Родната полиция преби семейство погрешка

Цветанов разпоредил проверка и се извини на пострадалите
26 юли 2010 17:12,
1110
Родната полиция преби семейство погрешка
Студентката Ширин Мустафова с пукнатина на челото. Снимка: БГНЕС

Полицаи пребиха семейство в Кърджали малко преди полунощ в петък, съобщи БГНЕС.

В събота сутринта се оказало, че е „станала грешка“ – объркали са адреса.  

Четирима цивилни полицаи нахлули в дома на Айсел Мустафова, пребили семейството и техен гост от Турция.

Бащата Сабахатин Мустафов и синът Кадир били прибрани в полицията, а след това освободени.

С наранявания е дъщерята Ширин - момичето е с пукнатина на челото, днес се явило на поредния си изпит в Пловдивския университет, но не било в състояние да говори и се отказало.

Пострадалите съпрузи са бивши полицейски служители и са подали жалба до всички институции.

В понеделник министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че при специализирана операция срещу проституцията в Кърджали полицейските служители сбъркали адреса.

Цветанов бил запознат със случая и е разпоредил проверка дали полицаите са превишили правата си.

Още по темата

Вътрешният министър се извини чрез медиите на пострадалите и каза, че ще им се обади лично по телефона, за да им съобщи за назначената проверка.

Семейството е в шок от случилото се, още повече, че полицаите си позволили да опрат дуло на пистолет в главата на Айсел и да насочат оръжие към мъжа й. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
984
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поръчването на *** НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ според НПК! Престъпление е сводничеството, т.е. склоняване към просититуция. А случая, ако въобще е имало поръчка на ***, не е такъв! така че оправданието на Цецко е тъпо.
983
0
 
35
 
! Отговори
ченге преди 13 години
така е полицията е пребила грешния човек а ако беше претрепала от бой правилния човек въобще нямаше да има репортажи. така че си пейте извратената песен на Веско Маринов" Родната полиция ни пази..."
982
0
 
31
 
! Отговори
skin преди 13 години
do komentar 603 : vladqli ste tova e minalo sega 6te vi klecame i 6te vi pliuem m**eti takiva , samo na 6ampoan stavat takiva kato teb smy4at k**a i se molqt da priklu4i *** takava kvi zatvori trqbva policiq da doide u vas da vidi6 kak biqt da ti pikaqt na liceto i da ti zapalat doma
981
2
 
32
 
! Отговори
cveta преди 13 години
Всичко е ясно!Приятелите на Кадир/дето живеят в техния блок ,а пред блока има и пиаца за такси/,му се обаждат/за по-лесно/,той да им извика таксито,което все него си викали,т.е.поръчват си ***,които шофьорът-сводник Джем им осигурява,след като Кадир му се обади.Хитро,а така й Кадирчо е "невинен"
980
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кърджалийската атака е законна, твърд е Цветанов.Кърджалийската атака е твърде КОННА.Цъцул се оля.ето даже Цеца от Плевел и ФедоскЪ от МунтиНяма, двете юристки та дрънкат, си траят, А? оти бе Цецке-Фъске нали сте дружки у Парламенто? Оти? Оти некаете нещу юридическо бе?Не му е лесно на Цъцко, няма образование за министър, няма визия за политик, и нема подкрепата на ГЕРБ защото той съсипва имиджът на герберите. Мирише.Пребройте дружина колко "маркови" акции е провел милиционерът Цъцко. колко. неговите яничери пукнаха главата на едно момиче, а на Маргините-нищо. това ли са му на Цъцко законните акции? да не забравяме Цъцковите милиционери са АДЕКВАТНИТЕ. те ще стоят със скръстени ръце докато *** убиват с лопати хора.
979
0
 
32
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ta nacshata policia ne prebiva ta i pribira po grecshka vsichkite ni bandugi ot dobrich sa po ulicite zacsho cvetanov ne pribere sopola cshe go pribere ama koi chs plati sledvacshite izbori na gerb
978
0
 
32
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Аре, недей да си толкова остроумен ! Не си интересен. Философствай в селската кръчма !
977
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хес-чо, нали не си мислиш, че от подобни "грешки" не е застрахован никой, включително и твоята елементарна личност?
976
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предписание от Страсбург:"При следващата акция полицаите да носят цветя на сводниците."
975
0
 
