Двустайните апартаменти най-евтини в Обеля и Надежда

Според статистика на броя реално сключени сделки
16 юли 2009 12:23,
4
Двустайните апартаменти най-евтини в Обеля и Надежда
Снимка: БГНЕС

Софийските квартали Обеля и Надежда държат най-ниски средни цени на двустайните апартаменти през първата половина на годината, показва статистика на броя реално сключени сделки от брокери в столицата.

Средните регистрирани цени за периода в тези два квартала са съответно 505 евро за кв. м в Обеля и 528 евро за кв. м в Надежда за апартаменти ново строителство (НС), сочат данни на Адрес Недвижими имоти АД. Оттам уточняват, че това са сделки за имоти без Акт 16.

Средните цени на панелните жилища в посочените райони са с около 60 евро по-високи на кв. метър.

В Люлин и Дружба двустайните апартаменти ново строителство са се продавали през първата половина на годината при средни цени от 639 евро/кв.м и 652 евро/кв.м.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
на кой му пука? слабо се коментират тезин новини. шарлатаните си гризат ноктите.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ненормалните цени на имотите в световен мащаб са истинската причина за световната криза. Тези цитирани в статията цени са поне 2 пъти над нормалните
1
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Софииски преди 14 години
Стига с обработващи мнението материали! Не разбрахте ли ,че тези спекулативни цени са за дълго време в миналото! Няма да ги има в близките петдесет години! Те бяха в основата на финансовата световна криза! А иначе в тези квартали дето ги цитирате и сто евро за квадрат са много !

Спонсорирани публикации