Световни телевизии рекламират България

Eurosport, Euronews, National Geographic и Discovery ще излъчват три клипа
6 сеп 2010 16:18,
92
Световни телевизии рекламират България
Снимка: Design.bg

Световни телевизии ще рекламират България от днес, съобщи пресцентърът на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Eurosport, Euronews, National Geographic Channel и Discovery Channel започват да излъчват три клипа, чрез които България рекламира зимните и летните си курорти, еко- и селския туризъм, културното наследство и забележителности.

Клиповете ще бъдат излъчени 3166 пъти – от днес до 26 декември и от 31 януари до 27 март 2011 година. Проектът на стойност 7 501 480 лв. се финансира по линия на оперативната програма "Регионално развитие".

Целта на рекламната кампания е пред повече от 608 млн. домакинства от Европа и света да се покажат възможностите за почивка в България, нейната древна култура, исторически и архитектурни паметници, минерални източници и красива природа.

Кампанията трябва да съдейства и за повишаване на информираността за страната ни като туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости.

Рекламните клипове ще звучат на пет езика - български, английски, немски, френски и руски. Те са с продължителност от 30 секунди и ще бъдат излъчвани в най-гледаните часове от денонощието.

Условията за излъчване на рекламните клипове са преференциални и са договорени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма пряко с централите на четирите телевизионни канала, съобщава "Дневник".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
3
 
! Отговори
User преди 13 години
Фигурират ли във въпросните клипове глутниците бездомни кучета, които тероризират хората, разкъсват деца, бяха убили преди 1 година една Англичанка, живееща в България ?Чужденците, ако се помамят от клиповете и дойдат веднъж, определено няма да се излъжат втори път ! И ще разкажат на близки и познати какво са видяли с очите си.
88
0
 
4
 
! Отговори
объркан преди 13 години
Последно разбра ли се символа на България роза ли е или баница???
87
0
 
3
 
! Отговори
казах преди 13 години
Подкрепям 72 и 84 и добавям към организаторите-РЕКЛАМИРАЙТЕ РЕАЛНАТА СТАТИСТИКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Казах
86
1
 
2
 
! Отговори
читател преди 13 години
По-спокойно, гълъбе! Ясен Бориславов е автор на статия във в. Сега-"Мутросел" откъдето е цитата. Прочети я и кажи кое не е вярно,вместо да пишеш без да мислиш. И откъде накъде Индия, а после и някакъв зоокът в Джибути? Роднини ли имаш там или на това оприличаваш България? Умник.
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбрах, че можеш да редиш простотии - а не разбрах какво ти е решението - да не се ли рекламираме, да се ли, що ли! Според мен в Индия е още, ама много по-голям батак ама хората се рекламират и лапат кинти. А ти *** се снимай с големия орангутан в зоокъта на Джибути!
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Модерен *** в Римyoutube/watch?v=S1SNVisIHZA
83
3
 
11
 
! Отговори
Ясен БориславовДобре преди 13 години
Елате в страната на последните хора, които живеят без никакви правила. Елате в последното убежище на свободата. Елате да видите истински хаос, какъвто никой в Европа не може да си позволи. Заповядайте в страната на най-големите тарикати, където всеки е по-хитър и по-алчен от другия и всички дружно третират своята държава като ***. Елате да видите какво значи глупост с умисъл. Ще ви покажем как модерният лукс се съвместява с хигиенни норми от Средновековието. Ще ви покажем "Бентли" в гето. Елате да видите с очите си нещо, което сигурно никога не ви е хрумвало - как развитието води до деградация.
82
2
 
6
 
! Отговори
А! преди 13 години
И какво стана- ще трошим народна пара за реклама на онези, които декларират десетки пъти по-ниски доходи и не плащат данъци.
81
1
 
