Премиерът назначи проверка за такса "свободен стол"

Ще се прави цялостна инспекция на заведението в Созопол
Обновена: 9 авг 2017 21:53 | 9 авг 2017 21:10, Анисия Иванова
107
Премиерът назначи проверка за такса "свободен стол"
Снимка: БТА

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов министърът на туризма Николина Ангелкова назначи незабавна проверка за категоризацията на заведението Miloz Fish & Grill в Созопол, което според сигнал е начислявало на гостите му да заплащат по 20 лв. за празен стол, съобщиха от Министерството на туризма.

Още по темата


За наглия рекет сигнализираха потърпевши във Facebook. В сигнала си посетителите посочват, че в касовата бележка заведението е таксувало оставени незаети столове на заетата маса. Така за четири празни стола клиентите трябвало да заплатят 80 лв.

На място експерти от Министерството на туризма ще направят цялостна инспекция за работата на заведението. Днес Министерството на туризма сигнализира Комисията за защита на потребителите (КЗП) да вземе мерки срещу подобна нелоялна практика, която вреди на имиджа на българския туризъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
30
 
3
 
! Отговори
Магриотов преди 6 години
Ей мишки внимавайти какво драскати
10
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам проблем с тъщата... Дали...Бойко?
9
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко спаси сезона. Ами ако не беше се разпоредил, а?
8
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала. Сега остава и да проверява, за това, дали са си дупчили билетчетата в градския.Но за това заведение - трябва да имаме един сайт, в който да слагаме в черна листа, провинилите се дупки, за поне година, докато не се стегнат.
7
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов министърът на туризма Николина Ангелкова назначи незабавна проверка за категоризацията на заведението Miloz Fish & Grill в Созопол, което според сигнал е начислявало на гостите му да заплащат по 20 лв. за празен стол, съобщиха от Министерството на туризма.....Ей, бог да го поживи!!! Нищо не става без той да разпореди, да даде, да разясни. Голям късмет извадихме с башбакана.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А със суджука какво става? Опушва ли се?
5
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахах премиера на европейска държава се занимава със семкаджиите... има един булюк администрация но! бащицата ще ни пази от дребния стопански нарушител ... смех:))?
4
1
 
39
 
! Отговори
праведен преди 6 години
...както и за вече уволнения полицай от Козлодуй
3
3
 
47
 
! Отговори
Голям е този преди 6 години
ББ да се преименува в Супер-Бойко-Бой. .... на мен ми причеслиха една оранжада повече, Бойко! - назначи веднага проверка! Кръчмата е на село, кат *** намериш ша ти кажа коя е.
2
0
 
46
 
! Отговори
:):) преди 6 години
да ги затварят тез, то това е вече отврат..
1
2
 
74
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
За всички промити мозъци. Що за държава е тази в която министър-председател се занимава с кокошкари. Кога му остава време за важните неща. Има ли въобще работеща администрация. Отговорите ги знаят и бебетата.

Спонсорирани публикации