Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
12
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Крис плати скъпо своята вина.
130
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтавриТи си поредния комплексиран селянин. Какво ти пречи София, в случая? Факт е, че пишлемета без книжки карат най-вече в малките населени места, защото няма контрол. В София има ченгета на всеки ъгъл и всеки *** без книжка изкарва максимум два дни преди да го спипат.
129
5
 
40
 
! Отговори
майка преди 6 години
Кмете, кметееееееееее, кмете! Като видя това дете зад волана не веднъж и дваж, защо бе, пусти кмете, не се обади на родителите, не извика полиция, защо просто не го спря да поговориш с него и да предотвратиш тази огромна трагедия, а?!! Толкова много хора са виновни това да се случи, но най- вече последните, които са били около момчето на село. Съседи, роднини, приятели... Плача сякаш е моето дете, плача за една млада душа, която плати цената за грешките на всички нас! Бог да го прости!
128
9
 
35
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Сега най-виновните ще страдат най-много, а именно родителите му. Караме мотор, караме колата на тати, ние сме от София и на село можем всичко, голяма работа сме и на детето ни е позволено.Ей така разсъждават повечето комплексирани и оскотели родители у нас, възпитанието е *** дума, несъвместима с евросъединителските ценности, после ревем на институциите и плачем като стане беля на пътя, а по пътищата Е ПРЕПЪЛНЕНО с малки *** с коли надвишаващи в стотици пъти акъла и възможностите на децата
127
2
 
13
 
! Отговори
ДA преди 6 години
Едни окрадоха милиарди от държавата ,лишиха поколения напред от поминък и продължават нагло да показват грозните си *** по вестници и телевизии.
126
14
 
16
 
! Отговори
681 преди 6 години
Медиите , малоу.мните полицаи и политици убиха това дете!Всички хукнаха да го преследват сякаш е изтрепал сума си народ!Вярно, виновен е, че кара кола без книжка, но дваж по-виновни са родителите, защото и те подтикват децата към подобни действия!Някои се гордеят с простотиите сторени от наследниците си, но българите са казали -едно дете не изяде ли шамарите като малко, после родителите си скубят косите!Толкоз,мислете хора!
125
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега най-добре е да замълчим.Заради отишлия си без време млад живот и заради мъката на родителите.А виновни има много!
124
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЯБВА ДА ОПРАВЯТ ИНФОРМАЦИЯТА В УИКИПЕДИЯ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТРИГРАД НЕ Е 581 ДУШИ А 580!
123
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 120 метра височина познаха на кого е трупа. Определиха и деня на смъртта. Патолозите да си сменят професията. Я картофи, я овце. Журналистите вече казват....
122
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"АКО ГИ БЕШЕ УБИЛ"...АКО Е ВЕЛИКА ДУМА,АКО ЛЕВСКИ БЕШЕ С БОТУШИ,НЕ ГИ Е УБИЛ И ТОЙ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА УМИРА!!!
121
2
 
4
 
! Отговори
Пешеходец преди 6 години
Аз не виждам на тъмното какво ще ми искочи след завоя с тъмни дрехи даже и на неосветена пешеходна пътека
120
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОМЧЕТО Е ВИНОВНО НО ОТКЪДЕ НАКЪДЕ 15 ГОДИШНИТЕ ЩЕ СА С КНИЖКИ!???99% ВИНАТА Е НА ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТОЙ УБИ ТОВА МОМЧЕ РЕАЛНО И НАПРАВИ ЗЛОПОЛУКАТА КАТО ДАДЕ КНИЖКИ И НА 16 ГОДИШНИТЕ ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ЛОЙКО МУТРОДИЕВ БУДАЛИСОВ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2017-ТА ГОДИНА
119
12
 
10
 
! Отговори
пешеходец преди 6 години
Тези пешеходци къде са тръгнали на тъмно без светкоотразители по улицата ?Да носят отговорност за злополуката на пътя за което момчето не е виновно !Защо всички собственици на автомобили светоотразителни жилетки при авария а тези пешеходци нямат и се движат не по пътеката а по законен път на транспортни средства ?
118
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИНАТА ЗА СТАНАЛОТО Е ИЗЦЯЛО НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ КОЙТО ДАДЕ 2011-ТА И НА 16 ГОДИШНИТЕ КНИЖКИ!!!!!!1АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е 16 ГОДИШНИТЕ ДА ИМАТ КНИЖКИ!!!!!!!
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до реалист ИМАТЕ ОТ МЕНЕ ЕДИН ГОЛЯЯЯМ ПЛЮС аз просто не знаех какво да кажа и стотици пъти тука съм писала ДА СЕ СПРЕ ИЗСТЕРИЗАЦИЯТА НА ПРОБЛЕМИТЕ В БЪЛГАРИЯ А ДА СЕ ПОЧНЕ С РАЗРЕШАВАНЕТО ИМ!!!НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТОВА ДЕТЕ ТАКАВА СЪДБА!БОГ ДА ГО ПРОСТИ А НА РАНЕНИТЕ ОТ НЕГО БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
116
5
 
55
 
! Отговори
Има такава държава преди 6 години
Вярно мислех си, че момчето е вече извън страната.Всичко бе напълно нормално и закономерно ДО СЕГА.Самоубийство на млад човек на база съвест и съжаление за стореното е най-удивителното, което се е случило в BG в рамките на години назад.Това е чудовищно СИЛНА постъпка!Нека не се случват такива неща(родители!!!)!Открийте лицето му-той не е престъпник, бандит, политик, а един от малкото ПОКАЯЛИ СЕ!
115
5
 
25
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Най-големите *** в тая дьржава са : на 1 място политиците ни,на 2 място полицайте,на 3 място медиите...
114
4
 
10
 
! Отговори
. преди 6 години
Бог да го прости....Дано да не се е самоубил,защото това е най-големият грях.
113
1
 
36
 
! Отговори
Боне Крайненеца преди 6 години
Присъединявам се към пишещите по-долу. Съболезнования за близките. Сега е момента ВСИЧКИ, които имат край себе си деца, да се замислят. Всички имаме вина за това, което се случи с това дете!
112
10
 
18
 
! Отговори
fhjf преди 6 години
За всички тия,дето плюха,че го крият момчето :Сътър!!!!!!!!!!