При акцията в Несебър: ГДБОП обискира дома на кмета

Николай Димитров смята, че това е опит да бъде злепоставен
Обновена: 19 окт 2019 20:37 | 19 окт 2019 20:15, Веселина Йорданова
20

Акцията на ГДБОП и специализираната прокуратура в Несебър била срещу независимия кандидат за кмет за четвърти мандат Николай Димитров. Рано сутринта униформени са обискирали дома му.

Претърсен е бил и офисът на съпругата му Нури Димитрова, която е дизайнер и оценител на диаманти, както и домовете и на кандидати за общински съветници от различни политически партии в Несебър и в околните села.

По непотвърдена информация спецакцията е по сигнал за купуване на гласове. По думите на Николай Димитров става въпрос за опит за злепоставянето му от негови опоненти, предаде Bulgaria ON AIR.

Няма официална информация дали при акцията има арестувани лица. В дома на Николай Димитров не са открити доказателства за извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правят "Костинбродски афери" срещу опозицията.
11
1
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Иван 13 Иване , зле си Иване. Да те ...който те хване.
10
5
 
4
 
! Отговори
Сожук преди 4 години
Активно мероприятие на гламавия крадлив кофпомпаджия-полиглот от банки.
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като му погледна измамническата физиономия,и се сещам за на баба ,,съндрача''.Беше мнго стар и ръждял,ама режеше като бръснач,беше ръчно кован и с него чукаше на малките пиленца зелена тревица.Та както казах,тоя само кат го видях,и се сетих за на баба ,,съндрача''.
8
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Бях сигурен, че този кмет не е от ГЕРБ.Проверих и се оказах прав.Борисов използва държавните институции МВР , ДАНС, ЙАП като бухалка срещу всеки ш, който е неудобен.Който не е с нас е против нас.Бейзболната бухалка от 90-те е заменена с бухалката на властта.Прийомите обаче си остават мутренски - заплахи, натиск, мръсотии ...
7
1
 
12
 
! Отговори
баш будала преди 4 години
Цикълът на парите е следния: -> Ердоган -> Нури (истински шпионин) -> ромчето Очите -> кметчето (милионер със запор) -> общинаря със скъпите коли, който ходеше в Турция при ОчитеКато за капак и БГ парламента е пълен с тур.шпиони. Кметовете - масово, също турски шпиони или турчеещи се.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нури, жена му има офис и е оценител на диаманти. Гледаш ли Пено какво върти мафията а ти продаваш карамфили за левче на пазара. Където попнеш все мафия и крадци
5
11
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Политически репресии срещу всеки ,който не е с герберастко-цървулския фашистки клан!
4
5
 
9
 
! Отговори
Къде ги намират преди 4 години
Бил четвърти мандат и е чист като сълза!? И какви опоненти са му повикали ГДБОП и специализирана прокуратура? Щото аз не мога - значи пак "наши" хора!!!
3
8
 
26
 
! Отговори
Абдал преди 4 години
Боко почва по способа де си го знае най добре от рекетьорските му години да притиска кой не му е угоден. Нормално за него.
2
4
 
8
 
! Отговори
Боко Тиквуня преди 4 години
Ай стига с тея поръчки бопчета. Не ви ли стигна с БФС-то !
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След изминал мандат на кметовете да се прави финансова ревизия и да подават имотни декларации пред съответните органи. Ако всичко се прави както трябва, няма да се кандидатират за втори мандат