Картинката на ДОСТ трябвало да предизвика... възмущение

Илюстрацията била унижение, а партията носила мир
20 мар 2017 15:30,
38
Картинката на ДОСТ трябвало да предизвика... възмущение
Снимка: Кадър, Facebook

С карикатурата, която публикувах, исках да изразя възмущението си, обясни Михриджан Исмаил Изет, кандидат за депутат от ДОСТ.

Както Dnes.bg писа, партийната структура на ГЕРБ, сезира Районната прокуратура в Кърджали за публикувано изображение с чужд флаг и изписани години. Според ГЕРБ така се прави внушение, че друга държава подкрепя коалицията и се правят асоциации с илюстрации за минали периоди от историята на България, свързани с нашествие на чужди войски на българска територия.

Още по темата

"Исках повече хора да видят с какви унижения и грозни карикатури ни рисуват образа на враг. Ние не сме врагове, ДОСТ идва в името на демократична България", посочва Изет и уточнява, че от партията не носят ятагани. Дори напротив: от партията носили мир, толерантност и протягат ръка.

"С публикуването на тази карикатура исках да предизвикам възмущението на максимален брой хора от тази несправедливост към нас. Аз не съм автор на карикатурата, защото не мога сама да се окарикатурявам", завършва кандидатът за депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
25
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Местан и Станишев се целуваха, БСП И ДОСТ СА ОРТАЦИ.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още една обидена на карикатурата изборен туризъм.а към Гърцистан /по анадолски/ как ги извозват османите - с лодки?
3
9
 
4
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
ДПС БЕШЕ УВАЖАВАНА ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА СИ С ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ,СЕГА ТУРЦИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ВЪЗМУТЕНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НА АМЕТ,НА МОДА Е ДОСТ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОДКРЕПЯМ ДПС, БЕЗ ТУРЦИТЕ 8 ТУРЦИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ
2
2
 
27
 
! Отговори
Черешка преди 7 години
ДОСТатъчно
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, като толкова идвате "в името на демократична България", защо за вас са приоритет хора, които повече от 20 години се интересуват от нея само във връзка с подобни избори?