Петте най-подходящи автомобила за края на света

Вижте колите, с които руснаците биха посрещнали Апокалипсиса
19 дек 2012 15:51,
18
Петте най-подходящи автомобила за края на света
Колаж: Automedia.bg

Макар учените непрекъснато да подчертават, че на 21 декември тази година няма да настъпи краят на света, мнозина са обхванати от апокалиптични настроения. Крият се в мазета и бункери и се запасяват с всевъзможни продукти - от най-необходимите до най-луксозните.

Кой автомобил обаче е най-подходящ, ако прогнозите на маите се окажат истина? Вече ви показахме топ 10 на колите, с които да посрещнеш края на света, а сега в. "Комсомолская правда" предлага своя класация на автомобилите, които са най-подходящи за Апокалипсиса.

На първо място руснаците поставят коравата машина УАЗ. И с право, тъй като всъдеходите УАЗ могат да се ремонтират дори в плевня, здрави са и са високопроходими. Така че заедно с чувала със сухарите и шишето със спирт не е зле да се запасите и с "малко" бензин. И с търпение. . .

Втори в класацията е легендарния Land Rover Defender. Той е като УАЗ, но залага на компоненти от алуминий и е 4 пъти по-скъп. Defender често се определя като крепост на колела, която може да ви спаси дори тогава, когато земята се надига под краката ви.

Третото място е за коренно различен автомобил - Fiat Multipla. Италианското MPV е включено в списъка заради ужасяващия си външен вид, който често му гарантира челно място в класациите на най-грозните коли. Дори и краят на света ще се изплаши, когато го види. А за човека е полезен, тъй като е голям автомобил - 6-местен. Даже тъщата може да се вземе с него, посочват руснаците.

Номер четири е за DeLorean DMC-12, който присъства и предишната класация. Причината за включването му е същата - тази кола може да пътува във времето. Или поне така се твърди в научнофантастичната комедия „Завръщане в бъдещето“, в която колата има главна роля. За да преминеш в бъдещето (или да се върнеш в миналото) се нуждаеш от скорост 88 мили в час, което прави точно 141,6 км/час.

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster е поставен на место номер пет. Ако фаталният край е неизбежен, защо да не настъпи в едно чудесно Lamborghini. Ако пък не настъпи, с подобен автомобил светът е в краката ти. Цената е космическа, но в края на краищата веднъж се живее, пише в. "Комсомолская правда".

Източник: БТА

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
21
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
НАЙ ПОДХОДЯЩ Е Т 34...НАЙ ДОБРИЯ ТАНК...
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На пето мЕсто...в последно време ми писна някакви *** да ме поучават как да говоря...например свинята-майка Мартина Вачкова. Както за пореден път става ясно, тези, които се мислят за много грамотни и журналисти са едни от най-простите хора в обществото.
14
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пияната *** за автомобили ще ми говори,виж ако с каква водка едикакво... си става!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пълни глупости, не ни занимавайте с тея и с техните глупости, че Господ и вас ще ви накаже
12
2
 
9
 
! Отговори
крумов преди 11 години
Да му се невиди, как може такова Италианско чудо да измести негове превъзходителство Москвич-а. Тука има някаква конспирация.
11
0
 
9
 
! Отговори
автодилър преди 11 години
Браво ! Много добър избор! Паркирането ще е безпроблемно, а и оцеляването също...Да не забравяме,че проблема с *** пишмян шофьори и черните джипове ще се реши от раз...Прекрасен избор! Как го предпочитате - с опционалните екстри или искате още нещо 'по-така'...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8. Не схващаш ли шегата , за края на света , тук е за колите и си е руска шега . Не я чети и не коментирай !Има една шега - Времето : дадени са темрературите до петък . В петък е 1,456 градуса . Събота - нищо !!!
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста *** не са схванали, че това е шеговита статия ? Колко *** трябва да си, че да не загрееш ?? Боже .... Иначе за УАЗ-ката съм съгласен...
8
15
 
5
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Тези руснаци бая водка са изпили...Чудя се само, кой селектира тези глупости и това ли са важните новини?Толкова интересни неща има за автомобилите, а на нас ни рекламират руските допотопни брички.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заглавието трепе врабчета и кърти мифки. Ава требе да ви се кае ена работа : ако има край на Света, то на никой нищо няма да му трябва. Значи край на Света значи, че абсолютно никой няма да оцелее значи и се чудя значи на верващите : хем верват - хем се крият :) :) :) Чудна работа. Хем верват в края на Света, хем верват, че точно те ше оцелеят. Луда работа.
6
4
 
7
 
! Отговори
до тиквичка преди 11 години
Мойто момче, бъкел не разбираш от коли. Фиат мултипла има доста по-голямо вътрешно пространство. Изреждаш ми най-големите *** сред вановете-шаран, галакси и алхамбра, отвратителни талиги, скапващи се през 15 минути, явно тати кара такава. Мултипла-та е с 3 места отпред, което означава че е доста по-широка от изброените от теб ***, има и по-добра видимост. За да има голямо вътрешно пространство, един автомобил трябва да е квадратен - физика, а не заоблен като *** алхамбра и братчеди.
5
10
 
2
 
! Отговори
тиквичка преди 11 години
мултиплата, че грозна ,грознта е, но по никой начин не е широка.Широки коли са вановете на фолсфаген,форд, алхамбрата ,краслер вояджъра, еспеиса на рено.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този фиат с фаровете на мястото на чистачките, ако беше човек очите му щяха да са челото.
3
1
 
9
 
! Отговори
vb преди 11 години
Ай сиктир с тоя край на света...голяма еуфория, голямо нещо! То и 2000 година щеше да има срив, ама нищо не стана.Медиите са много жалки в стремежа си да вдигнат тиража...
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
харош машина руская машина бавно върви много гори
1
6
 
19
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Руснаците са много умни!!