Един човек загина в тежка катастрофа край Казанлък

Други двама са настанени в болница с опасност за живота
29 ное 2015 12:10,
10
Един човек загина в тежка катастрофа край Казанлък
Снимка: архив Bulphoto
Един мъж загина, а двама са тежко ранени след жестока катастрофа, станала на пътя между казанлъшките села Розово и Бузовград, съобщи "Нова тв".

Не е ясна причината за катастрофата. Автомобилите са толкова смачкани, че се наложило да бъдат срязани от пожарната, за да могат да бъдат извадени хората в тях. С опасност за живота са и водачът на таксито, и клиентът, който се е возил в него. Те са настанени в болница в Казанлък.

15 катастрофи са станали за едно денонощие. Един е загинал, 16 са ранени. Пътните настилки в цялата страна са мокри. На места превалява сняг. Заради мъгла е ограничена видимостта в района на Шипченския проход, “Петрохан”, в област Русе и магистрала "Тракия” в област София. От Агенция Пътна инфрастуктура съобщават, че Троянският проход вече е отворен за движение. В столицата снегопочистващата техника е в готовност от предната вечер.

Затруднено е движението на товарни автомобили и в двете посоки на граничния пункт Кулата – Промахон. Причината е авария в електрозахранването на трафопост на гръцка територия, съобщават от МВР. Очаква се да пристигне екип от гръцки специалисти, който да острани неизправността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Казанлъккатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е Георги Иванов от Казанлък ?
5
12
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Ако е от електората на БСП не е загуба! Ако е от Герб е загуба!
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУСКАЙТЕ ПРОЖЕКТОРИТЕ БЕ НАЛИ ТАКА ВИ КАЗАХА СЕЛЯНЧЕТАТА!!! ОТ КАКТО КАРАТЕ НА ПРОЖЕКТОРИ КАТАСТРОФИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА ДЕСЕТОРНО. НО ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. ВАЖНОТО Е ДА ВЪРВИ ДАЛАВЕРКАТА С КРУШЛЕТАТА И АКУМУЛАТОРЧЕТАТА А И С АЛТЕРНАТОРИТЕ!!!
3
4
 
3
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
до Питащия на няколко пъти съм ти отговарял , та днес ме накара да си припомня времето когато си изкарах книжка , инструкторът много точен и от първия път се сдобих с В-категория , години по-късно си дадох сметка ,че не е ставал за инструктор , защото "благодарение" на него придобих навици , като това да пускам колата по инерция (за нула време си съсипах накладките) или да държиш колата на полу-съединител на светофарите или да включиш задна и да извъртиш глава --- та незнам кой е по-виновен
2
1
 
10
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Много просто! Срещу пари.
1
1
 
11
 
! Отговори
Пак ти отговарям преди 8 години
До ПАК ПИТАМЧе това е последна грижа на гепаджийте - важно е "усвояването" да върви!