Tech of Tomorrow: Какъв е мащабът на дигиталните валути?

Гледайте днес на живо дискусията за бъдещето на дигиталните плащания
7
Tech of Tomorrow: Какъв е мащабът на дигиталните валути?

Какво е бъдещето на дигиталните плащания и какъв ще е мащабът на дигиталните валути? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде второто издание на конференция Tech of Tomorrow, което ще проведе днес, от 14:15 часа, на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

Участие в дискусията ще вземат Давид Бонев, съосновател и финансов директор на BoneX; Борислав Диков, началник отдел "Дигитално банкиране" в Пощенска банка, Галя Димитрова, управляващ съдружник в IRIS Solutions и Димитър Калдамуков, съдружник в адвокатско съдружие KDBMLaw.

В студиото на Tech of Tomorrow те ще коментират дали разплащането с криптовалута е приложимо за всеки бизнес и какво печелят компаниите от този нов вид валута. Сред акцентите в дискусията ще бъде "отвореното банкиране", като експертите ще коментират предимствата и предизвикателствата за банковите и платежните институции с тази нова услуга.

Водещ на второто онлайн издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на икономическия сайт Investor.bg, който през 2021 г. празнува 20-годишнината си. Бойчо Попов е един от доказаните икономически журналисти и насител на много отличия, а днес, заедно с гостите в студиото, ще очертае бъдещето на банковия и финансов сектор.

Tech of Tomorrow се провежда с генералната подкрепа на Алтерко и BoneX. Основни партньори са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се организира с подкрепата на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, "Мениджър" и Kaldata.com.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Дигитални валути
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
G преди 3 години
Някой хора говорят от опит за крипто, други от опит не говорят.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдещето на всички дигитални валути не управлявани от МВФ и централните банки ще е идентично с това на one coin.Нали не си мислите, че правителствата ще се откажат от контрола върху парите (приказка за наивници)? Напротив, такива крипто валути ще ни измислят, че ще плачем за стария фиат. Всички трансакции ще се следят (да и тези на вендинг машината за кафе), криптото ще е програмируемо и със срок на годност и с бонуси и наказания според притежаващите го и начина им на харчене.
2
0
 
3
 
! Отговори
One coin преди 3 години
Трябваше да поканят и Ружа да ги омае с ромейска красота.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само разбираче брао

Спонсорирани публикации