Обявиха най-добрите работодатели на България за 2021

Обновена: 15 сеп 2021 14:31 | 15 сеп 2021 14:24, Красимир Ангелов
23
Обявиха най-добрите работодатели на България за 2021

Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2021. Победителите бяха определени сред 345 кандидатури от престижно жури.

●     Отличието “Най-добър работодател” получиха Филип Морис България, следвани от SiteGround и Paysafe.
●     С най-много награди от престижния конкурс се отличиха Kaufland, Tavex, SiteGround, Talent Group и Lab08.
●     В категория “Стратегия за кариерно развитие” се отличиха Concentrix и Теленор.
●     Приз за признание на служителите взеха Progress, A1 Bulgaria и DataArt
●     Фантастико, Scalefocus и MentorMate бяха оценени най-високо от журито на Career Show Awards за допълнителни придобивки.
●     Вотът на публиката спечели Лидл България.

Career Show Awards са водещите награди за най-добър работодател, който отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на работодателската марка и човешките ресурси. Компаниите кандидатстват за награда в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, развитие на таланти. Отличие се връчва и за впечатляващи практики за грижа към служителите - здраве и уелнес, баланс между работата и личния живот и допълнителни придобивки.

"Много съм щастлива, че за поредна година Career Show Awards представя сериозния прогрес на работната среда у нас и големите усилия, които компаниите полагат в тази посока. С всяко следващо издание на Career Show Awards ставаме свидетели на все по-креативни и иновативни стратегии. Поздравяваме всички победители за успеха и за това, че инвестират в развитието на кадрите си. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Впечатлени сме от развитието на компаниите с всяко издание на Career Show Awards и определено заслужават това признание”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Победителите в Career Show Awards се определят от панел от престижно жури, в който влизат признати експерти в различни сфери на бизнеса и обществения живот. Сред членовете на журито са доказани професионалисти като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

Всички кандидатури и оценки на журито са публикувани за обществен достъп, с което организаторите гарантират прозрачността на конкурса. Призът в специалната категория “Работодател на публиката” се връчва от широката общественост след период на отворен публичен вот.

Всички победители в Career Show Awards 2021 можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на Career Show 2021 – водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри в България. Career Show 2021 ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември онлайн. Участието в събитието е напълно безплатно след задължителна регистрация на: https://careershow.bg/register/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Career Show Awards 2021
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
В България няма такива работодатели всичките са п.......р......и както ги прецените
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно пък А1 България хаха. Тия са един от най големите експлоататори в България. Все едно си роб, със заплата колкото да не умреш. Взимат ти душата за да искараш нещо повече.
20
2
 
9
 
! Отговори
A преди 2 години
Малииии. Гоуем таш*к бате! Аз обаче все още се чудя защо тези фирми плащат за да участват и да бъдат наградени в тази безсмислица. Народа много е изпростял наистина, но все си мисля, че чак толкова *** не е, че да се хващата на този евтин маркетинг.
19
0
 
8
 
! Отговори
Ppp преди 2 години
Тези награди са супер измислени. В голяма част от тези компании има страхотно текучество. Уви тези които гласуват са приятели на HR -те и т.н.
18
1
 
16
 
! Отговори
Матадор преди 2 години
Леле Филип Морис които убиват толкова народ всяка година. Че и награди им дават.
17
4
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
ФМ е този дето му пушиш айкос-а всеки ден. Демек имат пари за даване на заплати, бонуси, подаръци. Друг е въпроса дали искаш да допринасяш към такъв род вредни за човечеството бизнеси. Слава богу, засега лично аз имам избор. Никога не бих работил за гореспоменатите фирми, с изкл.на Лидл и Кауфланд.
16
2
 
13
 
! Отговори
RILKA преди 2 години
Вижте само кои са журито и ще Ви стане ясно за какво става въпрос !!!Жалки смешници ! И тия с наградите , и тия с организацията на това нещо :):):)
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Лидл купувам само шоколадови бонбони с ирландско уиски.
14
0
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Най-добър работодател строителство Джи Пи Груп. Това, цялото, някакъв майтап ли е?
13
0
 
9
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Какви пък придобивки ти дават фантастико? Ваучери за храна която има във всяка фирма? Или говорим за 10% намаление на стоки за служители като удобно си затваряме очите за 1000лв заплата? Тук изброените фирми са много под средното ниво за страната и статията и класирането са платени. Същите тези преди 10 години гласяха Макдоналдс за работодател на годината.
12
1
 
10
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Paysafe също не стават като цяло съм работил в КепитълФорд и познавам десетки напуснали заради ниски заплати и безсмислено висене в офиса нощно време. Преди имаше един сайт бгработодател, но напоследък са го спрели защото твърде много "работодатели" не стават за нищо и хората ги разконспирираха много набързо.
11
2
 
13
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Че аз като чета само измамници и перачници на пари!Даже 80% не съм ги и чувал!Какви работодатели са тия?
10
0
 
5
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Концентрикс също да много смешни, наемат по 100-200 човека зимно време без да им казват, че на пролет ще ги освободят. Ако под кариерийно развитие се има предвид, че всеки с 2 години стаж става мениджър понеже никой не се задържа повече от една, то тогава ок. Но като цяло политиката им към служителите е повече от смешна и са една от фирмите с най-голямо текучество на кадри. Хубаво място е за хора с немски и нидерландси за останалите е загуба на време.
9
3
 
4
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
СайтГраунд са ми малко смешни. Как може за една и съща позиция да дават различна заплата в Ст Загора и в София? Братовчед ми трябваше да се премести за да му вдигнат заплатата с 1000 лева и файда йок, щото плаща наем. Дано се освестят малко защото стандарта от София до Каспичан е горе долу един и същ. 100-200 лева ок, но повече е смехотворно. Преди 2г. някви сайтел ми предлагаха 1000лв и като ги питах дали не се шегуват ми казаха, че макар и дистанционна работата заплатата била варненска.
8
0
 
17
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Измислена класация за измислени хора .Нагласени също така . Както се казва - Честито на печелившите !
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващите номенирани печатница за бюлетини и фирма за машини за гласуване!!!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смях в залата! Хич да не ги бяхте обявявали! Трагедия! Пропуснахте Магазин за 1лв.!!!Ужас!!!
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представяте ли си бяла европейска държава с подобна класация на най-добрите работодатели?
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като погледнеш тая класация, веднага ти става ясно ТРАГИЧНОТО състояние на българската "икономика"!
3
3
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
аз в лидл българия не влизам а фантастико е несериозен на рафта цената е еднаа на касата излиза по висока касиерите не връщат ресто практика от годиниястията в кулинарния щанд са изкл скъпи за такъв беден раион като люлин1

Спонсорирани публикации