34
 
! Отговори
Асен или Хасан преди 13 години
Aма ти беше ли там че да видиш дали има заповед или не !? Изобщо знаеш ли кой ги определя тези работи и с какви заповеди става ? Примерно че състава на тази 'група' се назначава конкретно за всяка акция в отделна заповед и само 2-3 знаят кой ще участва и няма никакви случайности и грешки и знаеш ли какво е да се използват помощни средства заради неподчинение на заповед ?! Май само си пишеш, типичен *** беден и ***, ама с поне 2 лоши кредита - обаче вечно разбирач по всички въпроси.. ***
974
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синът на семейство Мустафови, в чийто дом полицията нахлу на 23 юли Кадир Мустафов, е подпомагал и посредничил на следения за сводничество таксиметров шофьор от Кърджали Джем Мустафа.Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на изслушването му в парламента по случая.По думите му в нощта на 23 юли е установено, че от таксиметровия шофьор са поръчани две ***, които трябвало да бъдат за приятели на Кадир Мустафов.Самият Кадир е казал при разпита, че е поръчал проститутките.
973
5
 
42
 
! Отговори
Тъп Иво преди 13 години
Достатъчно е само "башибузушкото" нахлуване в 23,15 ч, без заповед на прокурор, без легитимиране, абе .......бандитска работа... "Хубава работа, ама герберска"
972
0
 
34
 
! Отговори
Пиарчо преди 13 години
Когато караш с превишена скорост и целта ти е само ПИ АР, не си си подготвил и реформирал машината, а и не обръщаш внимание на нефелните спирачки, е лошо и се вижда до къде се стига..... За сега е добре, че само изкърцаха спирачките, но най вероятно скоро и камиона ще се обърне, ако така се кара.... лошото е че и ние сме в него....
971
0
 
36
 
! Отговори
Бат Бойко преди 13 години
Абе колега ти чуваш ли се какво говориш!За убит човек от мечка в с.Кутела роднините получиха 1600лв., ти за една шамара 20000лв искаш. Би било добре, ама няма да стане.То си е казано:"По добре куче в Германия, отколкото човек в България!"Никога управата не е била загрижена за хората!Това е истината!
970
1
 
43
 
! Отговори
dedo преди 13 години
1068, или Иво: къде видя професионализъм в насочения пистолет в главата на едно момиче? А после към баща му? Това е башибозущина. Явно в онова РПУ доста *** се е насъбрала.
969
0
 
35
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Предлагам сега да им дадат по 20 000 лева на бит човек и по възможност да ги удържат като разходи на местното МВР. Ако искат да ги удържат от заплатите на тия, дето са направили грешката, дали заповедта и т.н. А може и от заплатите на всички офицери в МВР, които се оказа, че били в ДС преди това.
968
14
 
34
 
! Отговори
Иво преди 13 години
*** народ отвсякъде. Точно защото може и да е невинен, може и да е сериен убиец, полицията има право да прилага сила само в определени случаи. А при това семейство полицаите са действали професионално. Не са спукали никого от бой, не са стреляли. Неутрализирали са ги и са ги отвели в полицията. А тука си води смешна дискусия ама как е възможно да са сбъркали адреса. Ами стават и такива неща. По-важното е че няма физически пострадали. А за психическите си трвми, има съд, да съдят полицаите.
967
6
 
33
 
! Отговори
Американ преди 13 години
В Америка на това му викат "Приятелски огън". Що за американците да може , а за нас не ! Не е професионално издържано , но едва ли е продиктувано от лоши и преднамерени чувства , към съответното семейство !
966
2
 
34
 
! Отговори
KOCTOB 17a преди 13 години
Мило момиче,аз съм афторът, КОСТОВ 17, Ако си бях в България, щях да дойда и да те прегърна, да ти подаря един хубав шал от чист памук и после щях да седна пред вашата къща и да помълча с татко ти.имам сълзи в очите когато гледам снимката ти.не е ракията която дави мъката. Мъка нетрябва изобщо да има. Бъди силна и обичай Родината, Родителите и човеците. Тези които са ви били са едни обикновенни ЕГНета.
965
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А,"мишок"не е обида? Браво! Отсега нататък ще те наричам "мишок". Не за друго-понеже ти приляга, като определение каква душа носиш- миша.