Ползите за малкия бизнес по плана "Юнкер"

СИБанк е финансирала над 600 бизнес проекта за близо 95 млн. евро
Обновена: 17 мар 2017 14:44 | 17 мар 2017 13:35, Екип на Bloomberg
6
Ползите за малкия бизнес по плана "Юнкер"
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

СИБанк е финансирала над 600 бизнес проекта за близо 95 млн. евро по плана "Юнкер" до момента. Това коментира Кирил Величков от СИБанк, който гостува в предаването “Бизнес старт“ в рамките на съвместната рубрика на Bloomberg TV Bulgaria и фондация Европейски институт, която има за цел да хвърли светлина върху механизмите, по които функционира плана Юнкер и възможностите за българския бизнес.

България е напред в използването на този финансов инструмент, което се обяснява с факта, че страната е една от пилотните държави в ЕС, в които се прилага програмата JEREMIE. Търговските банки и фирмите натрупаха опит за начина на функциониране на тези инструменти, обясни той. 

По специалната програма за фокусиране на инвестициите, а именно - "Инофин", СИБанк има одобрени сделки за близо 7-8 млн. евро за първите два месеца от началото на годината. 

Какъв тип компании най-често кандидатстват за финансиране по плана "Юнкер"? 

 Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
да са живи и здрави тия дето му вярват на такива ние се ги знаем какво са доказали и как
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
къртиш плочките в германия никои не те зачита доидеш в един малък град станеш кмет малък и среден бизнес нима е това че и такива има
4
0
 
3
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
Какъв МАЛЪК или СРЕДЕН БИЗНЕС в България??? Къде ще намерите такова ЖИВОТНО!!? БОКО отдавна го РАЗСТРЕЛЯ!!! Да ГЪТНЕМ БОКО ЗАЕДНО!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
честно казано малкия бизнес ли ми отстрани де едни се присмиват иси гледат само техното голямо кога ще доживеем да видим кадърното как работи замислете се
2
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Интересно колко примамливо и красиво звучи всичко,въпреки това никой не се натиска да става предприемач,работни места не се създават но парите ,парите се усвояват успешно.
1
0
 
3
 
! Отговори
PLANA NA BUNKER ! преди 7 години
TOZI NIAMA NIKAKAV PLAN V GLAVATA SI, AMA KASNO GO RAZBIRATE. EDINSTVENNIAT MU PLAN E DA GOVORI VRELI-NEKIPELI I DA SI POLU4AVA DEBELATA ZAPLATA. SADETE PO ISPANIA,GARCIA,PORTUGALIA,ITALIA....POSLEDSTVIATA OT PLANOVETE NA TOZI EXPERT SA NALICE.

Спонсорирани публикации