Все още няма обвинение към Гълъбин Боевски

Съпругата му и български адвокат са го посетили в затвора
8 ное 2011 14:12,
54
Все още няма обвинение към Гълъбин Боевски
Снимка: архив Булфото

Все още няма обвинение към Гълъбин Боевски, обяви говорителят на Външно Весела Чернева.

Тя посочи още, че до два-три месеца се очаква да започне процес.

"На този етап Боевски е заявил, че не се признава за виновен", каза Чернева.

Още по темата

Вчера, около 13,30 ч. бразилско време, съпругата на Боевски и българският му адвокат, придружени от временно управляващия посолството ни в Бразилия, са се срещнали с него.

"Дипломатът е провел и среща с началника на затвора, запознал се е с условията, при които е поставен Боевски, които е определил като приемливи, доколкото все пак това е затвор“, посочи говорителката на МВнР.

По думите ѝ олимпийският ни шампион по щанги има необходимото медицинско обслужване, а и началникът на затвора обещал да се грижат за сигурността и здравето му.

Очаква се днес да бъде сключен договор с местен адвокат, който да поеме процесуалната защита на Боевски.

Обсъжда се и вариант, при който семейството му да наеме малък апартамент в Сао Пауло, в който Боевски да може да бъде пуснат под гаранция.

Това ще осигури условието той да има адрес в Сао Пауло, в който да изчака, след повдигане на обвинението, процеса и произнасянето на присъдата, уточни Чернева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
Смешници, защо не вземете да осъдите производителя на чантата където се е скъсала, нали от там започна всичко. Селски тарикат.
52
0
 
7
 
! Отговори
ГГГ преди 12 години
ХАХАХА,АКО БЕШЕ В СИНГАПУР-ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ!! ЗА 9 ГРАМА И НА ДРЪВНИКА...ПА КАМО ЛИ ЗА,ХАХХА,ДЕВЕТ КИЛА!! ТАМ НЕ ЦЕПЯТ БАСМА НИКОМУ..ЗАТОВА СА ФЕНОМЕНАЛНИ КАТО РЕД И ЗАКОНИ-И ПРИЛАГАНЕТО ИМ!! ЗАТОВА НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПРИПАРИ ТАМ И НЕ КАНАЛИ,А КАНАЛЧЕТА ДА ПРАВИ,ХАХАХА!! ВЕЛИКИ СА...МНОГО ИНТЕРЕСЕН И ЕФИКАСЕН МИШ-МАШ СА КАТО РЕЛИГИИ,СИСТЕМА НА ВЛАСТИТЕ И Т.Н.!!
51
9
 
1
 
! Отговори
saki преди 12 години
Абе не че нещо , ама тука всеки вика че тоя *** е искал да отрови децата ни. Само че той е носил кокаин , а не хероин. Кокаина е за богати хора и не води до пристрастяване. Той е лукс за богати пичове. Децата нито имат кинти за кокаин, нито пък кокаина е толкова вреден.
50
0
 
5
 
! Отговори
mimi преди 12 години
A NA SEMEISTVATA NA DRUGITE BALGARI P[O SVETA ,KOITO SA PO ZATVORITE...ZASHTO NE IM OSIGURITE PONE ZASHTITA..A NA TOZI APARTAMENT SHTE MU NAEMATA!!!TOVA E TAKOVA BEZOBRAZIE!!!S KAKVO E PO-RAZLI4EN OT DRUGITE????TOVA ,4E E BIL SHAMPION NA BALGARIQ???I KAKVO OT TOVA!!!!
49
0
 
3
 
! Отговори
do 42 преди 12 години
TI NORMALEN LI SI BE!!!!!
48
0
 
3
 
! Отговори
MAGI преди 12 години
a zashto predstaviteli na posolstvata NE PRAVQT SASHTOTO ZA OBIKNOVENITE GRAJDANI!!!
47
3
 
6
 
! Отговори
това е преди 12 години
не си ли от герб - Господ да ти е на помощ!
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма страшно, вездесъщият Мухобойко ще завърти един телефон на Дилма и ***-наркотрафикант ще бъду освободен.
45
1
 
17
 
! Отговори
някой преди 12 години
Освен апартамент да му се предостави една S-класа, (и едно A8 за всеки скучай, ако аварира S-ката), също така няколко пакета със съдържание като това в намерените в куфарите му, няколко девойки - печелили конкурси по самба и участвали във фестивалитее Рио - да се забавлява човека, докато се задействат всички и го измъкнат. След което, ББ да му прати правителствения самолет и да го докара в Б-я......където кервана ще продължи да си върви.......
44
1
 
6
 
! Отговори
22222 преди 12 години
Една мяра за всички. Този както всички останали да докаже истината.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има нещо положително в цялата история - най-после ще се махне грозния надпис на националния стадион В.Левски които го загрозява вече 10 години.
42
3
 
25
 
! Отговори
българка преди 12 години
Е сега какво?Ще защитаваме един наркотрафикант?Що мене не вземат да ме спипат с 9кг.наркотик или децата ми .Най тежки присъди за всички ,които се забъркват в наркотрафик.Най гадното е ,че този *** е използвал детето си.
41
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свобода за Гълабин ! Повтаря се историята с медиците ни в Либия, но има възмездие !
40
2
 
8
 
! Отговори
NERON преди 12 години
TOVA DA NE E BULGARIA 4E DA GO PUSNAT POD GARANCIA .OSTAVA ZA TOZI POMIAR I DA PO4NEM DA SABIRAME PARI SUS SMS ,DA GO SUJALI6 MILIAT . AMI DA GO BEXA BARNALI V THAILANS S TOVA KOLI4ESTVO E NA EL.STOL SMURTNA PISUDA . AZ PATYVAM PO CIAL SVIAT ZA6TO NA MENE NQKOI TAKA NE MI NABYTA DROGA , DA NE O4AKBVATE DA SI PRIZNAE TOZI POMIAR KATO VIDIA DEBILIA . ISKAM DECATA MU DA STANAT NARKOMANI AKO VE4E TOZI POL SI E DRYSALKA I NEKA 6TERKAMU DA SE DRUSA POJELAVAM MU GO . DA YSETI KAK E DECATA DA SA NARKOM
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да го затворят в килия с яки *** и мулати да го помпат докато стане ***.......ст и като се върне в BG да води гей-парада той е дребен и няма да може да се защити
38
0
 
36
 
! Отговори
x-men преди 12 години
А за другите българи задържани по света същите грижи ли се полагат?
37
2
 
38
 
! Отговори
Темида преди 12 години
Стига сте ни занимавали със съдбата на този наркотрафикант!Той е забравил крехкия факт . че вече не е състезател пътуващ с националния отбор, които никой не проверява!Гълъбинчо отдавна си е бил муле и добре че го заловиха в Бразилия, а не тук!
36
10
 
14
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Цял свят знае, че българите се занимават с всякакви пресъпления, и са нахални, нискоинтелигентни злобни и завистливи.
35
3
 
27
 
! Отговори
ГЕРБавия преди 12 години
КОЙ плаща за самолетни разноски, на адвокат Ивайло Дерменджиев, на преводачи, на жената на Боевски, за консулски услуги, за наемане на апартамент и гаранция за освобождаването на БОЕВСКИ ??????????????????????? БОЙКО Борисов ПАК ще се изръси......., но с нашите пари....., май ??????
34
0
 
34
 
! Отговори
йй преди 12 години
Цяла София го знае че разнася пресовки по домовете,сега всички са много изненадани........