Турски вестник: Туристите се стекоха в съседна България

Това бил най-успешният сезон за нас от 25 години
Обновена: 7 авг 2017 07:44 | 6 авг 2017 19:56,
132
Турски вестник: Туристите се стекоха в съседна България
Снимка: Архив, Булфото

Под заглавие "Туристите се стекоха към съседката" турският в. "Миллиет" пише, че туристите, които от съображения за сигурност не са отишли в Турция, са предпочели това лято да почиват в България, предаде БТА.

"Хотелите (в България) се пукат по шевовете. Увеличение има и в броя на турските туристи", посочва вестникът.

Изданието пише, че България преживява най-успешния си туристически сезон през последните 25 години, цитирайки данни за увеличения брой на туристите на българското Черноморие и за скока в цените за нощувка.

"Миллиет" представя България като привлекателна дестинация за отдих и за турските туристи с близката си до турския вкус кухня, евтините цени за храна и забавленията, които предлага.

Вестникът препоръчва на читателите си да опитат по-специално пърленка, шопска салата и кюфтета от агнешка кайма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: българиятуристиТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
4
 
! Отговори
От Слънчака преди 6 години
Какви кюфтета от Агнешка кайма пълни глупости.Всички Турски Туристи в България идват да ядът Домус на корем и пият Българска ракия.След което се забиват в някое Казино и след като ги ощавят отиват в Еротичния Клуб да ги дооберат!!!
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам ! Искам България да е супер дестинация, но като човек, който е пътувал, мога да ви кажа, че не бих поветорил, почивките си в България, ако не бях българин. Има много, какво да се желае. Придърпваме единствено социално слаби и тийнеджъри, който не се притесняват, че ако оповръщат стата, спят с непознати в нея или просто имам кокаин по ноздрите, мама ще им се кара. Това са огромната част от посетителите, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !
111
3
 
5
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПосмали Мангоу! На турския Кадафи тепърва предстои да му гледаме цирка.
110
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако продължават да вървят по гайдата на мустакатия с торбичките под очите, не туризъм ами и държава няма да имат дюнерджиите съвсем скоро. Кюрдите умерено ще ги разпердушинят на части, а онези ще си го *** за сол и ще гледат жално...
109
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Evtini ceni=umni jurnalisti!!!!! Cenite sa niski ili visoki. Evtini sa stokite. Boje, kolko maka ima po sveta!
108
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох,писна ми всяка година нашите хотеиерчета да си плащат за подобни статии!И тази година е като миналите - тук идват основно пияни безработни от чужбина, които не могат да си позволят качествени дестинации. Морето ни е мръсно, няма пречиствателни станции.Обслужването ни е с безумно ниско качество.На слънчака цените са станали тройни - на какво отгоре се питат дори децата.
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам тълкование на израза "евтини цени". Моля, редактора и списващите ритуално да си изгорят дипломите, ако имат такива.
106
4
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
В Черноморец не е нито хубаво нито лошо, средна хубост
105
4
 
5
 
! Отговори
соц. търговец преди 6 години
до 117. Трябва да бъдеш паздравен. В соца питам търговец. ЗАЩО е студена скара и топла бира. отговара е - Защото не се яде и остава в чиниите.После събирам и на прасето
104
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кюфтета от агнешка кайма.---------------------------------------Съседите да не се плашат. И кюфтетата с агнешка и кИфтетата са със свинска кайма се правят от соя :D Сервират ги студени, но за сметка на това бирата е топла
103
3
 
5
 
! Отговори
Хайде бе! преди 6 години
Едни мои приятели си взеха ваучери за Черноморец на цена 42лв. за нощувка с 3 яденета в хотел с 3 звезди. Ако написаното в статията беше вярно - Едва ли това щеше да е възможно. От друга страна аз не съм ходил никога на Черноморец и незнам дали плажът е хубав (може би заради лош плаж да е толкова ефтино).
102
4
 
7
 
! Отговори
бат Ицо преди 6 години
Кюфтета от свинско сакън да не близвате :)
101
31
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турци, като им видиш кривите глАви, дзурлестите лица, изпучените Очи с дивашки поглед, а езика, все едно куче лае, какво да им харесваш? Никой по света не ги иска, ето защо живеят на комуни, изолирани от света. А светът се развива неудържимо, дзурлатите си искат Средновековието и исляма. Рано или късно по-умните от тях ще утрепат Изтрещелия Ердоган, но ще са загубили десетилетие.
100
22
 
29
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 6 години
жаагал (турчин) турист звучи като евреин миньор
99
13
 
7
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
ЗАРАДИ СУДДЖУКА,СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ,ЛОВНИ СТОПАНСТВА,ЛОВ НА *** И ЕЛЕНИ,УБИТИ МНОГО НИКОЙ, НЕ ГИ СЛЕДИ,КЪДЕ ДА ОТИДАТ ГОРКИТЕ ОСВЕН НА СУДЖУК.ТО МЕСОТО НЕ ПАДА ОТ НЕБЕТО,А И СУДЖУК СТАВА ОТ ДИВО МЕСО.
98
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 112От там се плаща и според мен.
97
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се нарича истински комшулук!!!!
96
16
 
31
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Турци туристи в България ??? Къде ?? В магазин до мен семейство говореше на турски, говореха дори на продавачката на турски . Викам аха тези,са дошли. Поглеждам на вън - колата с ямболска регистрация ...Аха , какво се има предвид под турски туристи точно ? От нашите градове и села ли ?
95
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Европа предупреждават от миналата година, не ходете в Турция. Много чужденци разбраха е не отидоха. Още ще намаляват туристите там, докато изперкалия Ердоган продължава да си разчиства сметките с несъгласните. Турция бавно но сигурни рухва, колкото и Хахоти ха-ха-хааа, да крещи тук. Защо сайта му разрешава да пише ми е чудно. Да са банва защото хората започват да си мислят, че на ДНЕС се плаща от турски служби. Ако продължава така Турция ще се изолира напълно. И без това никой не ги харесва.
94
8
 
17
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Като толкова е производителен тоя султан, защо турските вестници пишат с лека завист за туристите, които този път са в България? Ха-ха-ха, кажи причините за това, видях, че си опитен политически анализатор. И си оправи капс лока.