Пампорово се напълни още преди Коледа

Лифткартите запазват цените си
16
Пампорово се напълни още преди Коледа
Снимка: архив, БулФото

Пампорово започва зимния сезон с почти пълни хотели още за Коледа.

От "Пампорово" АД отчитат значително увеличение на гръцките туристи за празника. Курортът очаква ръст на британски и балкански туристи.

Официалното откриване на скисезона в Пампорово ще бъде на 6 декември с пищно снежно шоу и безплатни лифтпътувания за всички гости.

Предимно български и гръцки туристи ще посрещат Коледа в Пампорово. Разширяването на гръцкия пазар е осезаемо след откриването на ГКПП-Маказа. Преобладаваща част от гръцките клиенти в ски курорта са неорганизирани туристи, ангажиращи ваканцията си чрез резервационните системи по интернет.

По-сериозни договорености с гръцки туроператори ще станат възможни, след като отпадне ограничението за преминаване на големи автобуси през граничния пункт.

От дружеството прогнозират ръст на румънски и сръбски групи през тази зима след масираната рекламна кампания в съседните страни.

Цената на лифтуслугите в курорта остава непроменена. 53 лв. ще струва дневната лифткарта. От 7 до 19 декември картата ще се продава за 39 лв., като "Пампорово" предвижда през сезона и други промоционални периоди на поевтиняване на услугата.

Всички деца до 12 г. ще се возят безплатно на лифтовете на 25 декември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
следкато всичко е запълнено вече не ви трябва реклама заплатена отдържавата за каквато помош непрекъснато говори въпросният рагин значи целтае да се окраднат въпросните пари ако се дадат
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаме апартаменти на Пампорово и от три сезона всяка година имаме увеличение с поне 10% на приходите и гостуващите.Тая година ни ги резервираха от октомври за Коледа и Нова година.Когато работиш качествено и не лъжеш хората, те се кефят и пак идват.Хубавото е, че стават все повече.А ***, които искат да ментят и да вземат пари без грам качество на услугата, първи ги научават и издъхват след един сезон.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Благодарим за безплатната реклама, но с тия заплати не можем дори чая и пържените картофи да си платим по барчетата на Пампорово.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То не,че няма каво да се желае, но това е друга тема. ;-) Аз вече нямам търпение всеки ден гледам камерите ;-)Някой има ли информация дали ще пуснат новия лифт?
8
0
 
2
 
! Отговори
Скиорче преди 9 години
До др. СкиорчеТоз коментар го написах заради номер две, но иначе на мен си ми харесват БГ курортиту :)
7
3
 
2
 
! Отговори
урааа преди 9 години
Пампорово не беше ли курорто на женулята на Тиквата Бориславова? Един вид карам ски и пълня гушката на Банкянския тарикат с един удар? Доволен съм, още утре купувам пълен пакет за 2 седмици за цялото семейство!
6
2
 
3
 
! Отговори
fsb преди 9 години
До др. Скиорчев чужбина цените може да са същите, но само ако се телепортирате там, ако броите и пътя и това ,че не можете да отидете само за уикенда кат тук, а треа да вземете седмица отпуск и сметките стават други...
5
0
 
4
 
! Отговори
др. Скиорче преди 9 години
до 5.Че е по-прятно, спор няма, но в никакъв случай няма да е по евтино... Бих казал малко по-малко от двойно, но определено си заслужава ;-)
4
16
 
4
 
! Отговори
miro преди 9 години
най ме кефят тия дето много искат ама нямат средства ... спри ракията и цигарите и работи бееееее
3
7
 
20
 
! Отговори
скиорче преди 9 години
Не трябва да се ходи по БГ курортите, в чужбина е много по-ефтино и приятно!
2
1
 
10
 
! Отговори
Сова Харис преди 9 години
Имаш крава - пиеш мляко.Древна китайска поговорка.
1
3
 
21
 
! Отговори
богат/беден преди 9 години
това е добре, бих желал да заведа съпругата и децата! жалкото е, че нямаме достатъчно средства ...

Спонсорирани публикации