София Офис Център - бизнес сграда от ново поколение

София Офис Център вече може да се похвали с официално разрешително за ползване, считано от януари 2020г.
Обновена: 27 яну 2020 14:48 | 27 яну 2020 14:40,
София Офис Център - бизнес сграда от ново поколение
Източник: Sofia Office Center

София Офис Център на бул. "Цариградско шосе" е новата офис сграда, която допълни средата на столицата. В близост до метрото и с модерен дизайн, центърът осигурява комфортна среда и високо качество на живот и устойчивост на своите обитатели.

Устойчивостта е развитие, което задоволява нуждите на настоящето, без да рискува бъдещите поколения да не могат да посрещнат собствените си нужди, казва Световната комисия по околна среда и развитие.

Днес много хора говорят за устойчивост, но много малко разбират истинското му значение и могат да си го представят. Този начин на работа е от първостепенно значение за бъдещето ни, имайки предвид настоящата употреба и разхищаване на материални и и енергийни ресурси в световен мащаб. Бизнесът в устойчива среда постига все повече рентабилност, продуктивност на служителите и разширена база от клиенти.

София Офис Център - бизнес сграда от ново поколение
Източник: Sofia Office Center

София Офис Център е пример за BREEAM офис сграда. Притежава всички характеристики, необходими за постигане на отличен резултат за екологично и отговорно реализирана инвестиция с грижа за околната среда и бъдещите си ползватели. BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) е водещият в света метод за оценяване устойчивостта на сградите и влиянието им върху околната среда. Оценяването на сградата се базира на девет основни критерия и всеки един от тях носи различен брой кредити. София Офис Център е отличен със BREEAM 2016: Excellent, част "Офиси".

Средностатистическият човек прекарва една трета от живота си на работа. Осигуряването на качествена работна среда вече не е лукс, а необходимост, която да гарантираме на служителите си. София Офис Център предлага висококачествена среда за работа, спазвайки изискванията на международния сертификат.
Бизнес сградата от ново поколение трансформира представите за офис пространство.

Модерната и елегантна архитектура отличава София Офис Център в новоформулиралия се бизнес център на Цариградско шосе. Ключовото местоположение е само едно от удобствата, които предлага. На няколко минути разстояние се намира летище София, а в непосредствена близост е метростанция "Интер Експо Център - Цариградско шосе". Сградата предлага 199 паркоместа на своите наематели, както и близост до буферния паркинг на метрото. На паркинга пред сградата има две колонки за зареждане на електромобили, чийто пазар се разпространява с бързи темпове в столицата.

София Офис Център - бизнес сграда от ново поколение
Източник: Sofia Office Center

София Офис Център осигурява разнообразни решения за разпределение на етажите. Квадратурите варират от 350 м2 до 1,450 м2 на етаж, като предлагат офис тип отворено пространство или индивидуално разпределен офис. За комфорта на обитателите са предвидени заведение за хранене и кафене.

Рентабилността и устойчивостта са основни бизнес цели на инвестиционна компания Europroperty през годините. Те вървят ръка за ръка при реализацията на всеки един проект, защото устойчивата среда помага за развитието и дълготрайния успех на всеки бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации