Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании

Повече от 70 български и чуждестранни компании бяха номинирани в 7 категории.
Обновена: 26 фев 2014 14:02 | 26 фев 2014 09:30, Екип на Bulgaria On Air
1
Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании
снимка: Bulgaria On Air

За единадесета поредна година Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании. На официалната церемония присъстваха министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов и кметът на София Йорданка Фандъкова. Bulgaria On Air беше медиен партньор на събитието, а водещ на церемонията бе едно от лицата на телевизията Радинела Бусерска.

Повече от 70 български и чуждестранни компании бяха номинирани в 7 категории, 2 от които присъдиха специални награди за корпоративна социална отговорност и за участие на служители в общополезни каузи.

Победител в категорията „Инвеститор в човешки капитал“ спечели ЧЕЗ България. ЧЕЗ Разпределение пък спечели приз в категорията „Инвеститор в околната“ среда, където голямата награда беше връчена на ЕкоПак България. Призът за „Инвеститор в знанието“ отиде при Telerik, а за „Инвеститор в обществото“ при Globul.

Наградата за кауза, свързана с обществото беше връчена на Iventas, заради изграждането на кабинет за детски болести и диагностицирането на бъбречни заболявания.

Вижте още в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възмутителна и отвратителна е активната и агресивно-насилствена рекламна политика от страна на обслужващия персонал на Глобул в офиса на ул. "Граф Игнатиев" 4! Плащам си сметките редовно и смятам, че заслужавам адекватно обслужване! Не може касиерка да ми повишава пред всички тон и да ми крещи "Вие явно имате много пари и искате да плащате високи сметки", след като отказвам да ми смени плана.

Спонсорирани публикации