Верея подарява на пловдивчани забавление за цялото семейство със събитието "Семейни игри"

То ще се проведе в град Пловдив на 27-и септември 2015 г.
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 сеп 2015 13:02 | 24 сеп 2015 08:37, Екип на Dnes.bg
Верея подарява на пловдивчани забавление за цялото семейство със събитието "Семейни игри"
Снимка: PR

Здравословният живот има няколко задължителни компонента – спорт, полезна храна, почивка и забавление. Съвкупност от тези елементи са подготвили от млечни продукти Верея със събитието „Семейни игри“, което ще даде възможност на всички участници да се забавляват заедно, да се съревновават, да получат награди и най-важното – да превърнат семейството в отбор! Участниците ще премерят сили в отборно ходене с вързани крака, редене на кули, предай нататък съд с вода и други забавни изпитания.

„Семейни игри“ ще се проведе в град Пловдив на 27-ми септември 2015г., на Гребната база, терен 5, от 10:00 часа.
 
В събитието ще се включат емблематични за града лица: звездата на тройния скок Ива Пранджева, футболната легенда и заместник-кмет по спорта и младежки дейности Петър Зехтински.

„Семейни игри“ се организират със съдействието на Верея и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, както и Община Пловдив.

Това е поредният проект от дългосрочната инициатива на екипа зад Верея, насочена към гражданите на Пловдив, където се произвеждат продуктите на марката.

Всички, желаещи да участват могат да се включат чрез предварително записване на http://semeiniigri.com/, https://www.facebook.com/semeiniigri?fref=ts или на място.

Елате да се забавляваме заедно!


Още по темата: Вереясемейни игри
Още от
Спонсорирано съдържание