Наплив от руски туристи за летни почивки в България

Увеличението е 10-20% спрямо миналата година
28 мар 2017 12:23, Елка Василева
48
Наплив от руски туристи за летни почивки в България
Снимка: архив, Булфото

Руският туристически пазар отчита сериозен ръст на ранните записвания за почивка в България, съобщи БНР.

Увеличението спрямо същия период на миналата година е от 10 до 20 на сто, а периодът на резервациите достига чак до септември. 

Данните са на Руската асоциация на туроператорите, които цитира агенция Интерфакс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Българияруски туристи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
можем само да мечтаем да имаме милиони руски туристи, като в Турция например!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката не е от България! Нащо има зелено-лаiнян цвят, а не такъв тюркоазен!
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да не идват.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BEDNITE I GLADITE NIAMAT PRAVO NA GLAS. IDVAT SI TURISTITE, VIE IMATE SAMO ZADALJENIETO DA GI OBSLUJVATE. NE SI BUTAITE GAGITE V POLITIKATA, PLITKI SA VI MOZACITE ZA TAZI RABOTA. BULGARIA E I VINAGI 6TE BADE OBSLUJVA6T PERSONAL-KOGA NA RUSSIA, KOGA NA AMERIKA,KOGA NA TURCIA.... TAKAVA VI E ORISIATA !
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо лошо няма, нека заповядат на гости хората. Ми те трябва да идват като на поклонение, за тях светлината и просвещението оттук са тръгнали, от времето на Симеон Велики и насетне. Ако не е била България, до ден днешен да търчат покрити с ленени дрехи по землянки и наколни жилища и да глаголят нечленоразделно. Пък и езика им е диалект на българския, как да не се чувстват добре.Така че - да заповядат братята и повечко парици да си носят. По- добре руснаци, отколкото авгано-ирако-африкано-сирийци
13
1
 
17
 
! Отговори
БГ бизнесмен ! преди 7 години
Ами ся ? ---Ко прай,м ? Няма персонал ! Много мързеливи тея българи бре-- не искат да работят сумати пари им давам - 500лв на месец и изхранване даже -(кото е останало от шведската маса вчера .. Сега ще се обадя на един майняк да ми докара малко лелки от Северна България - там нали са много гладни-- хм -че скоро излиза новият модел на мерцедес ГЛ - до есента требва да го купя -че другите 3 джипа остаряха -станаха на 1 г и половина -хм
12
3
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 7 години
Не Руснаците ами софиянците и тем подобни са *** по черноморитето.Пренасят цялата си селяния от техния край тука по морето.
11
7
 
7
 
! Отговори
kiro преди 7 години
Никой не го иска, ама то наглото пак идва. Да си ходят в Кримнаш пияните зелени човечета.
10
6
 
9
 
! Отговори
хохохоо преди 7 години
До Анонимен в БГ идват годишно 600 хилди тристи ,руснаци имат окол 350 000 собствени имоти по черномоитео, като през зимата няма почти никой в тях.Ти ревеш за окупация.Яда видим : -в Гърция броя на русктитеу туристи е 1-1,2 млн. като 250 хиляди имат имоти там,, в Турция 5-6 млн. като още 200 хиляди имат имоти там,в Италия и по Адриатика -2-3 млн.годишно и др. Защо всички тия курорти и страни не рават на умряло от "окупаторите" а само БГ *** реват на умряло.?
9
1
 
2
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Анонимен Имаше един, но го отсвирихме.
8
1
 
6
 
! Отговори
опетков преди 7 години
Нищо против руски туристи, стига да не се превръщат в зелени човечета.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наплив от руски "агеннти"
6
3
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
До АнонименХАХАХХААХ китен и приморско бяха курорти до преди 15-20 години. След това бяха превърнати в клоаки с долнопробни хотели, заведения и мръсни плажове. Никога няма да забравя вонята след като излязох от водата на плажа в китен. От тогава(~15 години) не съм стъпвал там.
5
2
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 години
До БобиВ лайнозенец пречиствателна станция НЯМА. Има един резервоари, които се пълнят и през нощта се изливат в морето с надеждата, че хората няма да забежат.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби, не знам каква станция работи, ама три години подред хващах кожен обрив на разни места по Черноморието.Като се върнех в София и ходех на лекар, все ми посрещаха с: "Аааа, ти си се къпал в нашето море, нали?" и смях, та смях.Една седмица и изчезваха от само себе си.Почнах да ходя на Гърция и оттогава нищо.
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да идват. То в тази кална локва, която наричаме "море", могат само те да се къпят.Нямам против.
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е ТАКА ЩОТО ГЪРЦИЯ Е ПО-КАМЕНИСТА ПО-СКЪПА И ЦЯЛАТА Е НАСЕЛЕНА С ТЕНОПОДОБНИ СЪЗДАНИЯ КАТО В ИНДИЯ! И ХОРАТА ИМ СА МНОГО ПО-НЕПРИЯТНИ И ИЗМАМНИ!!!БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОБЛЕМИ С ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ ОСНОВНО ВЪВ ВАРНА И ЛОЗЕНЕЦ ЕДНО ПРЕКРАСНО МЯСТО НО ПРЕНАСЕЛЕНО А ЗА СТАНЦИЯТА ГЕРБ НЕ ДАДЕ ПРОЕКТ КЪМ ЕС ЗА ДА СЕ ПОДНОВИ!!!КИТЕН ПРИМОРСКО СОЗОПОЛ АХТОПОЛ АЛБЕНА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!!БЪЛГАРИЯ Е БОГАТА НА СВЕСТНИ КУРОРТИ И В ГРЪКОИДНИЯ ОДЯТ НЕУДАЧНИЦИТЕ ПИШМАН БЪЛГАРИ :D
1
4
 
5
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Нали се сдобрихте с Ьдухан бе? Там е по топло, по евтино. Ама и вие очаквате гражданска война в Турция и ви е шубе да ходите.

Спонсорирани публикации