Започват продажбите на новия Huawei Watch 3 Elite в България

Huawei Watch 3 Elite идва с 46мм корпус, 1.43-инчов брилянтен AMOLED дисплей
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 сеп 2021 16:32 | 20 сеп 2021 16:29, Камелия Цветанова
5
Започват продажбите на новия Huawei Watch 3 Elite в България

От днес колекцията от премиум смарт часовници от серията Huawei Watch 3 в България се обогатява с още един модел – Huawei Watch 3 Elite, с корпус и каишка от висококачествена 316L неръжаема стомана.
Моделът е модерна интерпретация на класическия часовник, символ на прецизността в измерванията и изработката, първокласни материали и елегантен дизайн. Той добавя към тях интелигентни интерактивни функции, с които извежда потребителския лайфстайл на ново ниво, не само във визуално отношение.

Huawei Watch 3 Elite идва с 46мм корпус, 1.43-инчов брилянтен AMOLED дисплей, защитен от 3D извито стъкло, устойчиво на надрасквания и други последици от активния живот на потребителя. Акцент и в дизайна, и във функционалността е въртящата се 3D корона, чувствителна и на натиск, с което дава богати възможности за интуитивно управление на смарт устройството в класически стил. Премиум материалите се допълват от керамичната основа и усъвършенствани сензори, спомагащи за още по-висока точност на измерванията и предотвратяващи дискомфорт при дълго носене. А тъй като часовникът отчита пулс, кислородна сатурация, ново на стрес и качество на съня, много потребители ще го носят дори и през нощта.

Металната каишка по традиция е символ на елегантност и висок статус в живота, но днес стилът може да бъде все по-личен, изразяващ уникалната индивидуалност на всеки, който го избира. Това, с което никой стил не бива да прави компромиси, е качеството на материалите и изработката, и тук Watch 3 Elite е абсолютно безкомпромисен, включително и по отношение на втората черна каишка от флуороеластомер, която ще намерите в кутията му.

Флуороеластомерът е ергономичен материал, устойчив на мокрене и потене, и изключително подходящ за бягане, плуване и други интензивни и водни спортове. Той е с отлична структура, анти-алергенен и щадящ кожата във всяко отношение, мек, удобен и много здрав. Черното винаги е на мода и с тази каишка може да сте еднакво подготвени както за вечерно парти, така и за часове в басейна или фитнес залата.

За да стои оптимално на всяка ръка, сегментите на стоманената каишка могат да се демонтират за скъсяване, или да се използват допълнителните, предоставени в кутията, за удължаване.


5
Още по темата: Huawei
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кач пара парчето :)))
3
1
 
5
 
! Отговори
Хуй На Вън преди 2 години
Аман от подвеждащи реклами в уж новинарски сайтове!Мамичката ви алчни пуйки и пуяци!!!@
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек е обречен здравословно в дългосрочен план. Все повече устройства с ЕМП трупа по тялото си. Телефон, безжични слушалки, гривни тракери, часовници. Всичко това го облъчва.
1
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Часовник нали има на джиесема :)))