Няколко трика да изглеждате скъпо облечени

Има начини видът ви да изглежда по-луксозен
Обновена: 28 юли 2016 07:01 | 27 юли 2016 20:01, Криси Табачка
11
Няколко трика да изглеждате скъпо облечени
Снимка: Rebecca Minkoff

Когато искате да спестите малко пари или просто се надявате да разнообразите начина, по който се обличате, има едно решение.

Винаги е добра идея да потърсите вдъхновение, с което стилът ви да изглежда една идея по-луксозен и да подобрите и начина, по който се чувствате, докато носите определени дрехи.

Това най-лесно се постига чрез аксесоари – страхотен шал или обувки, след които хората ще се обръщат.
Именно тези добавки са най-добрият начин да издигнете силуета си така, че да изглежда скъп и ефективен.
Представяме ви изделията, с които да постигнете това.

1. Шал
Както вече споменахме, шалът е едно добро начало. Този мултифункционален аксесоар позволява да експериментирате както с начина, по който го поставяте, така и с местата. Завържете го като колие или просто го оставете свободно да пада върху чантата ви.

2. Кожен колан
Второто по важност нещо, с което да направите визията си да изглежда скъпа, е коланът. Този аксесоар е най-добре да бъде от естествена кожа или друг качествен материал. С негова помощ можете да подчертаете извивките на тялото и да акцентирате върху формите.

3. Колие
Едно красиво колие е способно да промени изцяло начина, по който изглеждате. Изберете си материал, който отива на същността ви, но се стремете или към злато, или към сребро. Можете да добавите блестяща висулка към тънка каишка или да се спрете на по-масивен модел.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: моделформитесилуета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
ined преди 7 години
И най-важното: Колкото и да изглеждате скъпо облечени все ще си останете евтини кифли
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз например намирам жените с фереджета и тотално забулени страшно сексапилни! :))))))) Какво по-евтино от това да грабнеш пердето от корниза. :))))
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпи дрехи има в магазините за втора употреба. Марки, етикети, Пакорабан, Босс, Обутт, Преобутт.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто бъдете себе си. Не да копирате някоя си жена мъж. До обсебване. Не можете да прекриете липсващата ви класа.Рано ил.. късно ще си проличи че не сте прочели една книга. Но сте с големи претенции все едно сте от големото добро утро. И с високомерно държание. Самочувствие без покритие.
4
1
 
20
 
! Отговори
Да бе да преди 7 години
Опита, да "изглеждате скъпо облечени", но без реално да сте "скъпо облечени", води до сто процентов кич. И издава скритите мераци, да сте част от "богаташката прослойка", без да имате покритие на въжделенията ....
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да Ви го кажа по друг начин !"Хубавия кон и под скъсан чул си личи !!"Не се напъвайте излишно !Ще Ви разкрият !На сутринта !!)))))))))
2
1
 
19
 
! Отговори
сипли дъ бест преди 7 години
Шал ?Кожен колан?Колие ???!!Илюстрацията към статията изглежда май е условна. Не ви трябват шалове и прочие.Относно обувките, никой мъж няма да ахне заради обувките ви . Ако момичето беше с кецове пак щеше да е толкова ефектно.Ако имате за цел да изглеждате скъпо облечени, това е грешка . Имайте за цел да изглеждате приветливо. Свежият вид е привлекателен . "Скъпият" е дори ужасно отблъскващ. Пример - персонажите от "Сексът и града" . Тотално зле Но това е ако държите на мъжкото мнение .
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли някой "трик ",как да изглеждаш че си прочел няколко книги повече ,ако изобщо не можеш да четеш ?!?