Съботен бис

Николета не спи с политици за пари, а Азис - предаден и самотен
28 май 2016 20:10, Александър Попов
15

Азис бил предаден и самотен. Преслава също охладняла към него. Снимка: Facebook

Тази седмица се е насъбрала толкова мъка в родния шоубизнес, че обзорът ще заприлича на 397-ми епизод на "Малката булка".

Хабибито Азис се фука със статии извън страната, но пък му носи самота у нас. Именно славата изигра лоша шега и дори близките доскоро колеги на певеца се отказаха от него. Креватните снимки и нацупените устнички с Преслава, Мария и Андреа май ще си останат в историята. Преди няколко месеца той "разпърдя гащи" и с Николета, а по-късно се присламчи към Алисия.

Засега верен му остава Валери Божинов, който си тананика негови песни в колата, а певецът и новото коте на футболиста купонясваха заедно в Швейцария.

Самият Азис дори бил получил гърчове след поредното предателство на приятел, като под сурдинка се говори, че ритъмът му бил нарушен от Преслава. Той бил и недоволен, че Преса му пеела хита "Хабиби" на участия. Което е учудващо, защото всички фолкпевци са наредили в плейлистите си чужди песни. Включително и Азис е пял песни на Стораро, например.

Костинбродският славей скочи и на Мартин Карбовски, като повод стана материала "Хабиби" или "Време разделно"?.

"Как иначе драгият читател да разбере, че Карбовски чете "Време разделно"? Разбира се като вмъкнеш вълшебната думичка "Азис", гаранция за огромен зрителски и читателски интерес! Много си тъп Марто, честно (на маса не изглеждаш така)", написа певецът във Facebook.

Тъжно е и при Елен Колева. Актрисата била кармично обречена на нещастна любов. В хороскопа й било заложена да не й върви с мъжете и никога да не срещне човек, който удовлетворява всичките й нужди и копнежи. Оказало се, че в рождената й карта има противопоставяне на Марс и Венера. Дали пък със свръхестественото тя не оправдава залитането й по писателя Калин Терзийски, с когото го играят на примък-отмък в кревата. Все пак Терзийски се откроява от бившите на Елен, които попадат в графата на мъже с неизтъняващи портфейли. Кой знае, Колева пък може да понатрупа хилядарки като писател. Все пак всичко зависи колко голям е роднинския й кръг.

При фолкзвездата Емануела пък е някаква голяма драма. Като няма с какво да се похвали на сцената тя тръгна по познатия и утъпкан път - да хули по бившите си. Сега на мушката е бащата на второто й дете Димитър Динев, който я бил заплашвал и едва ли не се страхувала за живота си. То да й повярва човек, ама има и хора които са чели приказката за лъжливото овчарче.

"Много пъти съм получавала заплахи от негова страна. Ако нещо ми се случи обаче, със сигурност ще разкажа какво точно са гласели заплахите му", обяви певицата.

Тук любопитното е, че във всяка връзка на Емануела винаги мъжът е "черен". И с всичките си обществено познати гаджета е в обтегнати отношения. Вечно тя е "бяла и добра", а бившите просто са перфектното оръжие за PR, когато кариерата ти е в застой или пък пъпли към залеза.

Без приятели остана и хванатата да шофира под въздействие на наркотици Жана Бергендорф. Когато певицата стигна дъното осъзнала, че няма на кого да разчита. Дори напротив - нейни колежки я хулят открито. Такъв е случаят с Мариана Попова, която нарече Жана "нашмъркана като свиня". То и Марианиното изглежда като опит да влезе в дневния ред на медиите. Чудно как би реагирала, ако колегите й започнат да пишат в социалните мрежи за връзката й с популярен политик? Както тя не е виждала Жана да шмърка с очите си, така и други сигурно не са я виждали да се люби с въпросния политик. Така че може да си пишат ли, пишат...

Николета също изля мъката си около развода с Валери Божинов в интервю за предаването, на което е водеща.

"Темата за раздялата ми с Валери от години е №1 за жълтия печат. Прочетох какво ли не. Разведоха ме около 100 пъти. Сега обаче е време да говоря аз. Искам много дебело да подчертая, че това е първото и единствено интервю, което давам по темата и други няма да има. Ако някой е очаквал сапунен сериал или поредният цирк с плачещи жени по диванчетата, трябва да го разочаровам. Аз се казвам Николета Лозанова", гордо заяви плеймейтката. То много хубаво, ама именно тя поддържаше интереса към себе си с подбрани клюки по темата в различни медии и не е нужно да лицемерничи. Правят го известните по цял свят, така се качва популярност и се откриват хоризонти да излезеш от рамката "известна с известността си".

Иначе според Николета тя е подала молбата за развод на 2 май, заедно с нейния адвокат, и щял да бъде по взаимно съгласие.

"Аз съм подала такива документи. Имам и такива намерения – целият процес да се случи цивилизовано, без циркове, без свидетели, без излишна драма, без панаири. Моят адвокат е изготвил споразумение за условията. Той е в контакт с Валери и неговите адвокати", разяснява все още г-жа Божинова.

"Няма да влизам в детайли. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери. Мога още сега да успокоя всички, че нашите условия, не са по-различни от тези на обикновените хора, които се развеждат. Така, че ако започнете да четете за безумни суми и условия, да знаете, че това е лъжа. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол. За мен самата нямам никакви финансови претенции", разкрива детайлите тя.

Николета парира и слуховете, че ляга с политици и бизнесмени срещу заплащане, като твърди, че пари на ръка била получила за последно 6 - 7 клас, когато родителите й давали за закуски в училище.

Мисис България Кристиана Костадинова също е подала молба за развод ще съди мъжа си за психически тормоз, съобщава "Телеграф". След 8 години брак тя вече не понасяла съвместния живот с 25 години по-възрастния си съпруг Костадин.

Ежедневието на миската било изпълнено с безумни скандали, гледала сина си, свекърва си и трудно можела да изпълнява социалните си ангажименти, разкрива самата тя.

След като печели и приза „Мисис България - Свят”, ситуацията се превръща в кошмар.

Нещата ескалират до крайност, когато се налага да изпълнява социалните си ангажименти като носителка на титлата. За нея се превръща в лукс правото да излиза дори на кино, а камо ли да се погрижи за себе си.

След толкова семейни драми е време и за нещо положително. Колкото и изненадващо да е, то е марката "Валери Божинов". Той откри любовта със сръбкинята Биляна Дол. С голямото си коте головият хищник се наслаждава на футболната си ваканция, естествено в Дубай.

Завършваме с една честа практика на набедените родни красавици, които масово крадат чужди снимки, за да се хвалят с чуждо тяло, придобивка или просто измислен лукс. Този път под прожекторите попадна Моника Валериева, която била излъгала, че си е правила фото сесия със скъпарска козметика. Ама то не била нейна, а на някой си гримьор Валентин Кулагин. Какво да се прави, когато живееш живот назаем се допускат и грешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 7 години
МНОГО СИ *** САШЕЕЕЕЕЕ.......
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахаха! Докато другите правят шоубизнес, нашите шутове разпърдяват ***, йес мадафака :D
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оЗнаем че тази новина си чакал, то ти с такива новини се храниш.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разпърдя *** хахахахахаха

Спонсорирани публикации