Социолог: ГЕРБ ще запази позиции след изборите

Цветозар Томов смята, че със сигурност в София ще има балотаж
Обновена: 19 окт 2019 20:55 | 19 окт 2019 20:53, Веселина Йорданова
79

Социологът Цветозар Томов прогнозира, че по всяка вероятност ГЕРБ ще запазят позициите си по места след изборите на 27 октомври.

Не се предвиждат сериозни размествания. Със сигурност в столицата ще има балотаж, а изходът от него ще зависи от последната седмица, коментира той в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Анализаторът не изключва компроматна война, която може "да разбърка картите".

Той коментира и темата за "мъртвите души" в списъците, която е актуална около всеки вот.

"Единственият начин да сложим точка на мъртвите души в списъците, е активната регистрация. Но няма политическа воля за това", смята Томов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще почиват ли децата на 28 октомври?
51
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Хахахааа, ГЕРБ ще запази позициите си... - прочетох само заглавието. Единствените избори в които са се броели гласовете са при победата на Хитлер, оттогава евреите не допускат такъв пропуск. Комунистите също ги брояха, но не за изборен резултат, а за да видят процента на псувни върху бюлетините и при преминаване на определена от Москва граница, да вземат нужните мерки.
50
3
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
след като си искат герб значи българите си заслужават да живеят в ко=чинабез ред и правила
49
0
 
3
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Волен ако мине 1500 гласа си го режа в дъно :))))))))))))
48
5
 
6
 
! Отговори
Фелдшер преди 4 години
Гледайки герберите се сещам за драна овца- колкото по- затлъстяла е, толкова повече лой има, вместо сърце.
47
5
 
6
 
! Отговори
Трезво преди 4 години
Мъртвите души може да възкресят герб, но този път живите души ще победят. Искам читав кмет в София. Дана не став. Мая е надеждата.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недей му обръща внимание на тоя ха-ха Той е хахо
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!! 10Номерът със СТРАХА го отработиха твоите червени *** в продължение на повече от 60 години, а "назначаването" и уволняването го владеят до съвършенство. Най-силни сте в доносниченето - копейките са жалки, но дълго след закриването на ДС все си капе по нещичко, нали? ДС мимикрираха в трольовци, но името си ви остана, и СТРАХА тъкмо от такива като вас и вашите гну...ии, и отвращението - навсякъде ви знаят и ви ненавиждат. Ти, например, други приятели освен продажници, имаш ли?
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дядо ПенсДА ЖУВЕЯТ ВСИЧКИ БЕКАПЕТА НА ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА- ТАЗ ГОДИНЪ ПОЛУПРОВОДНИЦИ, ДОГОДИНА ЦЕЛИ 1995Г/1997Г 13 РИТНАТИ БАНКИ, ЮЛИ 2014 СРИТАНА ОЩЕ ЕДНА- ДОГОДИНА ОПЪНАТИ ВСИЧКИ- САМО БСП
43
4
 
14
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 40 (НЕ ОБИЧАМ ГЕРБ)В случая няма никакво значение дали ги обичаш или не.По-важното е, че твоята представа, че били "западно ориентирани" е напълно погрешна.Тоест, успели са да те заблудят с тяхната хитра пропаганда.ГЕРБ са ориентирани по посока на вятъра. Тоест, навсякъде.Нямат западна ориентация. Кога им изнася гледат с упование към Меркел или Тръмп, когато им изнася гледат с умиление към Путин и Ердоган.Какво собствено е направил Бойко което Ердоган не му е поискал, кажи ми?
42
5
 
9
 
! Отговори
цоциолог преди 4 години
"В чест на XIII конгрес на БКП да преизпълним плана за тютюна и самозадоволяването!"Лозунг в село Казак, община Ивайловград, 1986 г.Не ви ли звучи направо еротично? Особено последната думичка?Та, абсолютно по същия начин звучат думите на другаря Цветозар Томов.А ако някой господин, истински социолог направи анализ, би казал, че ГЕРБ е пътник и рано или късно ще падне от властта. Дали още на тези избори, дали на парламентарните, трудно е да се каже, но ГЕРБ ще загуби почва под краката си!
41
4
 
22
 
! Отговори
Цецо Асансьора преди 4 години
Боко, кой сега ще ти брои бюлетините? Пътник си, чичка! И вземи отслабни 30-40кг, че скоро ще надминеш авера ти Пеевски по лой!
40
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този социолог , откакто Тиквата го купи, обърна палачинката.
39
5
 
21
 
! Отговори
дядо Пенс преди 4 години
До ПенсионерНабориии ! И двамата сте избръмчали ,бе ! То и днес ни управляват комунисти,бе !!! Бойко е комунист,Цецка е комунистка ,Валери Симеонов е племеник на комуниста Ангел Балевски /шеф на БАН/ даскалицата от Самоков е специалист по руски език ! Избръмчали сте,наборчетаааа.
38
1
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Възрастен 41 Браво възрастен. И аз съм възрастен и мисля точно като теб. Ще им разкатаем майката на изборите.
37
1
 
6
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До ай бай 31 Внимавай да не паднеш в Космоса , като стигнеш края на Земното кълбо.Хи, хи....!
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е важно как ще наречеш строя-капитализъм социализъм,комунзъм,колониализъм.Важното е,че при никой от тях няма човечкизъм,а само хищничизъм и алчнотизъм за една прослойка
35
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ и БСП са БКП!За комунисти аз няма да гласувам!Дали едните са по-крадливи от другите е спорно,но реално демократи във властта няма!Няма да гласувам за по-малко зло както казват някои!
34
0
 
13
 
! Отговори
абсолютно си прав... преди 4 години
До Анонимен 32>аз си бих камшика преди 15г. и съм много доволен
33
8
 
18
 
! Отговори
Възрастен преди 4 години
Никой не е вечен.Рано или късно и Герб ще,,слезе от сцената".По важното е че социализмът няма бъдеще.Живота го показа и продължава да го показва.-където се появи и държавата тръгва надолу и стига до банкрут.За това децата на ВСИЧКИ СОЦ.УПРАВНИЦИ учат в САЩ,Англия,Германия или Швейцария и се учат от техният опит.Защо ли ???