Остра миризма събуди Дебелец, сега ще пият айрян

Няма опасно замърсяване на въздуха, евакуацията е превантивна
Обновена: 11 юли 2011 14:44 | 11 юли 2011 14:40, Екип на Dnes.bg
33




300 души са евакуирани превантивно от Дебелец заради обърнатата цистерна с отровното вещество стирол. Няма опасна концентрация на химикала в атмосферата, но изтеглянето на хората е предприето, защото стиролът е лесно запалим и при евентуален пожар би бил много опасен.

20-тонен автокран ще вдигне катастрофиралата цистерна. Млекопреработвателната фирма е дала айрян, които ще бъдат раздадени на жителите на Дебелец, събрани на трите пункта за евакуация край града, съобщи БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: дебелец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези отрови,при дъжд,попадат в реките,питейната вода,обработваемите площи
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да се паникьосвате и пишете простотии, прочетете нещо за стирена!Всеки ден си ядете млякото от кофички от полистирол, в който винаги има остатъци от стирен!Това е - просто мирише, но само на тези, дето го произвеждат - стирола и полистирола.Политика тука няма, има невежество и простотия!
30
1
 
7
 
! Отговори
112 преди 12 години
Чудно ми е само, как така ББ не се е заел Лично със случая и не е разпоредил да се раздадат палатки и консерви на анаселението, да заприлича на масова евакуация, та "да не се изложим пред чужденците.."
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Селско заглавие на *** селсик онлайн вестник...
28
2
 
6
 
! Отговори
нямам думи преди 12 години
прости прости журналисти,какво е това заглавие бе!! да се подигравате с хората, имате ли поне малко национално чуство!!!
27
4
 
3
 
! Отговори
vencislav преди 12 години
как може да сте толкова неграмотни и да се наричате журналисти? Айрян ли се пише или Айран бе ***?!
26
1
 
8
 
! Отговори
чернобилче преди 12 години
абе то и преди 25 години на 01.05 нямаше нищо уж, ама радиационния фон се беше повишил с над 2000пъти, и ни ръскаше ситен пролетен радиационен дъждец от чернобилското облаче
25
1
 
3
 
! Отговори
До I Love NY преди 12 години
Гледай си любимата ЧЕРВИВА ЯБЪЛКА!!!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вместо айрян да пият по-добре една студена вода, че киселото мляко вече няма тези детоксикиращи свойства, щото е МЕНТЕ
23
3
 
4
 
! Отговори
I Love NY преди 12 години
къде са ви новините от САЩ за някое престъпление или инцидент, дето непрекъснато ровите поради злобата си?защо не гледате какво става в родната ви държава?
22
4
 
4
 
! Отговори
попа преди 12 години
Абе, можете ли дадете на тия черни мастикобойци яйрян...все едно да дадеш на машинист от БДЖ празни туби и маркуче.... :))))) Пародия на държава, чакаме Бойко Борисов да овъзмезди получилите се километрични опашки заради инцидента. Чакаме го да разпореди поне по едно шиша студена вода да дадат на чакащите, че да не си замине някой човечец. Май до изборите ще го чакаме.
21
1
 
14
 
! Отговори
Потърпевш преди 12 години
До номер 17. "Пич" да ти имам хумора... ако не знаеше дали ще можеш да се прибереш у вас и като се прибереш дали ще си намериш всичко на място нямаше да си толкова остроумен. И аз и семейството ми дишахме от тая гадост. Не мисля да ругая никой - имаше пропуски в организацията, но все пак смятам че полиция, пожарна и т.н реагираха адекватно.A номер 7 - много поздрави на ***... не си прави генерални изводи за всички от 2 мин репортаж. За пореден път се убеждавам колко долни и жалки хора има.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Остра миризма събуди Дебелец, сега ще пият айрян без кисело мляко, понеже още няма стандарт"Стара планина " за киселото мляко
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз живея във ВТ и имаше и тук тази отровна миризма
18
2
 
5
 
! Отговори
свой преди 12 години
Кои са тия дето са на мастика от 8,00ч. ?Щото ако и ти беше тук тая сутрин в 05,00ч. сега нямаше да ти е толкова весело......
17
1
 
11
 
! Отговори
l преди 12 години
само за пътуващите в тази посока - има километрични опашки , хората в колите са пред припадък. ако искаш да минеш , питай местните хора от къде е отбивката за Плаково, иначе сте загубени, особено ако в колата ви има бебе или нямате климатик.
16
13
 
6
 
! Отговори
Пич преди 12 години
А, айрян щели да пият. Те тия са на мастика от 8 часа сутринта, вие айрян ...
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩЕ СЪДЯТ ЛИ, ШОФЬОРА?
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MIRIZMATA MI SE STRUVA HARAKTERNA ZA ETNOSA
13
13
 
3
 
! Отговори
Разпад на България? преди 12 години
За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.