3
 
! Отговори
bulgarin ebe mangal преди 13 години
Do ***.... *** vie pyrvo si izmiite kirlivte i vmirasni ..cherni gadni kojii ii ryce i togawa govori za bulgarite..qsno li ti e *** grozen .. obrqzyn... za bulgarite ste edna napast.. naroda e bolen ot chyma.. ot takiwa kato vas *** nedodqvanii q si hodete v afrika i nese vryshtaite da va *** groznite vmirisani liohmani...na nikoi narod neste priqtni za tfa po-dobre prawitelstwoto da misli za konslageri i da va pravqt na sapyni ...
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще си рекламираме забележителностите, прекрасните пътища ако може да се нарекат така изобщо тези ями като след бомбардировка.За който плащаме годишно данаци за да ги "има".Както и бетонения бряг заграбен от бивши управляващи източили държавни пари и постройли с тях палати за милиарди.Да не забравим да рекламираме и РОМИТЕ че после ще ни съдят за дискриминация, защото от цял свят кадето ги има само в БГ те са богопомазани и живеят на аванта без никой да им търси отговорност за каквото и да е.
79
1
 
5
 
! Отговори
папи преди 13 години
Да бе, сезона отмина и сега газ на рекламите.Става като с ваксините против кокоши грип миналата зима............
78
1
 
3
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Тоалетната е с тези размери,не клекалото:-(
77
0
 
9
 
! Отговори
KU4E преди 13 години
Снощи по телевизията показваха как е застроена старата част на Несебър. И сега ще се събаряли някой сгради. Хич не ми се вярва да стане това.
76
0
 
11
 
! Отговори
KU4E преди 13 години
Най- хубавите кътчета са в България, но за съжаление последните 10/15 години съсипахме природата! Печалбарството е най-гадната работа! Строят се хотели като жилищни блокове. Някога през 70те години на миналия век имаше един дълъг блок на ул.Одрин ли беше или Опълченска в София и всички го знаеха като Китайската стена. Много софиянци сигурно го помнят. Сега в цяла България и особенно в морските ни курорти е пълно с такива Китайски стени.
75
1
 
21
 
! Отговори
черноморски преди 13 години
Ти верно ли от 10 г живееш в атинаТази година за пръв път бях в атина и въобще гърция и 5 дни ми стигнаха да намразя всичко гръцко независимо че съм половин гръкНяма такъв отвратителен град като атина -задух горещина тесни улици липса на грам зеленка Да не говорим за наследниците на древните елини-надути *** злобни дребнавии ако съдя по таксиметровите шофьри-крадливиОбиколил съм доста държави ама такава отврат срещам за първи път
74
0
 
10
 
! Отговори
Loshiq преди 13 години
Обичам България но мисля че това цвъкнатото и размазаното ла.но не говори в наша полза. Що не го смените някой може да си помисли че сме ла.няна държава. Нали и в Европа ни асоциираха с турска тоалетна. Говоря за символа на България.
73
2
 
3
 
! Отговори
една преди 13 години
След това да не би да свършва света? Ако е за пръв път,предполага се,че се цели следващия туристически сезон.Реклама се прави за предстоящи събития.
72
3
 
9
 
! Отговори
една преди 13 години
Не знам какво е,но от прекалено престараване ставаме за смях пред чужденците.на централната автогара пък хората се пропускат през едни системи срещу монета или жетон.но е толкова трудно и сложно,че трябва да имаш инженерна диплома за да преминеш.Наблюдавах как двама японци или корейци,в костюми и дипломатически куфарчета се пулеха и звереха как да преминат.Чистачката ги обслужи,но на излизане отново смях-не могат да излязат.Само,че този път не пристипваха от крак на крак.
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Условията за излъчване на рекламните клипове са преференциални и са договорени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма пряко с централите на четирите телевизионни канала, съобщава "Дневник".ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА ТОВА МИНИСТЕРСТВО НЕ ВАЖИ ЛИ!
70
1
 
4
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Кавала,пристанището,пицария с изглед на изток-югоизток.Тоалетна на втория етаж-клекало,около метър на метър на 2 метра.