Глобалните предизвикателства идват, как ще се справи бизнесът?

Капиталът се цели към индивидуалните потребности
14 окт 2019 12:16,
5
Глобалните предизвикателства идват, как ще се справи бизнесът?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Управлението на човешкия капитал се променя от насочен към масово управление към мотивиране и развитие на индивидуалните потребности. Все по-малко се говори за човешки ресурси и все повече се говори за човешки талант. Това каза Георги Брашнаров, изп. директор на "Немечек България", в ефира на Bloomber TV Bulgaria.

Още по темата

 "Скоростта на развитие на света стана драстично по-голяма от преди. За да си успешен, трябва да си бърз. Планирането трябва да бъде на малки стъпки, много по-бързо и лесно трябва да се стига до пазара".

"Конференцията The Next Big Thing – Reshaping the Economy е посветена на идващите икономически трудности. Ще има доста презентации относно очакванията за забавяне на икономиката или рецесия", коментира той.

Брашнаров е един от лекторите на конференцията.

 "В един от панелите ще коментирам от гледна точка на българските предприемачи до какво ще доведат тези очаквания за локалния бизнес".

Видеото с разговора на експерта гледайте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До Бизнесмените преди 4 години
Ако имате възможност вдигайте заплатите с колкото можете или давайте сносни бонуси, за да може и малкото останали българи да се почувстваме оценени, иначе у лево. Няма хора да останат на тази територия. Глупостите с идващата криза вече не вървят. Защото вече чисто физически няма хора на тази територия.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наще бизнесмени не могат да функционират без един коловоз лобистки закони и държавни чадъри. Те са напълно некадърни в условията на свободна конкуренция. За това на въпросът как ще се справят с глобалните предизвикателства може да се отговори - никак. Ще си седят в кочинката и ще изстискват работниците си докато в другите държави производството и спедицията се автоматизира. После ще ореват ефира с оплаквания как отвън им подбиват цената.
2
1
 
0
 
! Отговори
Иван Митев преди 4 години
Българската централна банка неправилно емитира лева е съществената причина за актуалните щети в Република България.Запазването на неправилното емитиране на лева увеличава българските щети. Подсигурява се политическия провал на премиера Бойко Борисов.Устойчивият просперитет на Република България е възможен, когато Българската централна банка правилно емитира лева.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много им се иска на селските мутри далаверата, кражбите и рекета да бъдат наричани бизнес, но уви. Ние си знаем кой от къде и как докопа парите на хората и продължават да крадат! Режете клона си господа мутри. Няма как да оцелеете!

Спонсорирани публикации