ЧЕЗ: Прехвърлянето на акциите – без последици за клиентите

От дружеството увериха, че крайният потребител няма да бъде засегнат от финализирането на сделката
18 юни 2018 10:23,
22
ЧЕЗ: Прехвърлянето на акциите – без последици за клиентите
Снимка: Investor

Прехвърлянето на акциите на ЧЕЗ няма да се отрази на крайния потребител, категорични са от дружеството. За това увери самият регионален мениджър на ЧЕЗ в България Карел Крал на семинар за журналисти.

Електроразпределителят ще продължи работата си до момента, в който акциите бъдат прехвърлени към новия собственик. Все още, обаче, не е ясно кога точно ще се случи това. 
 
"Работим в посока да има плавно предаване. Клиентите ни няма да разберат, когато акциите ни бъдат прехвърлени към новия собственик от гледна точка на сигурността на доставките.", каза пред медиите Карел Крал. 
 
Освен това, ръководството на ЧЕЗ показа и нова възлова станция в град Априлци, с помощта на която, според компанията, по-бързо ще се локализират и отстраняват неизправности. Така ще се намали и броят на засегнатите крайни потребители при подобни неизправности.
 
Новата техника позволява изключването на определени части от електропроводите - само там, където има повреда. Всички останали клиенти на електроразпределителя ще останат незасегнати, обясниха от ЧЕЗ. 
 
За 13 години присъствие в Бълргария дружеството е инвестирало над 2 млрд. лева. Компанията изпълнява различни програми за корпоративна социална отговорност, сред които за дуално обучение, стажантски програми и стипендианти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и Пеевски са в схемата,онзи ден затвориха бояна та тиквата да отиде при пеевски и никой да не разбере че се виждат чак движението отбиваха тия смешнициии ,улици затварят като ходи суджука при напълнелия къде сте бе журналисти що не снимате кал му ходи на гости да разговарят за ЧЕЗ къде сте.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измамнициии смърт за вас измамници смърттт,излизай народе с камъните да им изпотрошим колите и главите народе тия вече си правят каквото си знаят народе излизай в най скоро време и пълнете чантите с камъни.
15
0
 
7
 
! Отговори
Реалност преди 5 години
ГИНКА е реалност. РЕАЛНОСТ...
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе затова снощи в ловеч ток нямаше час в дъжда странна авария било само дето на центъра ток има докога бе гинке всички знаем че сигнала както за тока така и за кабелната че и за сателита е еднакъв защо се икономисвате или някои нее вързал като хората за сателита знаем калпава подръжка ами другото и за кабела лие това едно природно явление и дотам години наред е така кои носи отговорност кметицата ли кмета ли се едно еми мислете на селата е още по зле
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 млрд изхарчили, а колко са вземали?
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тримата Шишковци, след като фалираха КТБ с милиардите си купиха ЧЕЗ чрез жилетчицата Гинка Теменужкова.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй да го приказва на чехите от пенсионния им фонд,а не на българите дето си плащат тока до стотинка,още и с надценки,а и още отдавна да е им уредена електропреносната мрежа от българска страна,че тия само да си надчисляват.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте думата на Теменужка ВЪРБАКОВА и Гинка ПЕТКОВА ! Те знаят много, много тайни !
9
1
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Демек кога Гина ГЕРБакова ги прехвърли на бат Бацко ,нема и да разбереме,а ? Ай ,гиди, мушмуроци неидни !!!
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кой ако не кака Гинка? Ако чуденци я купят, ще скочите защо не са българи, ако българските богаташи я купят, пак ще скочите защото те са известните на всички престъпници, които ни ограбват толкова години вече.
7
1
 
15
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Далаверата си тече тихо и кротко! Няма протести, няма опозиция! Ние си траем, те ни крадат! Далаверата няма цвят, няма и знаме. Няма нито морал, нито идеали!Същото се случва и с АЕЦ Белене. Плеснаха с ръце, па се прегърнаха! Едните още оправдават получените комисиони, другите точат лиги по бъдещи благини!Време е да изметем всички гадове от властта!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на самата сделка - не. После ще вдигат цените, когато вече е приключило прехвърлянето.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕРМИНАЛ 1 и терминал 2 това остава за обикновените българи АМИН
4
0
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 1Гинка ще стане вървела, но след като затвори веригата, с поне един АЕЦ
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да покажат схемата за финансиране! Там е заровено кучето!Кои банки с кои собственици и как са гарантирани кредитите!Кои частни лица от България и чужбина участват във финансовата схема!Гинка Върбакова е кукла на конци!А че българската и руската олигархия е замесена няма съмнение, че Боко отново предава България е ясно.Вижте само как Бочко продаде Булгартабак и Виваком под масата.
2
3
 
15
 
! Отговори
8===o преди 5 години
Бойко и Пеевски се канят да си купят ЧЕЗ.С помощта на руски олигарси, *** и Булбанк.По-скоро въпрос отколкото отговор - дали това ще се отрази на финансовата стабилност на някои от споменате банки?
1
1
 
19
 
! Отговори
**** преди 5 години
на печелившите всички българи , да ни е честита ГИНКА Пазарджишка .....

Спонсорирани публикации