциите в с*кса. - Че ти да не би да си се научил как да правиш с*кс през времето откакто се запознахме, та тенденциите ще ми следиш? - Тогава ти защо гледаш кулинарни канали? Може би си се научила да готвиш през времето откакто се запознахме, че надграждаш знанията си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари