Отнемат звезди на хотели-нарушители

Нови нива на трудност въвеждат на ски пистите
28 окт 2016 22:47,
4
Отнемат звезди на хотели-нарушители
Архив: Булфото

Масови проверки в хотели и заведения в цялата страна извършват инспектори на Комисията за защита на потребителите и експерти от Министерство на туризма. До момента са проверени над 550 обекта, съобщи в Пловдив министърът на туризма Николина Ангелкова.

Започват мащабни проверки в зимните ни курорти. Инспекторите ще следят за качеството на предлаганите услуги и дали те съответстват на това, което крайният потребител получава. Хотелите-нарушители ще се разделят с броя на звездите си.

От туристическото министерство очакват ръст от 5% на зимните туристи. Новост ще бъде денонощният телефон за сигнали и нередности. Предстои и публикуването на интерактивна карта на ски пистите в курортите, която показва различните им степени на трудност.

„Както за плажовете, така и за ски пистите, ни ще направим интерактивна карта, която ще бъде на нашия сайт, защото различните писти са с различен цвят и така хората ще могат да се ориентират”, заяви още министър Ангелкова.

„Хубавото е, че се въвеждат унифицирани критерии за всички писти и ще е трудно туристите да бъдат изненадани от нещо непредвидено”, каза от своя страна председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
само на хотели а а на лица които ни крадат както им е кеф еи един сега спипах еврофуболен боец мили мои семержиев спри знам навсякъде си просто спри както ида е приятелю или те работят или ти си правиш на голям рано или късно си идва всичко на мястото итам където тие мястото
3
0
 
5
 
! Отговори
Хех преди 7 години
До менЩе си позволя да Ви допълня: По физиономията когато те посрещат на рецепцията. Когато те оглеждат все едно че си извънредно рядък вид насекомо, и все едно че си им изял третото.
2
1
 
7
 
! Отговори
айде нЕма нужда преди 7 години
Мижи, да те лАжем.
1
0
 
9
 
! Отговори
мен преди 7 години
и да проверяват и да не, резулалът в нивото и обслужването си личи още от рецепцията

Спонсорирани публикации