Кандидатствайте в Годишните награди за отговорен бизнес 2016

Поради повишения интерес Българският форум на бизнес лидерите удължава срока за номинации до 13 февруари
Обновена: 19 яну 2017 12:12 | 19 яну 2017 12:12,
1
Кандидатствайте в Годишните награди за отговорен бизнес 2016

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съобщава, че продължава да приема номинации за своите ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2016 – най-утвърденият и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас. Подаването на кандидатури е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ и поради повишения интерес се удължава до 13 февруари 2017 г. Бизнес конкурсът е национален и отворен за всяка фирма независимо от размер, сфера на дейност и членство във Форума.
 
"Каним отговорните компании от всички сектори, които инвестират ресурси в проекти с добавена стойност за обществото и така трайно променят средата, в която живеем, да участват в състезанието. Конкурсът им дава възможност да представят своите добри практики и сериозни ангажименти към образованието, здравеопазването, служителите, околната среда и други социални сфери. Нека заедно докажем, че отговорното бизнес поведение е път към успеха и в България", каза Ираван Хира, председател на БФБЛ.
 
Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 14-а поредна година ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории: Инвеститор в обществото; Инвеститор в знанието; Инвеститор в околната среда; Инвеститор в човешкия капитал; Маркетинг, свързан с кауза; Най-добра социална политика на малко и средно предприятие. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.
 
Новият краен срок за подаване на кандидатури е 13 февруари 2017 г. На уебсайта на БФБЛ ще намерите допълнителна информация и регламент на конкурса, както и защо да кандидатствате и как. Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г.
 
Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика. За още информация: www.bblf.bg и в социалните мрежи с #BBLFAwards2016, #отговоренбизнес.
 
Медийни партньори: Bloomberg TV България, bTV, Economy.bg, Инвестор.БГ, "Мениджър" и Мениджър Нюз, твоят БИЗНЕС, Enterprise, BG Maps, BAPRA, NGOBG.info, dir.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
да се разбира: преди 7 години
Поради СЛАБИЯ интерес....

Спонсорирани публикации