Социални разни: Работа в СССР и WC-то на Терминал 2

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
31 юли 2015 16:04,
2

Това точно как се случва, не успяхме да разберем. Но пък по някакъв начин ни напомни за филма "Сбогом, Ленин". Снимка: Facebook

Дойде последният петък от месеца и вече предвкусвахме августовските жеги, когато небето се разтвори над нас и ни обля един хубав летен пороен дъжд. Е, щастието никога не може да бъде пълно, та се наложи да преглътнем инфраструктурните неуредици, превърнали тротоарите в реки, но поне се разхладихме.

Жегите обаче ще се завърнат. Идея как да се справите с претенциите към офисния климатик вижте в галерията ни.

Трябва да си признаем, че лятото болезнено много ни липсва градският клубен живот и онези индивиди, които фотографите запечатват за поколенията. Не че дискотеките по морето не са пълни, но явно или "материала" го няма, или е некачествен. Затова с лека носталгия ви споделяме едно клипче от Индия. Не знаем откъде точно е тръгнала модата да се мятат салфетки по чалгаджийниците, но имаме някакво предположение: 

જામનગરના લોક ડાયરામાં થયેલો રૂપિયાનો વરસાદ જોવા માટે ક્લિક કરો:

Posted by Chitralekha on Monday, June 1, 2015

Продължаваме напред, както се казва. Красотата, както се казва, изисква жертви. Когато тя вече е факт, никой не се интересува какъв е дългият път до нея. А той понякога е страшен, много страшен: 

Wykończą mnie nerwowo te poranki...

Posted by Kobieta Po Pięćdziesiątce on Sunday, July 26, 2015

Хубавото в Интернет е, че наред с цялата простотия и ненужно пропиляни мегабайти, може да се понаучат и видят доста интересни неща. Такова е следващото видео. Танцът на него е впечатляващ със синхрона и масовостта си. Всъщност става въпрос за танц на суфити, а танцът цели пречистване на душата: 

Mystery Dance Off

These dudes are raving hard!

Posted by Stanton Warriors on Sunday, June 15, 2014

Но стига сериозни теми, нека се върнем в България. Народът ни си има нов омбудсман. Поздрав за нея, а и за нас с една песен: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 8 години
Както всеки петък, и днес не нещо по-различно. Тъпо и повърхностно, презназначено за хора, които не мислят. Това в кратце е резюмето за тази статия.