Признаци на здравословната връзка

Забавлявате се заедно, но и поотделно
23 окт 2014 21:45, Михаела Лазарова
1
Признаци на здравословната връзка
Снимка: Outnow.ch

Всички търсят истинската любов, само че на мнозина тя не им се случва. Често не срещаме точния човек и се задоволяваме с онова, което имаме. Такава връзка обаче може да се окаже доста нездравословна. 

За да идентифицирате коя връзка би била здравословна за вас, трябва първо да се запознаете с белезите, по които да я разпознаете. 

По-добро разбиране на любовта 

Първата стъпка, по която си личи дали една двойка е в здрава връзка, е общият им възглед за любовта. Първо, трябва да се уточни разликата между „харесвам“ и „обичам“, защото много хора бъркат тези две понятия. Ако и двамата сте на едно мнение, това е добър знак. 

Търпение 

Началото на една връзка е период на приспособяване и опознаване. Дори другият да притежава дразнещи за вас черти, вие сте толкова влюбени, че преценката ви е замъглена. 

Колкото повече връзката се развива, толкова повече търпение трябва да можете да проявявате един към друг. Нетърпимостта към навиците, нагласите и мислите на другия разваля отношенията. Колкото повече успявате да спазите толеранс помежду си, толкова по-здрава ще бъде връзката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: връзкасемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации