Пред съда: Протест с цветя срещу акушерката

Отново отложиха делото, адвокатът й четял документи
13 юни 2017 14:07,
10

Протест с цветя пред Съдебната палата посрещна поредното заседание по делото срещу акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено.

Още по темата

И днес обаче развитие нямаше, защото защитникът на Ковачева не се бил запознал с последната медицинска експертиза. Причината - лошите метеорологични условия и почивни дни през последната седмица.

А два липсващи подписа на специалистите, изготвили експертизата, наложи отлагане на изслушването на вещите лица за следващата седмица.

Все ощe се очаква техническата експертиза на видеозаписите от болницата, които да докажат дали именно Ковачева е жената, която удря 4-дневната Никол през април 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
баба ви преди 6 години
На мен ми се струва, че виновният се крие зад нея. Може някой доктор да е изпуснал детето. Тази жена е съсипана и в лошо здраве. Колкото до Софиямед отзивите от пресни родилки са за грубо отношение, въпреки солените суми, които са платили.
8
0
 
12
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Най-голямата лъжа написана в статията е, че човек остава с впечатление, че имало съд. Няма такова нещо драги ........хора........щях да кажа сънародници ама то и народ и нация няма
7
1
 
9
 
! Отговори
Адвокадво преди 6 години
Кой и плаща на тази за добър адвокат? Сама ли може да си го позволи или София Мед стои зад случая?
6
1
 
9
 
! Отговори
Тони преди 6 години
А детето как е? Никой нищо не пише за него?
5
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ако тази е блъскала бебчета с бутилки в главата...бих я ритал , със съзнанието, че извършвам богоугодно дело!Няма нищо по-невинно и беззащитно от новородено!Трябва да си социопат-садист - да направиш подобна извергщина!
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя нали не беше акушерка,а само отговаряла за повиването на детето и само за това да го шляпа при толкова бебета за обслужване в палатата като и майка му е била наблизо в съседна палата,бебета без майка не се оставят те разбират веднага коя е над него се надвесила като седмо чуство на природата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯ МОТИКА НА СНИМКАТА КОЯ Е
2
1
 
16
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Това, което видях на записите ме потресе. Няма прошка за тази жена. Най-тежкото наказание. Това заслужава.Какво се мотаят. Как спи този адвокат?
1
4
 
14
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Протест "с цветя"?!? А защо не с Гей Парад например? Нали сме толерантни?