Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
@.blog.bg 23 апр 2017 07:30
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
189
86017
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Това, което е най-важно за гербаджиите - финансовото министерство, е изцяло под техен контрол. Министър - Владислав Горанов, председател на парламентарната комисия - Менда Стоянова. Ликуй народе - пари за саниране и асфалт има, за пенсии - ако останат. А патриотарските министри ще подсмърчат отстрани за финансиране.
156
1
 
0
 
! Отговори
БЕЙОВЕ преди 6 години
- Най-после вече дойде истински рай за народа! Заплатите ще станат по 500 лева!- Няма такова нещо! Китайците идват точно за това - да сложат ред и дисциплина и в заплатите! Няма само РЕДДЖЕП да лъже я! То е ясно кой ще им тури Башибозука?
155
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KATO E VSE SYSCHTOTO GADNATA TIKVA DA BROI 50 MILIONA ZA IZBORITE ZA KVO NI BQXA?
154
0
 
6
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Изборите ги спечелиха по втория начин. Два месеца ни облъчваха със социологически "проучвания", че гербавите водят с един нос напред и така стана. Че тия са пророци, бе! Сега крадливата конструкция е същата. Замениха някои ояли се с по-гладнички, но нищо няма да се промени. За два мандата какво стана, че сега да е по-различно. Правят нещо, ама то не се отразява на живота на хората за да стане по-добър. Сега ми е интересно каква схема за ограбване са измислили. Не че очаквах нещо и от БСП ама е
153
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 6 години
И за какво беше тогава цялата дандания и харчене на пари,след като нищо не се променя.Хвърлени милиони само за това БСП да се размърдат от радост че е дошло тяхното време. ДА , ама НЕ.А пари за пенсии и заплати няма.
152
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата структура и същото правителство,та и още по-лошо.
151
1
 
3
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
Честния човек и *** на Вашингтон е Росен Плевнелиев. Да го изберем отново. Той е национално богатство.
150
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бардака ГЕРБ е със същата структура и със същите ***. Толкова си могат.
149
0
 
15
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Народ, който се оплаква и си избира пак същите корумпирани политици НЕ Е качествен народ! Народ, който след като изкочят наяве далавери на управляващи стои и не протестира Не е разумен народ! Биете се у гърдите вие българите, че сте най-, най-, а като овце стоите и гледате, как ви ограбват една шепа хайдуци. Славейков ви го е казал: Не народ, а м.ърша!! На всичкото отгоре сами се затривате, като нация и след 50 години няма да има държава България. Стойте и гледайте и виновни сте само вие!!!
148
0
 
6
 
! Отговори
Поета преди 6 години
Де гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Бандита във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.
147
1
 
12
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!
146
1
 
19
 
! Отговори
TURK преди 6 години
СЕГА МНОГО ПЛЮЕТЕ И СЕ ПРАВИТЕ ГЕРОИ НА МАСА.....АХХ БЪЛГАРИТЕ КАКВИ СТЕЕЕЕЕ.....НЯМАМЕ ДУМИ ЗА ВАС.....А КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗМЕТЕТЕ ТИКВАТА СИ ДРЕМЕХТЕ КАТО *** ВКЪЩИ И НЕ ГЛАСУВАХТЕ.....ИЛИ АКО ГЛАСУВАХТЕ БЕШЕ ЗА ГЕРБ И ЗА ОНЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ПАТРИОТИ.....КАКВО ВИ ЧАКА АКО ЗНАЕТЕ 4 ГОДИНИ-ГЛАД,КРАЖБИ,ДАЛАВЕРИ.....А ОНАЗИ ЖЕНА НИНОВА Е СВЯСТНА И ТОЧНА,АМА КОЙ ДА ГО РАЗБЕРЕ В ***.....ВИЕ СТЕ КАТО УКРАИНЦИТЕ-ХАЛ-ХАБЕР НЯМАТЕ ОТ НИЩО.....ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА БЪЛГАРИЯ.....
145
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е момента за подписка срещу гласуването на кабинена Борисов-3!!!! Да идваме ли пред парламента? Дошло е време да се разделим с лицемелине в политиката! Патриотите, за вас говоря! А останалото е един вагон тикви.
144
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво престъпно е направил Радев бе и...диот, служил си почтено военната служба, а не е въртял бухлката като м..утрата Борисов, 3.5 мил българи ви го казаха, ако има някой за сваляне от власт това за 3 път ще бъде м....утрата Борисоов
143
43
 
1
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
Сега много важно е ГЕРБ да иницира в народното събрание подписка за свалянето на престъпника Радев от президентството и избирането на честен човек, а не *** на Москва!
142
2
 
24
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Шкембе войвода, болния пудел и крадливия винкел могат само едно да лъжат и крадът, заедно с Магарешки-***, манджата е пълна....това не е парламент, а най големия гейсбирщайнкеенеф
141
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега много важно е Радев + БСП да критикуват всяка една криминална крачка на борисовата мафия в посока поредно разрушаване в България.
140
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некъв калун чел през живота си само Винету ще е за трети път премиер на България ....после някои се чудят що сме на дъното и продължаваме да копаем надолу?!?
139
1
 
18
 
! Отговори
АTAKICT преди 6 години
До OMG_Lucker---ДО 3 МЕСЕЦА ЩЕ ГО СВАЛИМ
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грейт съксес енд ***, мистър Борисов!