Онлайн шопинг и е-плащане: Предпочитаният начин

Всеки четвърти, който пазарува онлайн, плаща с карта
18 дек 2017 08:37,
4

Всеки четвърти българин плаща с дебитна карта за своите покупки в Интернет. Това показва проучване на голяма фирма за картови разплащания.

Според изследването голяма част от потребителите са готови да се откажат от поръчка, ако не могат да заплатят електронно за нея.

За българите, които пазаруват от удобството на дома, закупуването на храна или техника онлайн е ежедневие. За пръв път разплащанията по този начин взимат превес над тези с наложен платеж.

Каквито и удобства да предлага онлайн пазаруването, винаги трябва да имаме и едно на ум, когато стоката ни се предлага само на картинка.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Миналия ден,същата тема,по-голяма статия,но рекламна на Виза.Истината е,че никой не плаща с карта,страхуват се хората,масово се точат картите.Всеки предпочита в кеш,при доставката.С опция "преглед".Естествено,че онлайн виждаш картинка,какво да видиш друго??Точно затова е "преглед" ,получаваш,отваряш пред куриера и виждаш какво получаваш,после плащаш.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно е с е-магазини, които предлагат стоки нямащи ги в наличност... Ако си избрал наложен платеж, отменяш поръчката, но ако си платил с карта ? Правилото на българина е: кръв повръщам, пари не връщам....
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-удобно е с карта.
1
4
 
6
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 6 години
Аз съм старомоден. Предпочитам си стария изпитан начин на пазаруване - да изпратя секретарката или шофьора да ми купи каквото ми трябва.