Оставете Тръмп да работи! Ако ли не, ще последва крах

Данъчната реформа на Тръмп - глътка въздух за US икономиката
18 авг 2017 20:25, Екип на Bloomberg
11
Оставете Тръмп да работи! Ако ли не, ще последва крах
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Един от най-важните проекти на Доналд Тръмп е данъчната реформа, намалението на корпоративния данък от 35% на 12%. САЩ има въпиюща нужда от това, подобна реформа е нямало от времето на Рейгън. Заради войната срещу него обаче от страна на левицата и медиите Тръмп няма време да прилага политиките си. Ако той се провали в данъчната и икономическата си политики, ще последва страшен крах, като може да се стигне отново до криза.

Това коментира пред Bloomberg TV Bulgaria журналистът и преводач Огнян Дъскарев.

По думите на госта в студиото свободният пазар не бива да бъде издиган в култ, като понякога следва да има и защита на родното производство, давайки за пример рестрикциите на Роналд Рейгън срещу японския автопром през 80-те години, насочени към защита на американската автоиндустрия.

В разговора стана дума и за нихилизма срещу историята, скрит под маската на политкоректността, в светлината на безредиците в Шарлотсвил, даден бе и коментар относно вчерашните трагични събития в Каталуния и изводите от тях. Не бе подмината и темата около предоговарянето на НАФТА. Вижте повече във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
От София проверили преди 6 години
С ограбените пари с е плаща на групи за мокри поръчки з а убииства на неудобни.
10
1
 
4
 
! Отговори
Земетресението вика преди 6 години
Викайте FBR da провери какви проценти от ограбените десетки милиарди от народа през нагло корупционни обекти по оперативни програми влизат в джебовете на ГЕРБ<БСП<ДПС И други нагло престъпни групировки маскирани като партии.. подават от СТражица охранителите на Дунавска БЪлгария
9
0
 
4
 
! Отговори
пазете лидерите преди 6 години
Лидерите не са медиини пионки за д а ги изправят пред камерите при всеки дребен проблем някъде в над 9 000 000 000 човешко общежитие/почивен дом за хора и приятели Земя/the erth/земля..U Nas терористи на власт крадат милиарди от народа през бюджета а лидерите ходят по дискотеки и сборища..ПИАР агитациики правят с народни милиарди ограбени с незаконно ДДС
8
0
 
2
 
! Отговори
Пазете лидерите преди 6 години
Много е важно да се пазят лидерите от нагли медиини манипулатори..Примерно в сто милионна държава един стъпил на криво и Радев веднага прави изявления.. За наглия терор срещу милиони деца в детски ясли,гградини и училища с педофилски и терористични камери РАдев не му ПУка на чепиците /служебните/ подава БОг Иван
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 1Хахахахах... винаги е забавно да четеш как неграмотният критикува подготвения човек. Обикновено обвинението е в остарели разбирания. Прочети някоя книга, вместо да дремеш в новинарски сайтове, за да разбереш как е формирана идеологията на американските партии и тогава може пък да не се изложиш. Лявото не е измислено в Китай или СССР. Демократите в САЩ винаги са били леви лицемери. Прекрасен пример са сем. Клинтън - корпоративни до мозъка на костите си, но... леви.
6
4
 
4
 
! Отговори
До: мусли преди 6 години
Направо ще взема да направя пита и жито и да ги опяваме вече Щатите. Много са го закъсали милите. Голяма работа, че най-добрите университети са там, че много от големите учени на съвременния свят са там, че 90% от иновациите в медицината се създават там, че цифровизацията на икономиките се движи от Силициевата долина и такива ми ти незначителни неща. Много са зле. И има мексиканци и китайци. И те работят. Ужас.
5
6
 
12
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Нищо вече не може да спаси САЩ. Те не са бяла страна, - *** от цялия свят, а в големите градове над 99%. Шарещите между тях като попови лъжички в блато евреи не са бяли като каквито се представят. Какво значи това? - икономика като в Мароко, култура и духовен живот като в Анадола. Всичко ще почне да се руши и пада от собствената си тежест. Тълпи араби, мексиканци, китайци и роми ще шарят като *** в изоставен ресторант. В ръцете им ще бъдат самолетоносачите и атомните бомби!
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уж щеше да променя системата , а намаля данъка на корпорациите . ХахахаххахахаВелика роля изигра тоя. Съвсем, ще им се стъжни на бедните. Те ще понесат нуждата от пари. Влиянието на вънка бавно се трупа ...бързо се губи. Тоя *** няма ни каква доктрина. Пълен хазарт. Няма да издържи 5 години.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ аз се чудех кои наричат "комунисти" и "леви",а то изглежда демократите за тях са "леви".Макар,че аз не виждам нищо ляво в тях.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Демократите какви са? Републиканците никога не са били и те толкова на ляво в политическия спектър.
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога в щатите има леви партии? Нещо този експерт е назад с 60 години.

Спонсорирани публикации