Кои са технологиите на бъдещето за бизнеса – тема на новото събитие в календара на Клуб Investor

Дискусията "Нови технологии: мисия успешен бизнес" е на 8 юни в София
31 май 2016 10:37,
1
Кои са технологиите на бъдещето за бизнеса – тема на новото събитие в календара на Клуб Investor
Снимка: flickr

Какви нови възможности за съхранение на данни предлагат облачните услуги? Как бизнесът може да опази потребителските и корпоративни данни? Какво е бъдещето пред криптирането на данните? Това са част от въпросите, на които ще намерят отговор гостите на Клуб Investor: „Нови технологии: мисия успешен бизнеес“, който ще се проведе на 8 юни от 16,00 часа в хотел Radisson.

Дискусията ще бъде от полза на изпълнителните директори и управители в компаниите, търговските директори и специалисти, които отговарят за внедряване на технологиите и иновациите.

Сред темите, които ще засегнат участниците в дискусионните панели, са още Интернет на нещата (Internet of Things), ролята на умните устройства за промяна на цели индустрии, готовността на България за трансформацията, която ще донесе свързаният свят и други.

В дискусията ще се включат Веселка Данчева, Немечек България, Тунио Зафер, изпълнителен директор на pCloud и други. Модератор а журналистът Елена Кирилова, редактор "Технологии" на Investor.bg и коментатор в Bloomberg TV Bulgaria.

За подробности и регистрация www.investor.bg/club

Междувременно Investor.bg организирана игра за потребителите по повод 15-тата си годишнина. Подробрости ще откриете на http://bit.ly/24gKGgI

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации