Как да се разбереш с куриера само с един клик?

Обновена: 29 окт 2020 09:35 | 29 окт 2020 08:58, Александър Попов
Как да се разбереш с куриера само с един клик?

Да си смарт е готино и модерно. Смартфони, смарт часовници. И „Смарт контрол“ на Спиди.

Отношенията ни, работата ни, ангажиментите ни вкъщи – въобще целият ни живот ни кара все повече да ценим времето си. И изискваме същото от нашите близки, приятели и колеги. Но трябва да си признаем - често точно време не ни достига. И когато получим съобщение, че ни очаква пратка, не винаги можем да реагираме.

И тук се намесват технологиите, без усилия можем да бъдем smart и да контролираме пратката. Което пък зачерква притесненията.

Speedy вече въведе своята услуга "Smart контрол". Как действа тя?

Функцията е напълно безплатна и дава възможност в реално време да управлявате своите пратки. Необходими са само няколко клика.

При получаване на пратка получаваш кратък линк като SMS съобщение или по Viber. Smart контрол се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра и дава гъвкави опции да се управлява пратката. Най-хубавото е, че всичко се случва в реално време и може да се види къде е тя.

С един клик може да се потвърди доставката, но ако сте притиснати от странични обстоятелства и не сте на посочения адрес - идва вашият момент за контрол и управление.

Може да бъде пренасочена към най-близките офиси на компанията, като за удобство са посочени пет. Разбира се, може да се посочи и друг, различен от тези. Ако го направите достатъчно рано - пратката може да бъде получена още същия ден. Има и опция да я пренасочите за друг избран ден. Тази опция е напълно безплатна в рамките на населеното място.

Можете да отложите доставката за следващ ден според вашия график. Друга опция е да я откажете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Smart контрол
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации