Чертежи, рисунки... Какво ни разкрива тайният дневник на Мартин от Сотиря?

Психологът Младен Владимиров коментира рисунките му пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 19 авг 2019 17:39 | 19 авг 2019 17:38, Красимир Ангелов
61

Профилът на Мартин Трифонов, сочен за извършител на тежкото убийство на дете, посочва - на 21, без работа, приятели, агресивен и осъждан.

Още по темата
Само пред камерата на Bulgaria ON AIR майка му показа тайния дневник на младия мъж.

"Вероятно този човек има талант, майка му, вероятно това се опитва да направи като ни представя тези картини, да го покаже в една негова артистична, човешка страна. Вероятно това е неговата форма на изява на вътрешните конфликти и обърканости. Тук може да се разпознаят женски гърди, виждат се някакви затворености, някакви по-скоро източни мотиви, нещо източно, нещо остро, като шурикен, който най-вероятно е опитвал да рисува. Най-вероятно той е чел такъв тип литература", посочи психологът Младен Владимиров.

Трудно може да се разбере много от чертежите и рисунките на човек, без той да присъства при психолога. Но специалистите все пак са категорични - той всъщност е рисувал женско тяло, но през линията за мода, търсил е някаква стилистика, но женското тяло е без първични полови белези.

А според Владимиров това ясно показва, че може да се приеме хипотезата, че има педофилски наклонности, че е искал по-детски изглеждащо тяло, което е по-слабо, по-малко, без гърди.

"Той е имал такъв тип фантазии преди момента на извършване на престъплението. Едва ли това е спонтанно и импулсивно решение, едва ли е повлиян точно от алкохола, по-скоро според мен той дълго време в себе си е планирал нещо подобно, вероятно се борил с това през такива арт техники", смята специалистът.

По данни на ГДБОП, само от началото на годината, броят на задържаните, злоупотребявали сексуално с деца, са около 30.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И каква е целта на тази статия? Да ни накарате да се почувстваме виновни като общество, че не сме разбрали страданията на този млад човек с такава нежна и ранима душа? Какъв художник, какъв артист, а ние така да не оценяваме таланта му и да сме тъй безчувствени към страданието му...Разбирате ли, той не е лош, просто бил толкова раним и изстрадал, че нападнал детето като вик за помощ, в пълното си отчаяние от сблъсъка с грубата действителност.Я стига глупости!!!
50
4
 
23
 
! Отговори
Смърт преди 4 години
бавна и мъчителна! Да го пуснат в клетка с изгладнели чумави плъхове. Къс по къс да ръфат от месата му, очите му да изпият, жив да го одерат, търбухът да му разпорят, червата му да висят... да гние в полуда...МАЛКО ще му е на тоя изверг. П.П. Някога като деца играехме лятно време до късно пред блоковете и не бяхме чули за педофили. Майките ни работеха на смяни, от първи клас с ключ на вратовете сами се гледахме. Имаше спокойствие.
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сред 10 години ще излезе може би,но халката ще му е разпорена,психиката довършена определено в затвора ще му видят сметката или няма да издържи и ще се самоубие.
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със законите на тиквата след 10 години макс ще е на свобода за дорбо поведение, а днес едни по радиото размишляваха дали е хуманно кастрираенто. Хуманно е този да го направят на кайма и да го дадат на песовете, но преди това да го нахранят със супа от топките му...
47
1
 
21
 
! Отговори
ххх преди 4 години
*** психолога.Хиляда пъти казаха,че *** е неграмотен,а тоя вика,че е чел литература
46
9
 
5
 
! Отговори
Иронично ,но истина преди 4 години
Ами че в Нидерландия която е чле/нка на европейският съюз има предофилска партия .... вие какво против , европейският съюз ли сте ? Или към *** /до- филията и това сексуално малцинство?Бързо пускайте момчето , ей! Той има права да бъде какъвто е . ______________________________________________________________Нали искахте ЕС ето ви !Всеки има "права" ,всеки има право да налага орентацията си,религията си ,ПОЛА С .Ако сте против,ВИЕ СТЕ РАСИСТ ,ШОВИНИСТ ,ХО/ .МО .ФОБ . ЕС не е за вас!
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карбовски каза, че Сорос го е отгледал тоя.
44
1
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ясно е без психолог да ни обяснява-Че този индивид е с сексулно садистични извратени наклонности и желание за убийство на слаби безпомощни същества- ВЪПРОСЪТ Е КОЙ Е ВИНОВЕН? БАБАТА ЛИ? МАЙКАТА ЛИ? ОБЩЕСТВОТО ЛИ? ИЛИ ДЪРЖАВАТА И ПОЛИЦИЯТА И СЪДЪТ? ЗАЩО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е РЕГИСТРИРАН КАТО ИЗНАСИЛВАЧ И БЛУДСТВА С ДЕЦА- ЗАЩО ПОЛИЦЕЙСКАТА СИСТЕМА НЕ ГО Е НАВЕСТЯВАЛА ПЕРИОДИЧНО ВСЯКА СЕДМИЦА? ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ДОПУСКА ТОВА? КОЙ Е ВИНОВЕН? ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И НЕ Е ДЪРЖАВА!
43
2
 
24
 
! Отговори
Тито преди 4 години
Сакън...да не сте посмели да осъдите младия талант. Хора,спрете да търсите под вола теле и назовавайте нещата с истинските им имена, а те са -педофил,детеубиец.
42
0
 
20
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
НЕЕ ХУДОЖНИК ТОВА СА РИСУНКИ НА НАЧАЛЕН СЕРИЕН УБИЕЦ А МОЖЕ БИ И ИЗНАСИЛВАЧ НО ТОЙ НЯМАЛ ЕРЕКСИЯ И УМЬРТВЯВА С ПРЕДМЕТ ТИПИЧЕН ПЕДОФИЛ СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ ПСИХОПАТ
41
0
 
28
 
! Отговори
Баи Кои преди 4 години
Запалете го на мегдана на селото и сгига сте го дрънкали тоя грозен ***.
40
0
 
27
 
! Отговори
художник? преди 4 години
Защо го наричате "художник", драги журналисти и подобни??? Рисунките му съответстват на 2-3 годишно нормално развиващо се дете. Психолозите не забелязахаа ли това?!
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До точно така! "Ми той и Хитлер е бил ходожник .."И Сталин е учил за свещеник,ама...
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завършил е 11 клас.Не е неграмотен.
37
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да е убиец и изверг, но нивото му на интелигентност е доста над средното за неговото поколение. 90 % хората до 30 г /най-вече българи/, не могат да пишат и четат, за чертежи и дума не може да става.
36
2
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 4 години
е да, ама негов човек структурира и осъществи програмата Аполо за щатите. та...
35
3
 
15
 
! Отговори
точно така! преди 4 години
Ми той и Хитлер е бил ходожник ....
34
25
 
9
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Психопати, педофили и убийци са били и много образовани,умни хора с висок социален статус!!!Ето например Путин е хем педофил, хем психопат, хем и масов убиец, и президент на Руската Федерация!Да не говорим за доктор Джекил, за Ханибал, за доктор Менгеле!!!Така че, няма никакво значение дали си ром , когато става за престъпление водено от сексуални подбуди!!!Агент Артър Канубис!ЦРУ!!!
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сотиря си е дива Индия та отгоре, още от соца. Там някои сме служили и знаеме за кво иде реч. В Сливен имаше един българин и те му викаха бай Иван рома.
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Художник, педофил, социопат... е последно какво е, той ли е?Той ли е, или се предполага, че е той?!?. При Сталин се казва - той е, и ... ясно. При демокрацията - има ли безспорни доказателства или се предполага.