EVN ще отчита електромерите по празниците по редовния график

Клиентите могат да уговорят и посещение в удобно за тях време
Обновена: 19 дек 2014 14:03 | 19 дек 2014 13:35, Анисия Иванова
1
EVN ще отчита електромерите по празниците по редовния график
Снимка: Reuters, архив

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници EVN България е създала организация за отчитане на показанията на електромерите по редовен месечен график и по време на неработните празнични дни, съобщиха от компанията.

В случай, че клиентите отсъстват и няма осигурен достъп до електромерите, служителите на дружеството ще оставят съобщения с указания как клиентите да се свържат с компанията за уговаряне на посещение в удобно за тях време.

Както и досега, конкретна информация за продължителността на отчетния период за всеки клиент е налична във фактурата за електроенергия, заедно с количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка с дружеството, допълват от EVN.

Компанията напомня, че традиционно месец декември се характеризира с повишена консумация на електроенергия. Тази тенденция става още по-изразена по време на коледните и новогодишни празнични и почивни дни.

Важно за всеки клиент е периодично да следи своята консумация на електроенергия чрез сверяване данните от измервателния уред (електромер), съветват от там.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: сметкиEVN България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, коректни хора, а не като соц-Енергото, когато не се знаеше какво става и куче влачеше рейс, както се пееше в една чалга-песен.