Bulgaria Air е в топ 3 на най-желаните работодатели сред студентите у нас

В анкетата са участвали и студенти зад граница
23 май 2019 17:00, Анисия Иванова
15
Bulgaria Air е в топ 3 на най-желаните работодатели сред студентите у нас
Снимка: Bulgaria Air

За трета поредна година Bulgaria Air е сред най-желаните работодатели от студентите в България. Това показват данните на единственото по рода си проучване у нас Graduate Survey, което се провежда от ToTheTopAgency. То измерва кои 50 компании според младите таланти отговарят на определението за най-добър работодател.

В челната тройка за 2019 година е националният превозвач. Bulgaria Air заема трето място, изкачвайки се с цели 7 позиции спрямо миналогодишната класация, и продължава да бъде единственият представител на авиотранспортната индустрия в целия ранкинг.

През 2017 година авиокомпанията също беше сред най-желаните работодатели сред студентите, когато беше класирана на 9 място.

Новото проучване се е провело в рамките на четири месеца от началото на 2019 година и в него са взели участие 8241 души, учещи в 51 университета в България.

За първа година на анкетата са отговорили и студенти от университети зад граница. Медийни партньори на проучването са Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
студент преди 4 години
най-атрактривните специалносто са информатика , компютърни науки и т.н.Повечето студенти искат да станат програмисти и не знам какво може да им предложи България Еър.
8
0
 
6
 
! Отговори
Да преди 4 години
Нищо странно няма в това, авиокомпанията да е желан работодател. Първо са единственита сигурна и стабилна авиокомпания у нас, второ това на практика си е мечтана работа от много млади хора. Интересно е да се работи във всяко едно звено. Поздравления за избора на младите хора.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално... Година две по пътуваш, събер някой лев, накрая, последната ти смяна те оставя в държава по твой избор и се спасявш от родната действителност, като вече и аш някой лев и опит.
6
4
 
6
 
! Отговори
Не че не е вярно... преди 4 години
само защото други "компании" са още по-зле!Фактология:01.05.2019-БГ Ер-полет за Москва-закъснение с 7 часа-тежки тех. проблеми за самолета;-заменя се с самолет от вътрешните линии;-намира се "пилот"-с руска фамилия, решил да компенсира изоставането с изтребителски прийоми-дори персонала е втрещен;-кацане след 40 минути кръжене над Шереметиево-последни 200 метра с мръсни спирачки;...05.05.2019 за София лоши лотове и Су горящ-чакане 7 часа,а последните 2 на пистата."Умирай трудно" Дерзай
5
7
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Има ли още хора, кото се лъжат да пътуват с тях?Последното ми пътуване беше преди 5-6 години, късния полет София-Бургас, когато решиха до обединят полета с Варна. Нещо като маршрутка-София-Варна-Бургас.
4
9
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Селяни ама си имат авиокомпания. А ти работиш за стотинки като пишеш коментари под статията им ахахахахахахах
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази авиокомпания си работи и дава хляб на стотици хора. Аз се сещам за авиокомпания Балкан дето един със сини венци я фалира .... 99 година, прочети малко колега не се излагай.
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...национален превозвач е фирма на прословута с лошия си мениджмънт дерибействаща групировка. Няма лошо да е частна фирма, но поне да е с опит и ноу-хау в авиацията, а не с доказан опит в ликвидиране на авиокомпании.
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това страшно ме разсмя! Отново частна авиокомпания на една трибуквена групировка, с най-тъпата ливрея на света, най-долнопробно обслужване, най-изостанала в миналото и стюардеси с грим за танцьорки на кол, лош английски и високомерни като камили.

Спонсорирани публикации