10 най-очаквани премиери на модели на коли за 2013 г.

Някои от тях вече се появиха, дебютът на други ще бъде в Детройт
Обновена: 2 яну 2013 20:07 | 2 яну 2013 20:00,
5
10 най-очаквани премиери на модели на коли за 2013 г.
Колаж: Automedia.bg

Въпреки, че зимата е в разгара си, ни очаква „гореща” година в автомобилостроенето. Изданието Consumer Reports предлага свое предложение за 10-те най-очаквани пазарни премиери на нови модели през 2013 г. Някои от тях вече се появиха пред публика през изминалата година, а другите ще дебютират на първата голяма изложба за 2013 г – тази в Детройт.

Audi Q3

За да атакува BMW X1 на пазара, Audi пуска обновена версия на Q3. Кросовърът е върху основата на Volkswagen Tiguan, като използва платформата и голяма част от компонентите му. Машината е с 25.4 см по-къса от Q5 и ще се предлага с 4-цилиндрови, 2.0 литрови бензинов и дизелов мотор.

Chevrolet Corvette

Обновеният Corvette е седмото поколение на американската спортна икона. С новия двигател LT1 V8 автомобилът ще ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили/час) за около 4 секунди. Освен това той обещава да бъде доста по-икономичен и екологичен от предишната версия. Купето ще се появи пред публика в Детройт.

Chevrolet Silverado

Въпреки икономическата криза големите пикапи представляват огромен пазар, където водещите автомобилни строители се борят за превъзходство. Chevrolet не прави изключение, като новият Silverado обещава подобрения във всички насоки – визия, двигатели, сигурност, обзавеждане, икономичност, екологични показатели и т.н. Пикапът и близнакът му GMC Sierra ще бъдат на разположение на дилърите още през пролетта.

Fiat 500L

Fiat прави опит да разшири гамата си, като предложи по-голям модел - подобен на Mini Cooper Countryman. Въпреки името си 500 L не е на платформата на познатия 500, а на по-големия Fai Punto. Едно от основните му предимства трябва да бъде голямата задна седалка и лесния достъп до нея, а също така и огромното предно стъкло, предлагащо отлична видимост.

Ford Transit Connect

Ford се насочва към пазара на минивановете, пускайки Transit Connect, който ще се появи през есента. Според експертите това е микрован, който ще се предлага с 5 или 7 места и плъзгащи се настрани врати, които ще го направят още по-ефективен в градски условия. Предимство за модела ще бъде и 1.6-литровият EcoBoost двигател.

Цялата класация вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Аз карам Додж Рам и товаря в...багажника по 2 тона тикви наведнъж.Даже един път...екс прзидента Параванов,беше на лов в Кривунделово и като видя натоварените тикви,помоли да му дам една за...***;щяла да му точи...президеншата.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имали някой наивен който да вярва че нови модели се създават за да задоволят нечии потребности. Впрочем задоволяват се потребности ама на производителя
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как бре?Взимай Chevrolet Silverado. Виж каква огромна каросерия има - ще прекарваш по 60 чувала с картофи наведнъж, че може и повече.
1
0
 
1
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 11 години
защо не сте написали по колко чувала с картофи се събира в багажника на всяка кола?ами аз как да си избера като не знам колко чувала с картофи товари