Новият "Практикер" в Пловдив отвори врати

Новооткритият магазин на веригата предлага още повече продукти
30 сеп 2016 09:19,

Снимка: Виктор Герасимов


В новопостроена сграда и на нов удобен адрес "Практикер" - Пловдив посрещна първите си клиенти с обновена визия и модерна концепция

Вчера нж. Иван Тотев, кмет на община Пловдив и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг", прерязаха лентата на новия хипермаркет за дома и градината "Практикер" в Пловдив.

"В новия "Практикер” – Пловдив има още по-голямо разнообразие от продукти и площта му е по-голяма от тази на предишния. Надявам се, че както на мен ми харесва, така ще се хареса и на всички граждани на Пловдив и останалите населени места в региона”, каза Тодор Белчев, съсобственик на веригата, в приветствената си реч на откриването.

"Практикер" - Пловдив е изграден в новопостроена, просторна и приветлива сграда, с нов модерен облик и концепция. Простира се на близо 9000 кв. м площ, а търговската зала е по-голяма от досегашната, разположена на повече от 6000 кв. м. Новата по-функционална подредба и организация на продуктите, дава възможност на потребителите бързо и лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина. На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари. За допълнително удобство клиентите на новия "Практикер" - Пловдив могат да се възползват от разнообразни услуги като застраховка "Удължена гаранция" на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 210 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите вече ще се грижат по-голям брой служители, над 90.

Новият "Практикер" - Пловдив вече е на нов, по-удобен адрес на бул. "Кукленско шосе" № 13. В приятна и уютна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат с лекота и удоволствие, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Изграждането на новия хипермаркет в Пловдив е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата.

Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Микс - Констръкшън ООД.

ЗА КОМПАНИЯТА

"Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години "Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. Новият "Практикер" – Пловдив е изграден с изцяло нов модерен облик и концепция, след като през 2014 година българската компания "Видеолукс Холдинг", собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT "Технополис", придоби целия бизнес на немската верига "Практикер" в България. Плановете  на компанията предвиждат обновяване на всички съществуващи хипермаркети "Практикер" в страната, както и разширяването на веригата с нови обекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: пловдивПрактикер
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации