"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ с 14% от януари

КЕВР ще обсъди утре новата тарифа
Обновена: 28 дек 2021 16:05 | 28 дек 2021 16:05, Камелия Цветанова
45
"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ с 14% от януари
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 29 декември, ще се проведе открито заседание на Комисията по енергийно и водно регулиране, на което ще бъде обсъдена нова тарифа на природния газ.

От "Булгаргаз" ЕАД предлагат цената на синьото гориво да стане 117,12 лв. за мегаватчас от януари.

Това е поскъпване с малко над 14% спрямо сегашната цена на природния газ, съобщи БНТ. След заседанието на КЕВР предстои окончателното решение да бъде взето на 1 януари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: газ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната дойде, всеки месец увеличения на всичко, храни, горива, газ.За пръв път дори договорите към мобилните доставчици ще се актуализират с инфлацията.
33
0
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
1мегават са1000киловата.Абеей га.д.о.в.ееее
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До (-_-) Е хайде пак ГЕРБ им виновни! Отдавна не са на власт.До кога ще се оправдават с ГЕРБ????
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скок подскок, вдигнаха газ, вода и ток, тропа троп, българина бил е, и си остава роб
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Цончо:"Може на мен да ми е зле,ама искам на Вуте да не му е добре"
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Цончо...Ето това е злоба!!!
28
3
 
7
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Ха така, нали мяткахте юмруци, нали продължавате промяната. Хак да ви е.
27
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БУЛГАРГАЗ Е ИЗЦЯЛО ПОДЧИНЕН НА РУМЕН РАДЕВ! ЦЕЛИЯ ИМ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ МОЖЕ ДА СЕ СМЕНЯ ОТ ДЪРЖАВАТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ , ТЕ СА ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО И ВСЕКИ МЕСЕЦ МОЖЕ ДА СВИКВАТ НОВО ОБЩО СЪБРАНИЕ ДА СМЕНЯТ УПРАВАТА АКО ИСКАТ! ГЛАВНИЯ ПРЕСТЪПНИК Е САМО ЕДИН В МОМЕНТА И ИМЕТО МУ Е РУМЕН РАДЕВ !
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шефът на Булгаргаз каква заплата взима да попитам аз. И борда на директорите. Да не се окаже,че в държавна фирма си взимат по едни заплати от порядъка на 40-50 бона месечно.
25
9
 
7
 
! Отговори
Цончо преди 2 години
Да поскъпва. Аз комшийката в Павликени ми се правеше на примадона че си прекарали гас преди 3 години какъв лукс и колко хубаво било. Дали 8 бона за уреди. Вчера ги гледам как мъкнат дърва с тъпия и мъж и ми стана топло на душата. Нека да плащат двойно кат не мислят. Ас съм на дърва.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 Аз пък съм доволен от капитализма. Мразя комунизма. Имам си всякакви удобства които са нормални за капитализма. Във всяка стая телевизор,компютър,телефони,автомобил,дрехи и мебели правени с мисъл,а не на конвейр. Гладен не съм останал. Режим на тока няма ПРЕЗ ДЕН. Магазините са пълни. През комунизмът даже и газ нямаше до потребителите. Само за готварски печки имаше. Е ако си бил мързеливец който чака всичко на готово тогава ще разбера защо ти липсва.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова и Копейкин да поискат намаление на цената на газа, щото иначе що лизаха толкова години руски ***?
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Комисия знае, че Закона на Енергетиката не отговаря на исканията на ЕС. А те са: енергетиката да работи на Светло. Но нашата енергетика си е свикнала и обича да работи на тъмно. Никой да не знае приходи, разходи , акционери.фирми, обръчи
21
2
 
7
 
! Отговори
- преди 2 години
12 годишно безхаберие, нарцисизъм, потупване по рамото и липса на държавност водят до днешния резултат. Разни пишман актьори - таневци и мутафчиевци с лиги на уста обясняват по ТВ как вожда им слънце бил сълзичка и колко несправедливо жадните за власт го ощетили. СРАМНО гъ зоблизане от срамни хора!!!!! единия го спасих със специален въртолет, а колко измряха без въртолет БЕ?????????
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е при капитализма................защо ревете??Нали искахте капитализъм и скачахте като маймуни по площадите за демокрация???
19
0
 
3
 
! Отговори
No Manhattan преди 2 години
Искам къща в Степфорд и жена робот.
18
0
 
4
 
! Отговори
А Бургазгаз преди 2 години
Иска ли българите?
17
0
 
18
 
! Отговори
22 преди 2 години
Ами хайде и Синдикатите най-после да поискат поскъпване на заплатите с 20%. Или може най-сетне да се сетята да поискат европейски заплати и в България. Иначе какво се получава в Наша родна България - цените на всичко европейски; заплатите ни като в изостанала африканска република. Всичко поскъпва, компенсират бизнеса с парите от данъците на народа, за народа пак само сухия хляб.
16
4
 
25
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Ако човек си зададе само няколко пъти въпроса защо? Достига до извода, че тази структура е вредна и трябва да се променят някой закони. Не е нормално до един момент да сме имали твърд договор с ясна цена за години напред и след това ония политически трупове герб да направят така, че да зависим от безумни борси и прочие простотии..
15
0
 
17
 
! Отговори
Деее преди 2 години
А мораториум за газта няма ли?